fbpx Skip to content

Szokásunkhoz híven a piros puttonyos kolléga ismét hozott nektek egy akciót. 🙂 A múlt évben nagy sikert aratott egyedi tok készítést idén Mikulásra hoztuk el nektek. A Meglepem.hu segítségével most ismét olcsóbban juthattok hozzá egyedi általatok kiválasztott iPhone, iPad tokokhoz.

meglepbanner

Múlt évben Valentin napkor volt hasonló akciónk a srácokkal, idén egész decemberben vásárolhattok náluk. Az egyedi tokok kemény műanyagból készülnek és az új iPhone 5s-sel is kompatibilisek. A tok egyébként teljesen átfogja a készüléket, még az előlapi üvegre is 1-1 millimétert rálóg, így a kijelzőt a leejtéstől is védi valamelyest. Kényelmesen van kivágva az alja, így a kábelek simán csatlakoztathatóak, vagy adott esetben 1-1 külső akkumulátor is. Ez igaz a hátlapi kamera részre is, így iPhone 5s tulajdonosok is nyugodtan rendelhetik. Összességében, ha egyedi tokot szeretnénk, saját grafikát, képet rakni a hátlapra, mindenképp ajánlott termék, és persze árban sem kell mélyen a zsebbe nyúlni

IMG_9255

IMG_9251

A Szifon.com Mikulás idén 15% kedvezményt biztosít az összes iPhone és iPad tokból a Meglepem.hu-n. Ehhez nem kell mást tennetek, mint a “SZIFONMIKULÁS” (ékezettel!) szót beírni a rendelés végén a kedvezmény kód mezőbe, és máris megkapjátok a kedvezményt! Nem mellékesen, akár saját egyedi bögrét vagy egyéb kiegészítőt is készíthettek náluk, és 2-3 nap alatt házhoz is szállítják, vagy személyesen átvehetitek Budapest különböző pontjain!

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment