fbpx Skip to content

Dong Nguyen pár napja végleg törölte az App Store-ból a hatalmas rajongótáborral rendelkező Flappy Birdöt, mindenki nagy bánatára(?), de hétfőn új játéka került reflektorfénybe: a Super Ball Juggling.

superballjuggling2

A Super Ball Juggling lényege gyakorlatilag ugyanaz, mint a Flappy Birdnek, vagyis ha elrontod, nincs plusz élet, checkpoint: kezdheted elölről az egészet. A két játék nem csak ebben hasonlít egymásra, hanem a grafikájuk stílusa is teljesen megegyezik, vagyis ugyanaz a pixeles design uralkodik, és még a menüelemek is megegyeznek a már törölt Flappy Bird gombjaival.

superballjuggling3

Ebben a játékban nem egy esetlen madarat kell átjuttatnunk csövek rései közt, hanem kis pixeles focistákkal kell dekázgatnunk, anélkül, hogy a labda a földet érné. Eleinte csak a bal oldali játékosnál van labda és csak rá kell figyelni, de egy bizonyos pontszám elérése után a jobb oldali játékos is kap egy labdát. Innentől mindkét játékosra és labdára figyelni kell és ez elég nehéz – könnyűnek hangzik, de nem az.

A Super Ball Juggling is ingyenes, szóval egy próbát érdemes adni neki. iOS 6-tól kezdődően működik bármilyen iOS eszközön.

[appstore id=”733348557″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

12 Comments

  1. 5S-en start gomb megnyomása utan kidob!!!

  2. öööö nesze neked 64bites proci. Ezekhez a játékokhoz érdemes volt kifejleszteni. 🙂

  3. Oszinten szolva en is idegbajt kapok ezektol a "retro" jatekoktol…

  4. iPhone 5S-el nem kompatibilis, engem is kidob a start után.

  5. Nekem iPad air-en működött, aztán letöröltem, ujra feltettem, és start gomb után kidom, valaki tapasztalta már ezt?

  6. Nálam teljesen hibátlan 5S-en.

  7. Nekem elsőre tökéletesen működik 5s-en. Flappy bird csinálta azt az elején hogy minden game over után kidobott, ezt eljátszotta kb 10xer aztán azóta se csinálja. Vajon többet fog érni a telefonom hogy van rajta flappy bird ? 😀

  8. komolyan ez nektek új? xD kb 1 éve jelent meg xD

  9. @u.zsolt: Sajnos a hozzá nem értők azt hiszik, hogy attól, mert egy telefonon rajta van egy ex-AppStore-os alkalmazás, attól hú de sokat ér az a készülék – lásd pl. eBay, azonnali leütési ár 700€.
    Igazából jó bizniszt lehet ebből csinálni! Drágábban tudom eladni most az iPhone 4-emet, mint amennyiért vettem, csak azért mert most letölttöttem Google segítségével az IPA-t és telepítettem a FlappyBird-öt. 😀

    @imot886:
    AppStore Version History: Verison 1.0.0 – Posted Nov 05, 2013 <– ennyit a kb egy évről 😉

  10. @Vikitorony: az ebay folyamatosan törli az ilyen listingeket.

    @imot886: az App Store kiírja, mikor jelent meg, ahogyan azt @Vikitorony is írja a hozzászólásában. nem új játék, hanem most ezt kapták éppen fel.

  11. Iphone 3Gs-en ahogy az elso labda az ember labahoz er az app kidob….

  12. @Vikitorony éljen akkor majd ha eladásra kerül a telefonom vmi idiótának felszámolok még pár 10-est érte 😀


Add a Comment