fbpx Skip to content

Az Angry Birds sikere – még ha csökken is, de – még mindig töretlen, az új részeket még mindig tömegek töltik le és a franchise-hoz tartozó egyéb termékek is hihetetlenül jól fogynak. Persze ahhoz, hogy az érdeklődés nagyjából folyamatos legyen a madarak iránt, nem elég csak frissítéseket kiadni, hanem új és új epizódokat is kell adni a gamer közösségnek és hát persze ez hozza a pénzt is. Sokan már nagyon unják az Angry Birds-t és csak egy újabb bőr lehúzásának tartják az új részeket, amiben van azért igazság, de kérlek, mondjatok egy olyan játék franchise-t, ami ekkora sikereket ér el, de mégse válik unalmassá. Kíváncsian várom őket!

angrybirdsstella6

A Rovio az év végén kirakott egy videót, ami rejtélyes utalásokat tartalmaz a 2014-es évi terveikre, miközben egy rolleres srác trükköket csinál egy pályán. Természetesen a legnagyobb Angry Birds rajongói oldalon, az Angry Birds Nest-en elindultak a találgatások, miket is takarhatnak a az elrejtett képek a videóban.

Az Angry Birds Nest szerkesztői kigyűjtötték ezeket a rejtett képeket és elkezdtek tippelgetni, mi mit jelenthet, de semmi igazán biztosat nem tudtak még ők se mondani.

angrybirdsstella2

angrybirdsstella3

angrybirdsstella4

angrybirdsstella5

Engem a fantasy-s kép ragadott meg leginkább, de fogalmam sincs, mi sülhet ki ezekből, de mindenesetre én kíváncsian várom, bármi is lesz. Nektek van tippetek mit takarhatnak ezek a képek?

Angry Birds Stella

Az Angry Birds twitter és facebook oldalán ez a két kép jelent meg tegnap #newangrybirds hashtaggel, és hogy másnap leleplezik, mi is ez az egész.

angrybirdsstella7

angrybirdsstella6

Ma délelőtt a facebook és twitter oldaluk is frissült a madaraknak új borítóképpel, amiből már egyértelműen látszik, hogy az új játék Stella (a rózsaszín buborékfújós madár) központú lesz és 5 új madár lesz Stellán kívül a játékban.

angrybirdsstella1

Ma reggel a Rovio oldalán megjelent egy hír, még a hivatalos videó és egyebek előtt, amiben már azt olvashattuk, hogy az új játék neve Angry Birds Stella lesz és ősszel fog csak megjelenni. A mellékelt kép alapján nagyon úgy tűnik, hogy ebben az epizódban Stellának és barátainak az ellenségei kivételesen nem a malacok lesznek, hanem inkább a háttérben gonoszan figyelő madár királynő, aki egy kicsit hasonlít is Stellára – lehet rokoni szálak fűzik egymáshoz? Ha alaposabban megnézitek a videóból kivágott második képet, akkor felismerhetitek az új madarakat és a háttérben lévő hegyet és kastélyt is.

angrybirdsstella8

Ennyi információt kaptunk egyenlőre az Angry Birds Stella kapcsán, de ez nem is csoda, hiszen több mint fél év van az ősz kezdetéig és pontos megjelenési dátum sincs még. Azt se tudjuk, hogy egy hagyományos Angry Birds epizódot kapunk ezúttal is, csak más köntösbe bújtatva, vagy valami egészen újat.

Ti mit gondoltok?

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Szerintem ez a játék lesz az, amit az új iPhone-al adnak ki. És ezen fogják promozni a nagyobb kijelzőt! 🙂


Add a Comment