fbpx Skip to content

Egyre közelednek az ünnepek, így tovább folytatódik karácsony előtti ajánló cikksorozatunk az iPhonetok.hu jóvoltából. Az alanyok ezúttal is hasznos kiegészítők szeretett készülékeinkhez: többek között billentyűzetes iPad tokok, prémium Sena bőr iPhone tokok, és egy többféle terméket is tartalmazó csomag kap szerepet ezen a héten.

1

GGMM Intelli Type iPad tartó és billentyűzet

Kezdjük a már emlegetett billentyűzetes iPad tokokkal, azon belül is a GGMM Intelli Type névre keresztelt kiegészítőjével. Ez a típus iPad 2, 3, 4 sorozatokhoz használható, és bátran kijelenthetjük, hogy az egyik legkellemesebb külső billentyűzetes megoldás a régebbi iPadek tulajdonosai számára. A bluetooth-os technológia szabadságot jelent (nincs vezeték), míg a beépített, 260 mAh-s akksi hosszú készenléti időt garantál a kiegészítő számára. A billentyűzet az Apple készülékek alvó/ébresztő funkcióját is támogatja, és kitűnő kitámasztási megoldásának köszönhetően szinte notebook-kényelmet nyújt gépeléskor, ami így tovább bővíti az iPad amúgy sem kis használhatóságát. A kiváló minőségű termék egyébként letisztult formával rendelkezik, fekete színben kapható, és angol billentyűzetes kialakítást kapott, de használható magyar billentyűzetként is. Ára 17.990,-Ft, ami figyelembe véve a teljesen különálló, Apple-féle megoldással való összevetést igen kedvezőnek bizonyul. A GGMM Intelli Type billentyűzetes iPad tok ezen a linken megrendelhető.

2

GGMM Type EZ I iPad tok

A másik iPad-billentyűzetes termék szintén a GGMM műhelyéből érkezett, ám egy fokkal elegánsabb megjelenéssel rendelkezik. A valódi bőrből készülő Type EZ I iPad tok precíz varrásai, igényes kidolgozása komolyabb környezetben is jó benyomást kelthet, mégis kibővíti táblagépünket egy gyorsabb beviteli lehetőséggel. A billentyűzet szilikonból készült a kijelző karcmentességének megőrzése érdekében, és a fix kitámasztó ezúttal sem maradt el a kényelem érdekében. Ezúttal barna és vöröses bordó színek közül tudunk válogatni, a termék ára pedig 24.990,-Ft, és itt megvásárolható.

3

Sena Hampton Wallet iPhone 5s/5 tok

Következő kiegészítőnk gyártóját talán már sokan ismerik, ugyanis az egyik legigényesebb bőrtok gyártóról van szó. A Sena egy amerikai vállalat, és 1999-ben kezdte meg a működését. A céget bőripari vállalkozók leszármazottai alapították, és kizárólag a legkiválóbb minőségű olasz marhabőrből készítik termékeiket. Minőségükre a legjobb bizonyíték, hogy az Apple Online Store-ban is számos termékük kapható. Nálunk ezúttal a Hampton Wallet iPhone 5s/5 tok járt, amely kiváló ajándék lehet a luxust és a divatot kedvelő tulajdonosoknak. Az ötletes kialakítás révén nem csak védőtok, hanem pénztárca funkciókat is ellát három hitelkártya tartó zsebének köszönhetően. Az exkluzív külső borítások mind-mind egyediek, és fajtától függően ki-ki megtalálhatja a számára megfelelőt. Az ár a Sena-tól megszokott módon ugyan nem alacsony (14.990,-Ft), azonban egy kiváló ajándékért és az egyedi kinézetért ennyit talán érdemes áldozni annak, akinek megtetszett a termék. A Sena Hampton Wallet iPhone 5/5S tok ide kattintva közvetlenül megrendelhető.

4

Sena Hampton Flip iPhone 5S/5 tok

Előző alanyunk “rokona” a Hampton Flip nevet kapta. Ez az iPhone 5s/5 tok egy felhajtható, flipes kialakítással rendelkezik, és megtestesíti a luxus kategória minden jegyét. Varrás nélküli dizájnt, letisztult felületet kapott az ezúttal is olasz marhabőrből készített kiegészítő, mindemellett ezúttal is három bankkártya tartó zsebet kapunk a belső oldalon. Bármilyen környezetben megállja a helyét, kiváló ajándék lehet akár szülőknek, akár üzletembereknek. Ára “testvéréhez” hasonlóan 14.990,-Ft, mely itt megvásárolható.

5

PureGear Power and Protection Bundle

Eheti utolsó alanyunk a PureGear csomagja, ami a Power and Protection Bundle néven fut. Ez tulajdonképpen egy gyűjtemény az újdonsült iPhone 5s/5 tulajdonosnak, ugyanis az alapvetően szükséges dolgokat tartalmazza. A védelemért és a használhatóság növeléséért egy kitámasztós, masszív iPhone 5s/5 tokot kapunk, amely akár övre is szerelhető. A sort egy kijelzővédő fólia folytatja, illetve egy Lightning-kábeles autós töltő zárja, amik esetében talán nem kell részletezni a hasznosságot. Összességében egy mindenkinek ajánlható csomagot rakott össze a nem éppen gyenge termékeket készítő PureGear, főleg, hogy kedvező árszabás is társult a pakk mellé: a három terméket tartalmazó szett mindössze 11.990,-Ft-os áron kapható ezen a linken.

A kiegészítőket ezúttal is köszönjük az iPhonetok.hu-nak, és nem maradt más, mint hogy kellemes szemezgetést kívánjunk Nektek. Ha valamelyik bemutatott termék elnyerte tetszéseteket, netán további információra lenne szükségetek, akkor forduljatok bizalommal az iPhonetok.hu-hoz akár e-mailben ([email protected]), akár telefonon a +36 (30) 6-428-428-as számon.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment