fbpx Skip to content

Frissítés: Jony visszakerült

Pár perce visszakerült Jony Ive is az oldalra, így kijelenthető, hogy csak valami hiba okán tűnt el onnan átmenetileg. A kép sem változott.

Az Apple tájékoztatása szerint mindössze frissítették a vezetők oldalát, de már vissza is került Ive is a többiek közé. Tehát nem hiba miatt volt, hanem szándékosan.

Apple_vezetok_140217_1338

***

Ma délelőttre eltűnt az Apple vezetőségét bemutató oldalról sir Jonathan Ive képe, aki a cég designért felelős alelnöke. Noha ilyen előfordul akkor, ha egy adott személy elhagyja a céget, jelen esetben valószínűleg ez csak egy hiba lesz, mert Ive saját oldala továbbra is elérhető.

Apple_vezetok_140217

Korábban amikor valaki elhagyta a céget a vezetők közül, annak a személyes oldala is törlésre került. Így volt ez annak idején Scott Forstall esetén is, az ő korábbi személyes oldala így már hibaüzenetet dob, de eközben Ive oldala továbbra is elérhető maradt.

Emellett természetesen a cég biztosan kiadott volna egy sajtóközleményt, ha a vezetőség egy tagja ilyen hirtelen elhagyja a céget, hiszen ez elég sok dolgot érint.

Persze az is lehet, hogy mivel Ive volt az egyetlen, aki nem mosolyog a fotóján, és csak egy egyszerű pólóban van, így az egységesség kedvéért most egy új fotót készíttet magáról, és frissítteti a profiloldalát. Ameddig pedig ez lezajlik, levetette a személyes oldalát az arcképcsarnokból.

Természetesen megkérdeztük az Apple sajtóosztályát ennek kapcsán, és frissítjük a cikket, amint kiderül, mi is történt.

Olvasd el a hozzászólásokat is

14 Comments

  1. Remélem nem rúgták ki!

  2. Remélem kirúg a hámból 😀

  3. En remelem ezert berug :p

  4. Szinte kizárt, hogy (most) kirúgnák.
    – Az idei évre szánt termékek még nincsenek készen, de lassan a tervezés utolsó fázisába kell, hogy érjenek. Annál a cégnél, ahol a dizájn ennyire fontos, nem ilyenkor fogják leváltani a Design részleg vezetőjét. Október-november erre tökéletes lenne.
    – Ha tényleg azt mondta Cook, hogy idén új termkkategóriába lépnek és nem csak a firkászok adták a szájába a mondatot, akkor abban Jonynak a kezdetek óta nagy szerepe van. Utolsó simítások előtt hülyék lesznek leváltani.
    – Az egyetlen negatívnak beállítható teljesítménye az iOS7, de azt meg örömmel mutogatják, hogy milyen sokan frissítenek, tehát a rendszer sikeres. (A fórumok alapján nem lehet megítélni, a háborgók mindig többen lesznek. Rekordot döntöttek az iPhone, iPad eladások, és azt csak az új rendszerrel lehet megvásárolni, ha a vásárló utálja a rendszert, nem venné meg.)

    Lehet, hogy megvonják egy kicsit a hatalmát, ami nem biztos, hogy baj. De az is lehet, hogy utálta nézni, hogy nem szép szabályos az oldalon a fényképek elhelyezése és úgy döntöttek, őt veszik le 😀

  5. Remélem kirúgták

  6. újra kint van a képe 🙂

  7. Sokan frissítettek IOS 7-re. De sokan kényszerűségből. Kérdés nélkül letöltődött a készülékre, és lefoglalt az amúgy is szűkös, és az Apple által drágán mért tárhelyből.

  8. @andrew1123:
    Azért jó volt eljátszani a gondolattal.. 🙂

  9. valakit ki kell rúgni, szebb a 2*4 fej… a 9. kilóg
    😀

  10. az a félelmetes, hogy ezt valaki észrevette…

  11. @vttomi6: több óra alatt azért feltűnik, illetve a részvényesek biztosan azonnal a szívükhöz kaptak.

  12. Ha már voltak olyan “eszesek”, hogy az iOS 6 4×4-es mappaszerkezetét (i5-ön) az iOS 7-ben 3×3-asra cserélték (tiszta pocsékolás szvsz), akkor igazán észrevehetnék, hogy 9 embert sokkal egységesebben fel lehet sorolni 3 oszlopban (és 3 sorban), mint 4 oszlopos felosztásban.

  13. Szerintem semmi baj sincs az iosel. Plane nem az apple termekek kulsejevel. Sot sztem pont JI az egyik legnagyobb asz a fejesek kozul.


Add a Comment