fbpx Skip to content

Frisstés #1

Elérhető már egy videó is az új dizájnról és funkciókról:

iOS 7.1 beta 3

Az Apple kiadta a fejlesztők számára az iOS 7.1 rendszer harmadik bétáját. Erre a verzióra is közel 1 hónapot kellett várni a beta 2 megjelenése után.

71b3

Mint minden más beta, ez is csak a fejlesztők számára érhető el hivatalosan a fejlesztői központból, vagy a 7.1 beta 1-et és beta 2-t futtató készülékeken OTA frissítéssel. Akinek jelenleg 7.0.4 van a készülékén annak természetesen nem fog megjelenni frissítésként ez a beta sem. Az iOS 7.1 beta 3 (11D5127c) lejárati ideje magyar idő szerint február 10. 1:00.

Az iOS 7.1 megjelenési idejéről egyelőre nincsen információ.

Újdonságok

Az iOS 7.1 beta 3 a következő újdonságokat tartalmazza a beta 2-höz képest (képek alább):

  • A Telefon, Üzenetek és FaceTime ikonjai sötétebb árnyalatúak lettek.
  • A parallax effekt letiltható a háttérkép beállításánál.
  • Frissített tárcsázó a Telefon appban.
  • Frissített gombok a Shift és Backspace esetén a billenytűzeten.
  • Megújult, kerek hívás közbeni és bejövő hívást kezelő gombok.
  • Új kikapcsolási felület.
  • Új ismétlés és véletlenszerű lejátszás gombok a Zene appban.

71b3_bejovo_hivas 71b3_hivasban

71b3_kikapcsolas 71b3_parallax_be_ki

71b3_tarcsazo71b3_zene

Az iOS 7.1 ezen előzetes verziójához is fejlesztői listán kell legyen a készülék, másképp ugyanis nem lehetséges azt aktiválni. Ebbe a hibába ismét sokan futhatnak majd bele, mint amikor korábban a nem hivatalosan fent lévő beta 1-et frissítették beta 2-re az OTA opcióval. Akinek nincs regisztrálva a készüléke fejlesztői listán, annak azt javasoljuk, hogy vagy várja meg a hivatalos megjelenést, vagy legalább regisztráltassa a készülékét. Mi továbbra sem támogatjuk az iOS előzetes verzióinak nemhivatalos használatát.

Olvasd el a hozzászólásokat is

106 Comments

  1. Csak szerintem lett kevésbé Apple a hívásfogadás? A végén még iOS KitKatként adják ki.. :/

  2. Csak előkészítik a szoftvert a következő generációs eszközökre! 🙂

  3. Nekem a kikapcsoló felület kifejezetten tetszik 🙂

  4. Kicsit Firefox OS-re hajaznak a kerek gombok, de nem értem ezen mit kell ennyit nyűglődni. Kicsit körülnéznének a DA-on, talán szebbet készítenének. Na mindegy, ezt is letolják majd a torkunkon.

  5. Lezárt képernyőnél is ilyen kerek hívásfogadó gombok vannak?

  6. @tomtbo: Igen, kerek és tetszik!

  7. Inkább raknának egy k@ időzítőt a kamera appba, meg oldanák meg hogy a vason effektelt képek a pc-n is azok maradjanak és így ne legyen tök fölösleges az összes effekt meg a szerkesztés… Ha kicsit figyelnének arra ami igazán hasznos lehet és ami jelenleg rohadt idegesítő a sok parasztvakító dizájnelem helyett, akkor nem nyomná fel bennem a pompát az új hetes oprendszer napi rendszerességgel… :/

  8. vártam már, hogy szedjék külön az animációkat és a háttér mozgását…:D

  9. Ne, ne, ne.

  10. Az a hatter ami a cikkben lathoto milyen nevvel talalhato meg a vilaghalon? Esetleg ha retina ipad meretu is lenne belole, az fantasztikus lenne. Nekem bejon az ujdonsag varazsa. Ezert jok ezek a betas cikkek, megnezi az ember, ha nem tetszik nem frissit

  11. Hívásfogadásnál jók azok a karikák, a Keypadnél nagyon ocsmány.
    Viszont javítotak az ikonok zöldjén! Már-már jók 🙂

  12. Komolyan mondom az új kikapcsolási képernyőnek örülök legjobban!:D Ez a mostani ocsmány és nem illik bele az összképbe.

