fbpx Skip to content

Biztos sokan találkoztatok már az App Store-ban lévő “Gift This App” opcióval. Ezzel a menüponttal ajándékozhatunk alkalmazást, vagyis digitális ajándékot adhatunk a másiknak.

send-gifts-from-itunes

Az App Store-ban a napokban aktiválták ezt a menüpontot a könyvekhez is, így most már könyvek közül is válogathatunk, akárcsak egy könyvesboltban.

Screen Shot 2013-12-23 at 14.56.59

Kétféleképpen ajándékozhatunk. Egyrészt az iTunes-ból, másrészt pedig az iOS-en lévő App Store-ból. Mindkettő megoldás rendkívül egyszerű.

Első lépésben kiválasztjuk az alkalmazást, majd az App ikonja alatti lenyíló menüben rányomunk a Gift This App opcióra. Ezután felugrik egy menü és logikusan kitöltjük az egyes mezőket. A tovább gombra kattintva különböző témákból is válogathatunk, majd pedig a végén gyakorlatilag megvásároljuk az alkalmazást a címzett számára.

Screen Shot 2013-12-23 at 15.02.07 copy

Ilyenkor az Apple a mi számlánkat terheli, de arra az accountra érkezik meg egy “redeem now” tartalmú email, amit korábban megadtuk. Így teljesen ugyanaz lesz, mintha ő vásárolta volna meg, tehát a frissítéseket is ugyanúgy megkapja hozzá, illetve későbbiekben bármikor újra letöltheti.

Photo 573

Ahogy fentebb írtam, könnyedén ajándékozhatunk a telefonunkról is. Ehhez ki kell választani az alkalmazást, majd rákattintani a jobb felső sarokban lévő megosztás gombra. Ezután a Gift menüben már csak kitöltjük a megfelelő adatokat. 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment