fbpx Skip to content

Vészesen közeleg a december vége, így pedig a karácsony is, ezzel együtt pedig az ajándékozási láz egyre nagyobb méreteket ölt. Az utóbbi hetekben rendre kaptunk az iPhonetok.hu-tól kiváló kis termékeket, melyek remekül mutatnának a fa alatt, és ez ezen a héten sem volt másképp. Ezúttal az ünnepi hangulatot fokozva néhány arany és ezüst színben pompázó kiegészítőt veszünk szemügyre.

Elsőként lássuk a vadonatúj, kifejezetten iPhone 5s-hez tervezett, ám iPhone 5-höz is használható Vertex szériát. Tényként közölhetjük, hogy napjainkban megtalálható egyik legszebb iPhone 5s tok a piacon. Ízléses, elismert grafikusok által tervezett, az idei év trendjeit követő hátoldali formákkal és kiváló anyaghasználattal ötvözve.

1

Vertex Metallic iPhone 5s/5 tok

Kétféle változata kapható, az egyszerűbb Vertex Metallic iPhone 5s/5 tok elsősorban az eleganciára vágyóknak kedvez, míg a Vertex Lumina fantázianevet kapott változat a hölgyek szívét dobogtathatja meg, ugyanis eredeti SWAROVSKI kristályokkal díszített hátlapja kiemeli a készüléket a használati tárgy kategóriából. Ezenkívül megegyezik mindkét típus: természetesen könnyű hozzáférést kapunk a portokhoz, a dupla ledes vakut a kialakítás nem korlátozza, és a csomag mindkét esetben tartalmaz egy-egy kijelzővédő fóliát, valamint mikroszálas törlőkendőt is. Csak ajánlani tudjuk iPhone 5s/5 tulajdonosoknak. Az egyszerűbb Vertex Metallic iPhone 5s tok ára 8990,-Ft ide kattinva megrendelőhető, míg a SWAROVSKI kristályokkal díszített Vertex Lumina 12990,-Ft-ot kóstál, azonban barátnőnek, feleségnek egyértelműen kiváló ajándék.

2

Vertex Lumina iPhone 5s/5 tok

Cikkünk következő alanya már ismerős lehet régebbről, ám még mindig az egyik legszebb kiegészítőnek tartjuk. A more. Para Blaze X iPhone 5s tok nevét a hátoldali X jelre hasonlító kialakításból kapta. Precíz, elegáns kialakítását négy stílusban kamatoztatja: titán/fekete, alumínium/fehér, arany/fehér és arany/fekete kombinációkban vásárolható meg.

3

more. Para Blaze X iPhone 5s/5 tok

A hátlap nagyrészt szálcsiszolt alumínium, míg a többi részen a strapabíró polikarbonát védi eszközünket. A csomag ezúttal is tartalmazza a fóliát és a törlőkendőt, melynek ára ezúttal 9990,-Ft. Azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik még nem tudták eldönteni, hogy mivel lepjék meg párjukat karácsonyra. Ennek a kiegészítőnek (titán/fekete) bizonyára minden férfi örülne. A világosabb színkombinációkkal pedig barátnőinket/feleségeinket lephetjük meg.

4

more. Para Blaze X iPhone 5s/5 tok

Utoljára hagytuk a Para Duo Metalt, mint titkos favoritot. Az egyedülálló védelemmel bíró hibrid felépítésű iPhone 5s tok két színben kapható: pezsgő, valamint ezüst, így akár az újdonsült “arany” színű iPhone 5s-hez is bátran ajánlható. A fémes hatású műanyag hátlap egyébként rendkívül jól mutat minden körülmények között. Ezek az iPhone 5s/5 tokok is igencsak szép ajándékok lehetnek a gyengébbik nem képviselői számára. Az elmaradhatatlan kijelzővédő fólia-törlőkendő duó természetesen piros pontot érdemel, a Para Duo Metal iPhone 5s/5 tok ára pedig a Blaze X-hez hasonlóan 9990,-Ft.

5

Para Duo Metal iPhone 5s/5 tok

Összességében a more. felsőkategóriás tokjai bátran ajánlhatóak bárki számára, akár magát szeretné meglepni, akár egyik szerettét, csalódni biztosan nem fog a termékekben.

Köszönjük ismét a kiegészítőket az iPhonetok.hu csapatának, és kellemes vásárlást kívánunk még így a karácsony előtti utolsó héten! A termékekkel kapcsolatban további információk a +36 (30) 6-428-428-as telefonszámon, illetve az [email protected] e-mail címen.

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Lehet hogy én vagyok konzervatív, de azért 8-12000 forintot jobban is el lehet költeni. Egyébként elismerem, hogy szép, de hogy ennyiért nem éri meg, az biztos. Ha már iPhone kiegészítő, akkor zenész beállítottságúaknak ott az iRig gitárbemenet-készlet hasonló árban, vagy egy ennél kevésbé szép és inkább hasznos extra akkuval ellátott tok, ami még olcsóbb is ennél. Én úgy gondolom, hogy nem helyes iPhone-nal kitűnni a tömegből – mert ezért neveznek minket iFelhasználókat sznobnak. Én a telefonomat egyszerű gumi tokban tartom ami véd is, és csak akkor veszem elő ha tényleg kell. Aki a telefonnal feltűnősködik, azt sznobként állítják be. Főleg ilyen drága tokkal. De ez csak az én véleményem, kinek a pap…


Add a Comment