  13. Lezárt képernyős bejövő hívásnál nincs slide? Baromi sok zsebfelvevős üvöltözés lesz a vonal másik végén!

  14. @tomtbo: bocs, nem láttam. Kösz a képet, baromi jól néz ki!

  15. Ezek a kerek gombok, a tárcsázónál, a hívás befejezésnél, és a hívás fogadásnál K szarok, tiszta Robot. Nem tudom mennyire használhatóak.
    Ha valaki feltette, és kipróbálta legyen szíves írja már meg.
    Remélem a végleges nem így marad.

  16. Hogyan tolthetjuk le a betat ha, ha nem vagyunk fejlesztők?? Az iphone/ipad/ipod honnan tudja, hogy fejlesztők vagyunk-e?

  17. @hudiboldi: olvasd el a korábbi bétás cikkek hozzászólásait, már tucatszor le lettek írva a warezolós megoldások, de hiába teszed fel, ha ugyanis nincs fejlesztői listán a készüléked, akkor nem fogod tudni aktiválni. ha nem vagy fejlesztő, ne tedd fel. ez nem mindennapos használatra van.

  18. Bocs a "ha" kétszer volt.

  19. Köszi 🙂

  20. @tomtbo: fújj!

  21. Konyorgom mondja valaki, hogy nem csak a design modosult. A parallax effekt letiltason kivul semmi uj funkcio?

  22. (A cikkeknél minden OFF-topic hozzászólást törlünk. Erre van a kereső a jobb felső sarokban, illetve a Gyakran Ismételt Kérdések cikk. Kérünk, használd a keresőt, vagy ha az nem ad eredményt, a linkelt cikknél tedd fel a kérdésed!)

  23. egyre sűrűbben nem értem a felhasználókat! eddig az volt a bajuk, hogy nem egységes a rendszer és mindenütt más-más gombok vannak. Végre kezd egységesíteni az apple erre rögtön jön, hogy “fúj”, “csúnya” stb… Én ios7-et használok megvagyok vele elégedve leszámítva, hogy 4s-en néha akad de az már a kifutó széria miatt. Nem mondom hogy tökéletes, mert mint előttem is írták a kamerába az időzítést én is elfogadnám 🙂

  24. Nem rossz, de erre kellet majd 1 hónapot várni????
    Amúgy meg nagy kamu az hogy 5-ösön teljesen gyors a 7.0, múltkor megnyomkodtam egy 6-os ios-es i5-öt a T-Mobileban, és érezhetően gyorsabb. Kár hogy már az első főverzió frissítésnél elkezdődik a lassulás.
    Amúgy ez az egész iOS 7-et nem mondanám csúnyának, de nem is szebb mint a 6-os, és nyagyon nagyon kilóg a többi Apple termék szoftverdesingjától (ipodok, os x…)
    Ha lenne eszük ezt maximum egy kapcsolóval kapcsolható “modern desing” nek nevezném.

  25. Nekem nagyon bejön az iOS 7 már baromira untam a régi verziót nem is tudom mióta volt szinte ugyan az az alap talán iOS 3 óta. Pont ideje volt lepni én imádom, de pl a feleségemnek nem jön be és nem is engedi feltenni ezért is gondolom azt hogy ízlések és pofonok ettől senki sem jobb vagy rosszabb szerintem.

  26. Meg fogjuk érni valaha, hogy lesz az iOS-ben szoftveres elutasító gomb a bejövő hívásoknál? :@

  27. Természetesen lezárt képernyő mellett értettem a kérdést

  28. Valaki megerősítené, hogy a billentyűzetre valóban ráterült-e a helvetica regular font a light helyett.

  29. Van elutasító gomb megnyomod 1x a bekapcsoló gombot néma lesz majd még 1x és elutasít nem is tudom mióta van benn de ios 5 óta biztos de Jadeye kijavit ha tévedek, mármint az időpontban

  30. Igen szerintem rajta van ahogy látom kicsit más lett a forma talán vastagabb jobban làtható

  31. @Wolfcore: gyakorlatilag felesleges külön opció erre a kijelzőn, mert csak duplán megnyomod a power gombot. elsőre némít, második lenyomásra elutasít (ez nagyjából az iOS 1.x óta elérhető opció).

