fbpx Skip to content

Ismét garázsvásár az iSTYLE-ban! Azonban most nem külön boltban, hanem az összes üzletünkben, és ráadásul az iSTYLE.hu weboldalon is hatalmas 30-50-90%-os kedvezménnyel vásárolhatunk bizonyos termékeket! Bővebben érdemes elolvasni Handrás bejegyzését:

1523571_663635003679028_1212605908_o

garázsvásár szót nem használhatom, TG megtiltotta, ugyanis a hideg rázza a garázsvásár szó hallatán. Meg is értem, emlékszem amikor a Westendben pár éve konkrétan összeverekedtek az emberek a kedvezményes cuccokért… Pedig nehéz lesz ezt a postot megírni a garázsvásár szó használata nélkül. Oopsz.

Nevezzük ezt a garázsvásárt Szezonvégi Kiárusításnak. Igazából erről is szól a dolog, lezártuk a tavalyi évet, kisöpörtük a raktárakat, és hát találtunk nem kevés cuccot a 6 boltban, amit most igencsak durva kedvezménnyel KI FOGUNK SZÓRNI!

Első körben a third party kiegészítőket rakjuk ki, aztán később lesznek még demó iPadek meg Mac-ek és egyéb Apple termékek is. TG nagyon nagyon nagyon nem akart garázsvásárt, ezért én azt javasoltam, hogy ne egy egy napos őrületet csináljunk Pop UP store-ban, hanem legyen minden boltban, és a webshpban is lehetőség a vásárlásra. Így elkerüljük a tömegverekedést, és a vidéki érdeklődök sem maradnak ki a jóból. Egyébként is elég sok termékről beszélünk, lehetetlen lenne egy nap alatt kiszórni ennyi terméket egy Pop-Up store-ból. Tehát a mostani garázsvásárban szezonvégi kiárusításban az alábbi kiegészítők, most 50-90 százalék kedvezménnyel, az iSTYLE-ban.

szezonvegi_01101241

Ezekben a kategóriákban több mint 200 féle termék lapul, ezekből lehet válogatni. Természetesen nem egy-egy darabok vannak, de nyilván nem is több száz darabok állnak a raktárakban 1-1 fülesből, tokból, hangfalból, kábelből, stb-ből. Több kollégánktól hallottam miközben számolták és pakolták a dobozokat (mint gyerekek karácsonyor), hogy Jarre AeroSystem hangfalakat 250 000 helyett 50 000-ért még ők is vesznek. (Nem kamuzok, tényleg! Íme egy részlet a belsős Facebook oldalunkról: klikk) Jarre AeroSkullt meg 100 000 helyett 30 000-ért még ajtókitámasztónak is megéri. PS: én is kinéztem magamnak pár apróságot, egy piros Tucano Second skint például tuti beszerzek 5 rugóért, meg talán egy szupercuki madaras Gear4 iPhone 5 tokot is a barátnőmnek.. :)

Nem akarok itt most felsorolni 200 terméket, nézegessétek át a webshopot, de tényleg 50-90 százalékos kedvezménnyel lehet most megvenni ezeket a kiegészítőket, remélem ki is pusztítjátok hamar a készleteket, mert évente egyszer van ilyen, rengeteg munka, és most egy évig se én, se TG, se a könyvelés sem szeretne ilyesmivel foglalkozni.

Ha szeretnétek valamit magatokévá tenni, akkor több lehetőség is van. Természetesen mindent meg lehet rendelni a webshopban, de egy 1900 forintos iPhone 5/5s tokot nyilván nem éri meg vidékre megrendelni, ugyanis a szállítási költség több lesz mint a tok ára. Vagy rendeljetek több darabot egyszerre ha nagy a család, vagy álljatok össze haverokkal, akkor megéri utánvéttel is rendelni. Legegyszerűbb ha megnézitek a webshopban, hogy a kiválasztott termék melyik boltban van raktáron és odamentek érte. Egyébként is ilyenkor januárban alig lézengenek a boltjainkban, nem bánjuk ha ismét sokan lesznek az üzleteinkben. :)Ha egy-egy adott termék elfogy, azt levesszük az akciós oldalról, és sosetöbbet nem lesz belőle.

Tehát még egyszer! Garázsvásár Szezonvégi kiárusítás az iSTYLE 6 boltjában, és a webshopban amíg a készlet tart, 50-90 százalékos kedvezményekkel, most a kiegészítőkre. Mondhatnánk azt is, hogy fekete péntek helyett most fekete januárt csinálunk. :)

Olvasd el a hozzászólásokat is

15 Comments

  1. Ki az a TG?

  2. Jaaaaa… Köszi. 🙂

  3. Most beszéltem egy bolttal es azt mondta a hölgy, hogy az akció csak a nem Apple termékekre vonatkozik.
    Keserű lett a szám íze!

  4. 30000-ért ajtó kitámasztónak?De jól megy nekünk.

  5. Több hullámban jönnek cuccok, vagy nincsenek rendes headsetek?

  6. Aki külföldön van az hogy tud vásárolni? Nyilván egy belföldi címet adok meg. De ha esetleg web shopból vásárolok ès egy családtagom személyesen venné át valamely boltban? Ez lehetséges lenne?

  7. (A cikkeknél minden OFF-topic hozzászólást törlünk. Erre van a kereső a jobb felső sarokban, illetve a Gyakran Ismételt Kérdések cikk. Kérünk, használd a keresőt, vagy ha az nem ad eredményt, a linkelt cikknél tedd fel a kérdésed!)

  8. Az a koponya lehet hogy érdekelne 😀

  9. mi van 90%-on?

  10. Hát akció ide-akció oda…dzsundzsubundzsu termékek ezek több pénzért… Vagy?

  11. Meddig tart?????

  12. Gratula.
    AeroSystem-et szerettem volna, de úgy látom tűzközeli kollégák felvásárolták mielött mi halandók hozzájuthattunk volna.”Belső facebook oldal”
    Lehet hogy feketén, drágábban továbbadják?
    Jó kis akció volt

  13. Eleg silany a kinalat a beharangozohoz kepest. Nem szamoltam, de szeintem ez nincs 200 db termek 🙁

  14. Én bementem mult vasárnap a deák térnél az istyle-ba ( gondoltam nézek valami tokot az iphone-omra meg az ipad minimre ) és kb a 2 suttyó alkalmazott egy fiatal "nő"


Add a Comment