Új Apple reklám, amiben ismét egy “hogyan készült” werkfilmet láthatunk

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy látszik az Apple-nél bejött a “hogyan készült” típusú reklám. Múltkor a Super Bowl alatt leadott reklám elkészítését mutatta meg az Apple, ami igen látványosra sikeredett.

Screen-Shot-2014-02-03-at-15.24.45-780x584

Azt a videót 15 helyszínen 15 operatőr segítségével készítették. Aki még esetleg nem látta, az itt tekintheti meg a werkfilmet:

Az új werkfilm, ami miatt ez a cikk is született, tegnap jelent meg. Ebben pedig egy régebbi Burberry Fashion Show videójának az elkészítését mutatják meg, amikor még az iPhone 5s nem jelent meg a piacon.

Ismét láthatjuk azt az ominózus, 3 arany iPhone 5s-ből álló szettet, ami már akkor szemet gyönyörködtető volt, és persze hatalmas kérdés volt, hogy kerültek oda a készülékek.

Hát így:

Végül pedig még egyszer a Fashion Show videó:

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Sziasztok! Tudnátok nekem javasolni egy helyet-üzletet-webshopot ahol ilyen profi fotós és videos kiegészítőket lehet vásárolni iphone 5höz? Megjött nekem is a kedvem ilyesmi videókat csinálni:)

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!