  32. @szorian:az új fontnak nem igazán örülök, lehet azért tudni, hogy mi hol van, nem kell szerintem ennyire feltűnőnek lennie.

  33. ez a kikapcsolás screen miert olyan lenyeges ? egy evbe ha ketszer kikapcsolom… általaban mindig airplane ha azt akarom ne zavarjanak

  34. @Wolfcore: Miért lenne szükséged szoftveres elutasító gombra?
    Magamból kiindulva, ha zsebben van a telefon, és tudom, hogy alkalmatlan időpontban hívnak, akkor kétszer megnyomom a Power gombot és kinyomtam. Elő se kell venni, csak két gombnyomás.

    Mondjuk gondolom a te esetedben az asztalon van a telefon, és egyszerűbb lenne egy ujjal megnyomni egy elutasító gombot, mint egy ujjal alátámasztani, a másikkal meg megnyomni a Power gombot, ráadásul kétszer is…

    Egyébként ha a “Remind Me”-re böksz, akkor nem utasítja el a hívást? iOS 6-on azt teszi.

  35. Mindjárt rakom is fel!
    Bitang gyors ez a 7.1 beta remélhetőleg a végleges is ilyen villám lesz.
    Párom i5-jén 7.0.4 van enyémen a 7.1 beta és sokkal,de sokkal gyorsabb.
    i4 tulajoknak is megváltás lesz!:)

  36. Biztosan bennem van a hiba, de ezek az “óriási” designváltások nekem egyre inkább csak kétségbeesett próbálkozásnak tűnnek. Ez az új kikapcsoló felület szerintem minden, csak nem letisztult. Meg ezek a kör alakú gombok sem jönnek be annyira, de ez legyen a legnagyobb gond…

    Remélem, a parallax effekt most megint tényleg külön kapcsolható és nem gyilkolja le az egyéb animációkat.

  37. Mert van az hogy ios 7.1beta 1rol sem tudok itunaon felfrissiteni beta 3ra ?felmey es nem aktivalodik.:/ nincs fejlesztoi fiokom,de elmeletileg ha itunaon keresztul feissitek fel akkor nem kell aktivalni,de megsem megy.

  38. Tudom hogy írtak fentebb hogy nem tudják mikor jön a nem béta verzió, amit mar bárki fel tud rakni, de ha egész véletlenül valakinek megsugták, vagy hallot róla valamit akkor megköszönöm neki ha elárulja. Nagyon várom már i4-re mert állítólag megváltás lesz, sebesség szempontjából.

  39. @bryen01: ha elolvastad a cikket, akkor láthattad benne ezt a részt: “Az iOS 7.1 ezen előzetes verziójához is fejlesztői listán kell legyen a készülék, másképp ugyanis nem lehetséges azt aktiválni.”

    az, hogy időnként nem kell aktiválni, az bug és nem feature, ráadásul már a beta 2-t sem lehetett így feltenni. a beta 1 meg nemsoká lejár.

  40. Igen ezt tapasztaltam h csak a beta 1 ment fel igy,azert koszonom szepen!:) akkor varunk!:) remelem azert mihamarabb tudtok majd egy infot hogy mikor jon ki a teljes verzi:)

  41. @bryen01: addig le fog járni a beta 1. regisztráltasd az eszközödet, és kész, ez így csak felesleges vacakolás.

  42. 7.0.4re visszamentem aza biztos:) azabaj h nem tudtam regelni az applenel ingyenes udid oldalt meg nem talaltam mindehol kernek valamennyi penzt szal igy mind:/

  43. Ha ilyen szarul néz ki ezekkel a kerek gombokkal,akkor én majd inkább fel sem rakom a végleges verzsönt..maradom a beta1-nél ami kurvagyors i4-en is..

  44. Hello!!

    http://www.udidbeta.com

    Igaz fizetős de nem érdekel!!

    Valaki próbálta ezzel akinek nincs fejlesztői listán a készülèke??
    Előre is köszi

  45. Az új hívásképernyők nagyon rondák!
    Eddig szép egységes volt, most meg gagyi droidos feeling!
    Már az Apple sem a régi, hogy ilyeneket adnak ki…

  46. @iproman: a 7.1 beta 1-en egészen pontosan január 13-ig fogsz maradni, utána vagy frissítesz az aznap aktuális beta verzióra, vagy restore-olhatsz az aznap aktuális hivatalos verzióra: a beta 1 január 13-án lejár, onnantól nem használható, és a beta szoftverek nem mindennapos használatra vannak.

