Idén karácsony után is elérhető az Apple 12 nap alkalmazása

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple még december elején frissítette a 12 Days of Gifts alkalmazását a 2013-as évre, viszont ha akkor írtunk volna róla, sokan el is felejtik, hogy van ez a lehetőség, hacsak fel nem teszik rögtön az alkalmazást a készülékükre.

12days_01 12days_02

Az app karácsony másnapjától (december 26.) kezd el működni, és onnantól 12 napon át (tehát január 6-tal bezárólag) minden nap mást tesz ingyenesen elérhetővé az iTunes Store-ból. Ezek az ajánlatok az alkalmazás nélkül is ingyenesen elérhetőek az adott napokon, viszont az app push értesítéssel jelzi, hogy aznap mi az ajándék, és rögtön rá is tudunk nyomni a letöltésre.

Az ingyenesen letölthető termékek között idén is alkalmazások, zenék, videók és TV-epizódok, valamint könyvek lesznek.

A karácsonyi alkalmazás az Egyesült Államokon kívüli országokban, így hazánkban is ingyenesen elérhető, tehát irány az App Store!

  • Méret: 0 MB | Verzió:
  • Ár: | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


  1. @mobeniart: Nálam is, de hidd el sokat nem vesztesz vele, eddig 2 karácsonyon használtam de egyetlen értelmes appot vagy zenét nem adott. A progik amiket felajánl anélkül is ingyenesek.

  2. @speedhorse: Pedig az lenne a buli mint androidon az Appgratis, hogy amit azon keresztül töltünk ingyenes, amúgy fizetős.

    És egy megjegyzés az oldalhoz. Androidon, Chromeban tökéletes a szifon oldala, gondolok itt a hozzászólás írására. Régebben érdeklődtem hogy iOS-en miért nem tudok a válasz gombra kattintva válaszolni? Ez azóta sem javult viszont közben lecseréltem az iphone-t droidra (ipad maradt) és itt meglepődve tapasztalom hogy működik a szifon.com. Hogy van ez?

  3. Egy újabb “nesze semmi fogd meg jól” “akció”! Ki a fenét érdekel Justin Timberlake, meg a többi semmirevaló angol nyelvű könyv, amit ingyenessé tettek(mi van, nem fogy?)?
    Újabb ékes példa, az Apple igazi arcáról……..szégyen!

  4. A mai "ajándék" a Home Alone című film, letöltöttem, viszont amikor le szeretném játszani azt írja ki hogy nem lehet megnyitni, a tartalom nincs engedélyezve! Ez azért van mert a programból töltöttem le? (ios7 itouch 5)

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!