Super Ball Juggling: itt a Flappy Bird alkotójának új játéka

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dong Nguyen pár napja végleg törölte az App Store-ból a hatalmas rajongótáborral rendelkező Flappy Birdöt, mindenki nagy bánatára(?), de hétfőn új játéka került reflektorfénybe: a Super Ball Juggling.

superballjuggling2

A Super Ball Juggling lényege gyakorlatilag ugyanaz, mint a Flappy Birdnek, vagyis ha elrontod, nincs plusz élet, checkpoint: kezdheted elölről az egészet. A két játék nem csak ebben hasonlít egymásra, hanem a grafikájuk stílusa is teljesen megegyezik, vagyis ugyanaz a pixeles design uralkodik, és még a menüelemek is megegyeznek a már törölt Flappy Bird gombjaival.

superballjuggling3

Ebben a játékban nem egy esetlen madarat kell átjuttatnunk csövek rései közt, hanem kis pixeles focistákkal kell dekázgatnunk, anélkül, hogy a labda a földet érné. Eleinte csak a bal oldali játékosnál van labda és csak rá kell figyelni, de egy bizonyos pontszám elérése után a jobb oldali játékos is kap egy labdát. Innentől mindkét játékosra és labdára figyelni kell és ez elég nehéz – könnyűnek hangzik, de nem az.

A Super Ball Juggling is ingyenes, szóval egy próbát érdemes adni neki. iOS 6-tól kezdődően működik bármilyen iOS eszközön.

Super Ball Juggling
 • Super Ball Juggling
 • Méret: 11.75 MB | Verzió: 1.1
 • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Nekem elsőre tökéletesen működik 5s-en. Flappy bird csinálta azt az elején hogy minden game over után kidobott, ezt eljátszotta kb 10xer aztán azóta se csinálja. Vajon többet fog érni a telefonom hogy van rajta flappy bird ? 😀

 2. @u.zsolt: Sajnos a hozzá nem értők azt hiszik, hogy attól, mert egy telefonon rajta van egy ex-AppStore-os alkalmazás, attól hú de sokat ér az a készülék – lásd pl. eBay, azonnali leütési ár 700€.
  Igazából jó bizniszt lehet ebből csinálni! Drágábban tudom eladni most az iPhone 4-emet, mint amennyiért vettem, csak azért mert most letölttöttem Google segítségével az IPA-t és telepítettem a FlappyBird-öt. 😀

  @imot886:
  AppStore Version History: Verison 1.0.0 – Posted Nov 05, 2013 <– ennyit a kb egy évről 😉

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!