  47. Jadeye csodálom a türelmedet!!!!!

  48. [URL=http://kepkezelo.com/][IMG]http://kepkezelo.com/images/fz0j0vfp20se8bf3axh.jpg[/IMG][/URL]
    szerintetek mi a rákért pörög valami a bluetooth ikon mellett csak főképernyőn. iOS 7.1.3

  49. @Szorian
    Általában vmi folyamat zajlik a háttérben ilyenkor néha csinál ilyet.Nagyritkán.:)
    Állandóan jelen van az az ikon?

  50. nem de amikor ott van akkor nagyon sokáig 15-20 perc.Azt más is tapasztalta a 7.1 béták alatt ha újraindítja a telefont megjelenik a hívásátirányítás ikon de nincs is átirányítva majd a menübe belépve ha visszaellenőrzi miután rányomok akkor eltűnik.

  51. Nem igazán értem minek rak fel valaki betat, aki nem fejlesztő? Csak a szívás van vele.

  52. @Szorian
    Nálam egyik hiba/jelenség sem jelentkezett.
    i5 7.1 beta3

  53. Lehet hülye kérdés de aki fejlesztőként felteszi a bétát, annak van beleszólása dolgokba? Pl lehet javaslatot tenni felfelé valami új, vagy javított funkció mellett?

  54. A “mezei” iOS 7.0.4.-et használókhoz lenne egy kérdésem:

    Felvettem korábban a VoiceMemo-val egy másfél órás hanganyagot. Ha elkezdem visszahallgatni a készüléken és nem nyomkodom, akkor értelemszerűen kikapcsol egy idő után a kijelző. Ha újra hozzá szeretnék valamihez nyúlni (akár csak beletekerni a felvételbe) és feloldom a lockscreen-t, a felvétel lejátszása megáll, és ha újra el szeretném indítani, nem onnan folytatja ahol megállította, hanem az elejéről.

    Korábban is (iOS 6-nál) használtam már hasonló módon a VoiceMemo-t, de ott nem rémlik, hogy visszahallgatás közben a lockscreen feloldásakor megállt volna a lejátszás…arra meg pláne nem, hogy a felvétel elejére ugrott volna.

    Másnál is ilyen bugyuta a VoiceMemo?

  55. @szorian: Nekem is volt ilyen a 7.0-nál. A frissítések óta viszont megszűnt. Amúgy aki felteszi a betát de nem fejlesztő: minek csináljátok? Főleg úgy, hogy nem értetek hozzá, és tök alap kérdéseket tesztek fel? Legyen már türelmetek. Ha meg nincs, ne itt szenvedjetek hogy mi hogy nem működik.

  56. @Jadeye hát az extrafasza:/:/. Pedig nekem mindennaposhasznalatra is tokeletes:D

  57. @DJ Q-Cee: Nálam nem a voice memo, de a sima zene lejátszás csinálja ugyanezt ha egy-másfél órás mixet hallgatok.

  58. Lezárt képernyőnél miért nem lehet elutasítani a hívást? Gomb használata nélkül?

  59. @Sigmatic: kétszer megnyomod a kikapcsoló gombot?

  60. @admin

    Pont azt írja, hogy a kikapcsoló gomb nélkül! 🙂

  61. @iBenito: Bocsi nekem saját fejlesztői fiókom van csak kérdeztem hogy valaki tapasztalt-e már hasonlót. :-))

  62. @Sigmatic: minek kellene mikor ott a gomb vagy válasz üzenetekkel az elutasítás vagy figyelmeztetés beállítást. felesleges lenne szerintem

  63. @szorian: Szerintem kényelmesebb lenne egy egyszerű tappal kinyomni a hívást,minthogy kétszer megnyomjam a gombot.

  64. @Sigmatic: A tap lehet véletlen is, amikor előkapod a zsebedből, felveszed az asztalról. Azt meg ne mondd, hogy a csúszkás felvétel kényelmesebb, mint kétszer megnyomni a gombot 🙂 Én szívesebben nyomnám meg felvételhez a Home-t mondjuk, mint azt a csúszkát huzogassam.

