fbpx Skip to content

Az Angry Birds-mániámról már beszéltem eleget, de azért nálam is vannak időszakok, mikor már engem sem csigáz fel a játék, főleg az alapjátéknál van ez így. Az extra témájú Angry Birds-ök sokkal jobban lekötnek, de most végre az alapjátékhoz is érkezett egy igen csak említésre méltó frissítés.

Angry Birds

angrybirdsbomb

Nyáron már érkezett egy olyan frissítés, amiben a piros madár, Red extra képességekre tesz szert, de az a frissítés nem sikerült igazán jóra sajnos. Szerencsére a Rovionál is észrevették ezt, és kiadtak klasszikus pályákat a piros madár új képességéhez. A mostani frissítésben egy újabb madár kap extrákat, és ez nem más, mint a fekete, bomba madár. Az alábbi jópofa videóból kiderül, hogyan és mire lesz mostantól képes.

Amint láthattátok, a fekete madár itt már nem felrobban, hanem egy elektromos gömböt gerjeszt, ami hatalmas pusztítást végez. Nem csak ez az újítás ebben a frissítésben, hanem hogy az új fejezet, ami egyenlőre 30 pályát tartalmaz, a malacok kísérleti laborjában játszódik, ahol a disznók vegyi fegyverekkel kísérleteznek. Háromfajta készítmény van, narancssárga (felpuffaszt – hasonló a kis narancssárga madár képességéhez), kék (megháromszorozza a disznókat, akik pörögve-forogva osztódnak és ennek a készítménynek az ereje fokozható még több elixírrel), rózsaszín (hasonlóan a kis rózsaszín madár buborékainak hatásához, ha ez a készítmény éri a malac bőrét, felfújódik, rózsaszín lesz és elkezd az égbe emelkedni), de ezeken felül van még pár egyéb nyalánkság is. 🙂

A fekete madár új képessége csak ebben a fejezetben érhető el ingyen, a többiben Power-Up-ként hívható elő és szerencsére 20 darabot ingyen kapunk a játék során. Lényeg, hogy mindenképp érdemes frissíteni és újra játszani egy kicsit az eredeti Angry Birds-szel.

[appstore id=”343200656″]

[appstore id=”364234221″]

Angry Birds Seasons

abseasonsxmas

Már negyedik éve készül a Rovio az Angry Birds fanatikusoknak egy speciális adventi naptárral, ami nem más, mint a Seasons epizódban egy 25 pályás karácsonyi témájú fejezet.

Ahogy már megszokhattuk, minden nap kapunk egy új pályát, és a következőig pedig várnunk kell egy újabb napot – nálunk minden nap reggel 9-től lesz elérhető az új pálya, és internet kapcsolat szükséges hozzá első indításkor. Természetesen az összes pálya feloldható In-App Purchase-szel. Ebben az epizódban a madarak egy igazi Jeges-tengeri kalandra indultak, ahol akár a jeges víz alá is le kell merülniük, hogy legyőzzék a malacokat.

A Rovio készített a frissítés alkalmából egy jópofa videót a hivatalos Angry Birds iPad bűvésszel, egész jópofa, de azért láttunk már jópár hasonló videót.

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. A seasons frissítés állati jó, nem véletlenül az a kedvenc AB részem. Nem vártam ki az adventi nyitogatást, mindig is idegesített, végig is nyomtam már. Remélem, a Rovio ráérez, hogy inkább így szerezzen plusz pénzt, ne a gagyibbnál gagyibb majomkodással, powerupokkal, meg hasonló szemetekkel, amik értelmetlenné teszik a játékot.
    Az ABO frissítés nem rossz, bár annyira nem jön be az új fícsörök miatt, de van köztük pár olyan húzás, ami új stratégiai megközelítést igényel, és durván sok pontot lehet vele gyűjteni.


Add a Comment