Decemberben érkezik iOS-re a GTA: San Andreas, MFi kontroller támogatással

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb egy év telt el és a Rockstar Games hamarosan a GTA sorozat újabb részét hozza el kedvenc platformunkra.

gtasanandreas

A Grand Theft Auto sorozat gyerekkorunk számítógépes világának egyik meghatározó eleme volt. A sorozat legújabb része, a GTA V idén ősszel jelent meg, de sajnos csak konzolra, még a Windows-oknak is várniuk kell. Az OS X felhasználóknak meg aztán főleg nincs szerencséjük a GTA játékokkal, ugyanis a GTA III, Vice City és a San Andreas is évekkel az eredeti kiadás után jelentek csak meg. Az iOS és hardver mögötte az évek során nagyon sokat fejlődött, olyannyira, hogy két évvel ezelőtt a GTA III teljes egészében megjelent iOS-re, és rá egy évvel a Vice City is.

Grand Theft Auto 3
  • Grand Theft Auto 3
  • Méret: 704 MB | Verzió: 1.5
  • Ár: 1790 HUF | Értékelés:
Grand Theft Auto: Vice City
  • Grand Theft Auto: Vice City
  • Méret: 1117.24 MB | Verzió: 1.8
  • Ár: 1790 HUF | Értékelés:

Valamikor december folyamán a méltán híres San Andreas című epizód is meg fog jelenni iOS-re. A teljes játékot megkapjuk az összes bejárható területtel, küldetéssel és járművel, stb, szóval igencsak tartalmas szórakozást fog újra jelenteni a 9 éves San Andreas.

Újra CJ (Carl Johnson) bőrébe bújhatunk az 1992-es San Andreas államban és rengeteg játékóra és rengeteg kár, lőszer, halál után helyre állíthatjuk a rendet a városban. Felhasználóbarát irányítást is ígérnek a fejlesztők és sűrűbb checkpointokat, hiszen sok esetben nincs mese, az iOS eszköz lemerül és akkor ha nincs checkpoint, akkor buktuk a játékmenetünk egy részét. Nagyon kíváncsi leszek valahogyan vissza lehet-e majd tenni a PC-s mentést az iOS-es változatban, mert akkor már egyből lehetne gengszterkedni az egész játék terültén, ami nagyon vagány dolog lenne.

Akik MFi kontroller vásárlásán törik a fejüket, azoknak jó hírem van, a GTA: San Andreas iOS-es változata támogatni fogja őket.

Nosztalgia és kedvcsinálás végett itt a játék eredeti előzetese:

Pontos megjelenési dátum még nem ismert, és az sem, mik lesznek a játék hardver és szoftver igényei.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. USB-s gamepadet nem támogatnának véletlenül a játékok? Mert anno PC-n is ezzel nyomtam végig a GTA:SA-t, és a nosztalgián sokat dobna, ha újra ezzel tudnám vinni iPad-en is.

  2. Mai szemmel nézve elég gagyi a grafikája… Anno amikor hónapokat toltuk haverral, fel sem tűnt, mivel akkoriban ez volt a csúcs.. 🙂 Megmérgezett a mai "modern" grafika… Hiába.. Ez van 🙂

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!