  65. @Sigmatic: előző kommentemből: “Egyébként ha a “Remind Me”-re böksz, akkor nem utasítja el a hívást? iOS 6-on azt teszi.”
    Magad is könnyen gyorsan ki tudod próbálni, ha megcsörgeted az iPhone-t! Igaz, utána nyomnod kell egy Cancel-t is, ez 2 tap a kijelzőn egy ujjal. Jobb, mint két gombnyomás legalább 2 ujjal – a készülék megtámasztása miatt kell a min. 2 ujj. 🙂

  66. Ha feltolom a CC-t 7.1b3-on es a fenyero vagy a hangero csuszkat nem egy adott pontig huzom, hanem "ellokom" akkor nem all meg mikor elengedem, hanem mehy tovabb mint egy golyo. Ipaden beta2 van es azon meg ez nincs ilyesmi effekt. Akinek beta2 van i5-on, kiprobalna legyen kedves?
    A hatteret pedig koszonom szepen aki belinkelte:) ezer hala

  67. @taylortish: nálam megáll elöbb de volt olyan is hogy végig ment a fényerő. Én meg azt tapasztalom hogyha automatára van állítva akkor nem mindig megfelelő a fényerő inkább sötétebb mint ami jó lenne

  68. (A cikkeknél minden OFF-topic hozzászólást törlünk. Erre van a kereső a jobb felső sarokban, illetve a Gyakran Ismételt Kérdések cikk. Kérünk, használd a keresőt, vagy ha az nem ad eredményt, a linkelt cikknél tedd fel a kérdésed!)

  69. szerintem a kikapcsolós csúszja nem néz ki rosszul,de a mostani sokkal szebb,és jobban beleillik az ios 7.0.x-be

  70. Igen igen. Az automata fenyero nekem sem valami franko. Lehet amcsiba 0-24 full napfeny ott mindig maxon van a fenyero. De a szobamban gyakran kell piszkalni a csuszkat hogy lassak valamit. Maskor meg este hozzanyulok es kisuti a retinamat mert nem tekeri le a fenyt.
    Off: a szifon alkalmazasban lehetne lehetoseg "valasz" funkciora, bar lehet cssak en vagyok balhere

  71. Mindegy az a csúszka dizájn 🙂 , legyen gyorsabb, meg kevésbé fagyogató. A lejátszó dizájn jobb lett. Ha könnyen lehet majd újra felvenni a hívásokat, a kutyát nem érdekel a kinézete. Motorikusan javuljon, ne csicsásabb legyen. Amikor ájfonos lettem, a megbízhatósága is legendás volt.

  72. Látom nem csak engem zavart a hirtelen ránézésre értelmezhetetlen hivás fogadó elutasító ás a többi gomb. Mikor hirtelen kellett reagálnom komolyan néztem egy ideig ,hogy mit is nyomjak.
    Így most tökéletes. Jobban szeparálva van.
    Ha gyorsabb is lesz akkor duzzogva de használom a 7-et . ( na nem mintha lenne más választásom)

  73. Nekem mier van naprakész beta 1 em? Nem akar frissülni

  74. ha jailbreakelt az iPhone-om és majd letoltom az iOS 7.1-et (ha hivatalosan kijön) akkor a jailbreakkel mi lesz letörlődik és minden nagy tovább, mint ha rajta se lett volna?

  75. bocsi "megy"-et akartam:D

  76. @Justicelive: jailbreakelted? jailbreakelt készülék sosem volt frissíthető OTA, és beta iOS-verzió esetén az iTunes sosem jelzett frissítést, az IPSW-t manuálisan betallózva kellett frissíteni.

    @mkrisz: iTunes frissítéssel megoldható, de nem javasolt, mert adott esetben okozhat problémákat.

  77. Semmi jailbraek. Sima béta 1 es nem jelez friisitést ota n tipp? Valaki? Regelt a device

  78. @Justicelive: akkor az van, hogy a beta 1 nem frissíthető OTA-val a beta 3-ra. használd az IPSW-t iTunes-ba betallózva.

