fbpx Skip to content

Az Apple még december elején frissítette a 12 Days of Gifts alkalmazását a 2013-as évre, viszont ha akkor írtunk volna róla, sokan el is felejtik, hogy van ez a lehetőség, hacsak fel nem teszik rögtön az alkalmazást a készülékükre.

12days_01 12days_02

Az app karácsony másnapjától (december 26.) kezd el működni, és onnantól 12 napon át (tehát január 6-tal bezárólag) minden nap mást tesz ingyenesen elérhetővé az iTunes Store-ból. Ezek az ajánlatok az alkalmazás nélkül is ingyenesen elérhetőek az adott napokon, viszont az app push értesítéssel jelzi, hogy aznap mi az ajándék, és rögtön rá is tudunk nyomni a letöltésre.

Az ingyenesen letölthető termékek között idén is alkalmazások, zenék, videók és TV-epizódok, valamint könyvek lesznek.

A karácsonyi alkalmazás az Egyesült Államokon kívüli országokban, így hazánkban is ingyenesen elérhető, tehát irány az App Store!

[appstore id=”777716569″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. Sajnos CSAK IOS 7-től elérhető 🙁

  2. Annyira azert nem kell raizgulni a dologra, mert tavaj sem volt 1 ertelmes dolog sem benne 🙂

  3. @dnp: sajnos igaz…

  4. @mobeniart: Nálam is, de hidd el sokat nem vesztesz vele, eddig 2 karácsonyon használtam de egyetlen értelmes appot vagy zenét nem adott. A progik amiket felajánl anélkül is ingyenesek.

  5. @speedhorse: Pedig az lenne a buli mint androidon az Appgratis, hogy amit azon keresztül töltünk ingyenes, amúgy fizetős.

    És egy megjegyzés az oldalhoz. Androidon, Chromeban tökéletes a szifon oldala, gondolok itt a hozzászólás írására. Régebben érdeklődtem hogy iOS-en miért nem tudok a válasz gombra kattintva válaszolni? Ez azóta sem javult viszont közben lecseréltem az iphone-t droidra (ipad maradt) és itt meglepődve tapasztalom hogy működik a szifon.com. Hogy van ez?

  6. @dnp: mármint tavaLY, ugye?;))))

  7. Nekem nem adja ki az appot:( IOS 7 i4S

  8. Egy újabb “nesze semmi fogd meg jól” “akció”! Ki a fenét érdekel Justin Timberlake, meg a többi semmirevaló angol nyelvű könyv, amit ingyenessé tettek(mi van, nem fogy?)?
    Újabb ékes példa, az Apple igazi arcáról……..szégyen!

  9. @hammerjoe: Igazad van, ez tényleg vicc…

  10. A mai "ajándék" a Home Alone című film, letöltöttem, viszont amikor le szeretném játszani azt írja ki hogy nem lehet megnyitni, a tartalom nincs engedélyezve! Ez azért van mert a programból töltöttem le? (ios7 itouch 5)


Add a Comment