fbpx Skip to content

Újabb egy év telt el és a Rockstar Games hamarosan a GTA sorozat újabb részét hozza el kedvenc platformunkra.

gtasanandreas

A Grand Theft Auto sorozat gyerekkorunk számítógépes világának egyik meghatározó eleme volt. A sorozat legújabb része, a GTA V idén ősszel jelent meg, de sajnos csak konzolra, még a Windows-oknak is várniuk kell. Az OS X felhasználóknak meg aztán főleg nincs szerencséjük a GTA játékokkal, ugyanis a GTA III, Vice City és a San Andreas is évekkel az eredeti kiadás után jelentek csak meg. Az iOS és hardver mögötte az évek során nagyon sokat fejlődött, olyannyira, hogy két évvel ezelőtt a GTA III teljes egészében megjelent iOS-re, és rá egy évvel a Vice City is.

[appstore id=”479662730″]

[appstore id=”578448682″]

Valamikor december folyamán a méltán híres San Andreas című epizód is meg fog jelenni iOS-re. A teljes játékot megkapjuk az összes bejárható területtel, küldetéssel és járművel, stb, szóval igencsak tartalmas szórakozást fog újra jelenteni a 9 éves San Andreas.

Újra CJ (Carl Johnson) bőrébe bújhatunk az 1992-es San Andreas államban és rengeteg játékóra és rengeteg kár, lőszer, halál után helyre állíthatjuk a rendet a városban. Felhasználóbarát irányítást is ígérnek a fejlesztők és sűrűbb checkpointokat, hiszen sok esetben nincs mese, az iOS eszköz lemerül és akkor ha nincs checkpoint, akkor buktuk a játékmenetünk egy részét. Nagyon kíváncsi leszek valahogyan vissza lehet-e majd tenni a PC-s mentést az iOS-es változatban, mert akkor már egyből lehetne gengszterkedni az egész játék terültén, ami nagyon vagány dolog lenne.

Akik MFi kontroller vásárlásán törik a fejüket, azoknak jó hírem van, a GTA: San Andreas iOS-es változata támogatni fogja őket.

Nosztalgia és kedvcsinálás végett itt a játék eredeti előzetese:

Pontos megjelenési dátum még nem ismert, és az sem, mik lesznek a játék hardver és szoftver igényei.

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Remélem szépen a régiek is megkapják… Meg örülnék pár GameCenter öcsinek is 🙂

  2. Már nagyon vártam, ezelőtt mindkettőt megvettem és egyáltalán nem bántam meg, de az igazi hangulata ennek lesz!:)

  3. USB-s gamepadet nem támogatnának véletlenül a játékok? Mert anno PC-n is ezzel nyomtam végig a GTA:SA-t, és a nosztalgián sokat dobna, ha újra ezzel tudnám vinni iPad-en is.

  4. Tuti megveszem!.(:

  5. Mai szemmel nézve elég gagyi a grafikája… Anno amikor hónapokat toltuk haverral, fel sem tűnt, mivel akkoriban ez volt a csúcs.. 🙂 Megmérgezett a mai "modern" grafika… Hiába.. Ez van 🙂


Add a Comment