  79. Honnan vegyek. En csak Regelt vagyok nem dev. ? Tipp? I5s a1457

  80. @Justicelive: kezdhetném azzal, hogy minek teszel fel beta verziót akkor, ha nem vagy fejlesztő? hiszen ha fejlesztő lennél, eleve nem lenne ez kérdés. javaslom, olvasd el a korábbi beta verziókról szóló cikkek hozzászólásait, vagy keresgélj a neten az IPSW után, mi nem támogatjuk az iOS előzetes verzióinak nemhivatalos használatát, így nincs szükségünk arra sem, hogy ilyen források után kutakodjunk. de a hozzászólásokban már többször is szóba hozták mások.

  81. Ha lassú a telód: Speed Intensifier /hackyouriphone/ El fogod dobni ijettedben!

  82. Hapsika6 hol lehet azt letölteni, vagy hogy lehet azt felrakni pl i4 re? Üdv.

  83. Nekem beta 3ra frissítés után magától kikapcsolt az auto fényerő gomb!!!
    Furcsa volt,hogy nem állít utána különböző fényviszonyoknál.
    Szal aki hasonlót tapasztalt nézze meg a beállításait!:)

  84. Kösz admin a tippet, de a cikkben az szerepel h beta 1 is frissithető. Ezek szerint nem.

  85. @Justicelive: mivel a beta verziók megjelenésekor az új változatra mindig frissíteni szokás, így fel sem merül, hogy valaki nem frissített a közbenső verzióra. a cikkben az inkább arra utalna, hogy a hivatalos verzióról nem fog neked megjelenni frissítésként a beta 3 sem OTA, sem iTunes-ban, mert ezt is rengetegszer kérdezik, hogy nekik miért nem jelenik meg, miközben nincs is fent nekik egyik beta sem. mindenesetre akkor ezek szerint beta 1-ről mégsem megy az OTA frissítés a beta 3-ra, de mivel közben már frissítened kellett volna a beta 2-re, így valójában ez nem szempont az Apple-nek.

  86. @Jadeye
    Érdeklődni szeretnék, hogy a 7.1 betak esetében akkor is kell regisztrálni ha egy 7.04-re betallózom az ipsw-t és ugy updatelek iTunesból? Mert a 7.0 betánál nekem ez hibátlanul működött dev account nélkül. Előre is kösznöm a válaszod

  87. @hoppakezed: minden esetben érdemes regisztráltatni. a beta 2 kilőtte ezt a trükközést, mert újraaktiválást kért az így, trükközve frissített készülékekre, és így azok, akiknek nem volt regisztrálva a készülékük, azokat regisztrációra kényszerítette.

    ha már a beta verziókkal vacakolsz úgy, hogy nem vagy fejlesztő, legalább regisztráltasd a készüléket, hogy azzal ne legyen gond.

  88. @Jadeye: köszönöm a tájékoztatást 🙂

    Esetleg van még itt valaki akinél még van hely a készüléklistáján? Előre is köszönném 🙂

  89. @boardrider ez cydiás alkalmazás

  90. @Tocska:
    Nekem dec 23-án kb 2 óra alatt megcsinálták a regisztrációt.

  91. Ráér… Én biztos nem adok érte annyi pénzt

  92. Mikor írtok az új evasiOn- ról? 1.0.2

  93. Saját tapasztalat: a 7.1-el olyan lett a sebessége a iphone 5-nek mint ios 6-al volt! Nekem döbbenetes a javulás! Nagyon élvezem!

  94. Sziasztok tudtok valamilyen repot a hol megtalálom a bigify 3.0.0-át ?
    BigBoss nem játszik 🙂
    Elöre is köszönöm 🙂

  95. ha jailbreakelt az iPhoneom és majd ha kijön hivatalosan az iOS 7.1 akkor a jailbreaket töröljem le róla, vagy mit csinaljak? Egyáltalán hogy lehet letörölni?

  96. En csak azt tudom mondani h a kurva anyjuk.7.1 re volt teve a telom es ejjel elkezdte magát aktivalni a balf**** ,ugyebar az ebreszto nemszólt ésmost stoppoloban megfagyva ,beulve szetfagyottan egy matizba írom ezt a krva kommentet!!!koszi apple

  97. @iproman:
    Nyilván fejlesztő vagy. És így nyilván tudod, hogy ez egy BETA rendszer. Nyilván nem olyan eszközön használod, ami a napi feladataid elvégzéséhez kellenek.
    Így amit leírtál nem bosszanthat annyira. Hiszen nyilván bölcs ember vagy.

