Aktuális: útnyilvántartás és kiküldetési rendelvény iOS-re

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Korábban már írtunk a RoadRecord alkalmazásról, azonban most újra szezonja van az útnyilvántartásoknak: valakinek azért, mert a könyvelője hetek óta szorgalmazza már az elmaradt bizonylatok pótlását az évzáráshoz, mások pedig “most kezdenek új életet” ezen a téren, hogy rendszerbe állítsanak egy olyan programot, ami elé nem lesz nyűg odaülni minden hónap végén – így nem torlódnak fel az elmaradások.

Adózás szempontjából sláger most a bér- és lízingelt autókra való útnyilvántartás vezetése, ebben az esetben ugyanis vissza lehet igényelni a lízing ÁFÁ-ját a céges utak arányában, ami komoly pénz. Akik pedig saját személyautójukat használják céges célokra, azok a kiküldetési rendelvénnyel tudják költségeiket igen jól elszámolni, cégtulajdonosok ráadásul így legálisan tudnak pénzt kivenni a cégből. Egyéni vállalkozóknak is sokat segít egy útnyilvántartó program, ha nem az 500 km-es átalányadózást választják.

Mindegyik problémára kiváló megoldást kínál a RoadRecord útnyilvántartó program + a kiegészítő iOS alkalmazása.

rrecord

  • Méret: 0 MB | Verzió:
  • Ár: | Értékelés:

A működést úgy kell elképzelni, hogy az asztali útnyilvántartó programba – ami önmagában is egyedülálló a beépített térképével -, csak fel kell venni vagy be kell importálni excelből a partnereinket, és az tömegesen kiszámolja az összes partnertől az összes partnerig az útvonaltávolságokat – rengeteg időt spórol!

A program paraméterezhetősége és tudása szenzációs, nem véletlen, hogy már több mint 4.750 cég használja 11.300 autójára (ebből kb. 1.000-en iOS alkalmazáson keresztül), a fentieknek köszönhetően 7 perc alatt kész van egy autó havi NAV-biztos útnyilvántartása!

Ezt fokozza tovább az ingyenesen letölthető iOS alkalmazás, mely szinkronizál az asztali programmal, így a partnerek átkerülnek a telefonodba. Nem kell hozzá se állandó internet, se nem fut a háttérben az akkumulátorodat merítve, hanem csak akkor nyugtázod egy gombnyomással a partnered látogatását, amikor megérkeztél oda, melyet egy listába ment.

Természetesen új partnert is fel lehet venni, de az utazások célját és a tankolások adatait is rögzíti, sőt, a hóvégi km óra állását is! Így hó végén nincs is más teendő, mint felhőn keresztül egy gombnyomással visszaszinkronizálni az adatokat az asztali útnyilvántartóba, ahol az alkalmazásban felvett adatok fix értékekként szerepelnek.

Ha kell, kényelmesen, nagy képernyőn szerkeszthetjük még az útnyilvántartásunkat, de egy pillanat alatt már csak a távolságszámítás és nyomtatás van hátra – és kész is vagyunk!

Ugye milyen egyszerű?

  • Méret: 0 MB | Verzió:
  • Ár: | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!