fbpx Skip to content

Adásvételi boltunk hamarosan egy éves lesz. Ezalatt rengeteg terméket adtunk el, rengeteg terméket vásároltunk, és persze számtalanszor okoztunk örömet is a leendő tulajdonosoknak. Egyre több és többféle termékkel találkozhattok nálunk, szigorúan ügyelünk arra, hogy csak minőségi és használható tartozékokat és termékeket vásárolhassatok tőlünk. Az iPadek, iPhone-ok és Mac-ek mellett nagyrészt kiegészítőkkel foglalkozunk, pontosan azért, hogy kedvenc eszközödet és a hozzá tartozó kábelt, fóliát, tokot, tartót, stb. egy helyen szerezhesd be.

IMG_8474

Boltunk az egyik legnagyobb, használt Apple termékeket forgalmazó üzlet hazánkban. Mindig is törekedtünk, és a továbbiakban is törekedni fogunk arra, hogy csakis makulátlan, garanciális termékeket vásárolhassatok tőlünk. Tény, hogy egy Apple gép még használtan is sokszor drága, de aki hajlandó egy kis kompromisszumot kötni (nevezetesen, hogy más már használta előtte azt a gépet, telefont), az jó árat fizethet egy-egy iPhone-ért vagy Mac-ért.

iPhone készletünkben az iPhone 4-től elkezdve az iPhone 5s-ig mindegyik típus megtalálható. iPhone 4-et tőlünk már 64.900Ft-tól vásárolhatsz, és ha nálunk keresel, biztos lehetsz benne, hogy hibátlan, garanciával rendelkező, nem leharcolt példányokat találsz. iPhone 4s-ek már 89.900Ft-tól szoktak lenni, az új példányokért pedig 109.900 illetve 119.900Ft-ot kell fizetni. Az iPhone 5 készülékek árai általában 129.900Ft-tól indulnak, míg iPhone 5s-t 174.900Ft-tól kapsz.

iphone-ipad-mini-ipad

Mac-ek tekintetében kicsit tagoltabb a helyzet, sokkal több modellel foglalkozunk, mint az iPhone-ok esetében. Igyekszünk minden modell minden generációjából tartani, mindemellett nagyon régi modellekkel már nem foglalkozunk – kínálatunkban csakis 2008 év vége utáni gépeket találsz. Jellemzően a használt 11”-es Air-ek szoktak a legolcsóbbak lenni, általában 164.900Ft-tól áruljuk a Core 2 Duo-s modelleket. A legtöbb gép persze már i5-ös vagy erősebb processzorral szerelt, ezeket nyugodt szívvel szoktuk ajánlani. MacBook Air és MacBook Pro esetében is a kezdő ár úgy 230-240.000Ft szokott lenni – minden esetben garanciával természetesen, és gyönyörű állapotban. Vételnél az akkumulátor állapotára is tekintettel szoktunk lenni, így e tekintetben sem érhet kellemetlen meglepetés, ha a HasználtSzifont választod. A MacBookok mellett iMac-eket is találsz a boltunkban, a 20”-es és 24”-es modellek mellett 21,5” és 27”-es asztali gépeket is vásárolhatsz, ugyanúgy garanciával.

Az iPadek piaca egyre csak erősödik, ezt tökéletesen érezzük mi is. Éppen ezért a lehető legtöbb iPadet tartjuk, szinte minden generációból, hogy a boltban is meg tudjuk mutatni, mik a különbségek, melyiket érdemes választani. iPad 2 már csak elvétve fordul elő, iPad miniből viszont annál több van, főleg a Retina kijelzős modell megjelenése miatt. iPadet már 69.900Ft-tól találsz nálunk. Bővebben nézz körül a WestEndben vagy pedig weboldalunkon, amit napi szinten frissítünk újabbnál újabb termékekkel:

hasznalttermekek@2x-2

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. Szép cikk!

  2. Kicsit sok lett a cikkben a “nálunk” 🙂

  3. Persze ismét túlárazott minden termék…
    Azért most hogy van internet, mindenki megnézi mennyibe kerül egy termék… Még sok helyen nem lelakott, kifogástalan terméket árulnak több tízezer forinttal olcsóbban…

  4. @ilija: persze, csak aztán amikor meg te akarod eladni valamidet, akkor meg az lesz a baj, hogy nem fizetnek érte eleget.

  5. @ilija: a termék nincs túl árazva, meg kellene érteni, hogy egy cégnek vannak bizonyos költségei, az üzlethelyiségért fizetni kell, annak is van rezsije, az alkalmazottaknak van fizetése, a te vásárlásod után adót kell fizetni, ez mind a termékek árába van belekalkulálva, ezért cserébe viszont kapsz egy kifogástalan terméket megbízható forrásból, kifogástalan kiszolgálást és ügyintézést, garanciát, szemben Józsikával, akitől ha megveszel valamit “több tízezer forinttal olcsóbban” a sufniból, akkor ő se nem adózik után, se járulékos költségei nincsenek, de 3 nap múlva, ha elromlik a cuccod, nem is lesz bekapcsolva a telefonja

  6. @hmariomarko: most köcsög, paraszt, lehúzós f,,, leszek, de én pl. pont emiatt fogok külföldről jóval olcsóbban iPad-et rendelni idén. Nekem megér 50-60 rongyot az, hogy mondjuk bukom a garit. Kicsit irreális árak vannak itthon, hiába minőség, tessék megnézni, nem eu-s országokban mennyibe kerül a cucc!

  7. Biztosan tudom hogy "Józsika is adózik", kifogástalan az árúja, még másfél év után is bevállalta a garit, gyönyörű üzlete van, több tízezerrel olcsób a legolcsóbb 4 es is, és ő is keres rajta… Miről beszélünk?

  8. Különben meg egy vásárlót egyáltalán nem érdekel, hogy az eladónak, vagy a boltnak milyen költsègei vannak…nyilván azért ezeken lovagoltok, mert más ésszerű érv nincs a levevős eladásra…de ha így megveszik tőletek, úgy kell nekik…


Add a Comment