  98. Hello! Tanàcsot szeretnék kérni! Ipad 4 et ios 6.1-röl novemberben frissiteni akartam,de a folyamat közben megszünt az internetkapcsolat itunes pedig egy idö utàn 3194 es hibaüzenetet irt ki! probàlkoztam még egy darabig de nem jàrtam sikerrel! Az ipadot akkor elrektam és most vettem elö! Teljesen le van merülve… Csatlakoztatom géphez de nm reagàl! Kb fél ora kell amig megjelenik iTunes logo! iTunesban nem tudom frissiteni sem pedig restor-olni! Kb 10 perc mulva ujra elsötétül és ismét a “piros elemet” jeleniti vagyis lemerült àllapotban van… Valakinek van valami ötlete,hogyan hozhatnàm helyre? Olvastam valami olyasmit,hogy terminalban töröljem ki az apple host file-t! megtörtént,de igy sincs vàlltozàs! Egyébként februar ig aktiv a garancia az ipadon.

  99. @TomIpad:
    Én ezt csinálnám:
    – Első körben töltsd fel hálózati töltővel.
    – Csatlakoztasd az iTuneshoz és próbáld simán frissíteni.
    – Ha nem megy, akkor tedd DFU-ba (1. iTunes elindít, 2. Csatlakoztasd az iPadet a géphez, 3. Nyomd és tartsd lenyomva a kikapcsoló gombot, és a Home gombot egyszerre, 4. Tartsd őket 10 másodpercig nyomva, 5. Engedd el a bekapcsoló gombot, de továbbra is tartsd lenyomva a Home gombot 5 másodpercig, 6. Az iPad képernyője fekete marad és az iTunes jelzi, hogy észlelt egy iPadet.)
    Na itt is megpróbálhatod az iTunes segítségével újrarakni.
    – Ha nem megy, akkor letöltöd a megfelelő rendszert (http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/) és betallózod neki.

  100. Ez bizony kétségbeesett próbálkozásnak tűnik.
    Sajnos nagyon, de nagyon sok embernek nem nyerte el a tetszését az államokban.
    Nagyon sokan eladják, majd vettek olyat amin még a IOS 6 van.
    Az 5C, ez az új IOS7, és a feltehetőleg nagyobb szifon baromi nagy ellenszenvet váltott ki. Azért itt sem dobálják az emberek a dollárokat csak úgy, hogy megtehessék, hogy egy százassal olcsóbban egy fos 5C-t vegyenek.
    Az 5C a kutyának sem kell. Otthon meg azt hallom, hogy nincs a T-nél 5S.
    Az 5C itt megbukott totál. Talán kínában el lehet adni, de ott sem biztos.
    Nagyobb szifon használhatatlan… Itt senki sem fog külön táskát venni egy szar telefonnak. Ez használati termék. Ezt az emberek használni akarják, de az Apple tesz róla hogy egyre szarabb legyen. Egyszóval szánalmas próbák ezek a többi gyártó ellen…
    Ez az IOS 7 pedig nem illik a Mac design-ba….

    Komoly fejlődés talán a Mac gépek terén volt mostanában, de ez Magyarországon nagyon kicsi piac. A pro tényleg jó gép, de ez forintban elérhetetlen, és azért itt is meggondolják azt a 3-4 ezer dollárt…
    Egyszóval az Apple folyamatosan döglődik, és nem tud egy komoly produktumot egy komoly ötletet produkálni, csak foltoz…

  101. @Epitesz:
    Azért azt nem gondolom hogy az Apple kétségbe lenne esve. A nyereség, a termékek nem ezt mutatják. Biztosan vannak olyan termékek, melyek nem annyira jönnek be. De az másnak is van. Vasárnap sütöttem kuglófot, az nem annyira tetszett az asszonynak. Ellenben a szombati csirkepörim bejött neki. Hát ez ilyen. Az iOS 7 nekem sem tetszett elsőre. De mára megszoktam. Régebben JB is bejátszott. Már azt sem használom.

  102. @taky1974: Én ugyan így vagyok. Régebben utáltam az iOS 7 rendszert most szeretem. Régebben agyba-főbe jb, pár éve már az sem… Változik a világ és jó fele.


Add a Comment