fbpx Skip to content

Hazánk ismét egy mérföldkőhöz érkezett! Elérhető az App Store-ban a SzállásOutlet alkalmazás, ahol itthon elsőként az iPhone-osok Passbook segítségével tudnak szállást foglalni. Nem csak Passbook támogatást kapott, hanem a rögtön iOS 7-es designnal megjelenő új alkalmazás nálam konkrétan tarolt. Végre egy fejlesztő csapat, akik tudják, mit szeretnének, és emellett mi, iPhone-osok is azt kapjuk, amit elvárunk egy apptól.

A Szifon.com csapata az elmúlt hónapokban folyamatosan tesztelte az alkalmazást, így amennyire csak lehet, az felhasználóbarát lett. A fejlesztők időről-időre kikérték a véleményünket, hogy merre haladjanak, így sikerült a Passbook támogatást is elérni, mely nem volt egyszerű feladat. Számos hotellel kellett külön megegyezni, hogy le tudják olvasni ezeket a kuponokat és rendkívül nagy fejlesztés volt maga a Passbook is. Az egyszerű és könnyen használható, iOS 7-es alapokra épülő design pedig már csak hab a tortán.

productshot

A SzállásOutlet segítségével számtalan ajánlat közül válogathatunk akár a készülékünk segítségével, ezek az ajánlatok 30-50% kedvezménnyel vehetők igénybe. A kezdőképernyőn a legnépszerűbb ajánlatok fogadnak minket, majd pedig könnyedén körbenézhetünk 1-1 városban a következő menüpontban. Akár kategóriák szerint is kereshetünk, ha éppen nem wellness hétvégére vágyunk, hanem inkább egy külföldi kiruccanára. Egyetlen kattintással menthetjük azokat az ajánlatokat, amik számunkra szimpatikusak, és 3 kattintással foglalhatunk is!

kedvezmeny

A héten aktuális bécsi ajánlatuk kihagyhatatlan! 3 kattintással foglalhattok 4.900Ft-ért autóbuszos utazást a Bécsi Adventre, majd pedig a végén letölthetitek a Passbook-ot. Az egész nem tart tovább 3 percnél, csak ki kell töltenünk a megfelelő adatokat és a végén pedig letölthetjük a belépőkártyánkat.

Hamarosan itt vannak az ünnepek is, a Mikulás és a Karácsony. Az app segítségével akár ajándékba is adhatunk 1-1 ajánlatot, így mobilról, utazás közben is meglephetjük szeretteinket ajándék utazással.

ajandek

Természetesen az alkalmazás ingyenesen tölthető le az App Store-ból, és kérünk titeket, értékeljétek, segítsetek a fejlesztőknek, hogy Magyarország legjobb szállásajánlat-kereső alkalmazása lehessen! 🙂 A bécsi ajánlatot pedig tekintsétek a mi ajándékunknak!

[appstore id=”719703666″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. Mi ez a szar reklàm a bejegyzésekben? Szerintem eléggé elszartátok! Nem tudtam hogy reklám gyártással foglalkoztok iPhonera.

  2. Pl startaprós szarok!
    Telón lassabb lett a szifon:/

  3. @trigmegistos: a reklámokkal kapcsolatos észrevételeket a [email protected] címen jelezheted. valamiből fenn kell tartani az oldalt, és mivel fizetőssé tenni semmi értelme nincs, így reklámbevételből kell megtermelni mindent. ez minden más ingyenes oldal esetén így van.

    @Akos87: ja hogy az alkalmazáson belül? több külön felület alapján nehéz kitalálni csak úgy, mire gondolhat. most több készüléken is kipróbáltam, és nálam semmivel sem lassabb. reklámok eddig is voltak az appban.

  4. A booking sokkal jobb.

  5. @Acs Ferenc: köszönjük az értékelhető hozzászólást.

  6. Letöltöttem ! Nekem tetszik ! Tesztelés után kiderül mennyire egyszerű a cserekereskedelem !

  7. Az outlet jó

  8. Az outlet jó csak kevés a választási lehetőség


Add a Comment