fbpx Skip to content

Korábban írtam már a Slow Fast Slow nevű fejlesztésről, amivel iPhone 5 és 5s videókat lehet gyönyörűen lassítani, de abban a cikkben nem tértem ki arra, hogy az alkalmazást 2 kreatív srác készítette, akiknek már számos kickstarteres projektük volt, köztük a már befutott Glif+ kiegészítő. Nézzétek meg az alábbi videót először, hogy megtudjátok mi is ez:

Egy végtelenül egyszerű kiegészítő, mely elfér a kulcscsomódon. Jó magam egy Glif+-t teszteltem az elmúlt hetekben, és bizony sokszor segített. Kipróbáltam, mint állvány, kipróbáltam videó felvételkor is és TimeLapse-t is készítettem a segítségével.

IMG_3024

Az anyaga kemény gumi, mely nem sérti meg a készüléket és külön változatot rendelhetünk az iPhone 4/4s és iPhone 5/5s/5c-hez. A Glif és a Glif+ között a fenti képen is jól látható a különbség: a Glif+-hoz egy plusz csavar-szerűséget és tartó gumit is kapunk. Az elsővel könnyedén a kulcscsomónkra rögzíthetjük, a második gumis kiegészítővel pedig biztonságosan rögzíthetjük a készüléket a Glif-hez.

IMG_3027

Tényleg elfér a kulcsok mellett, engem végül nem zavar, hogy rajta van és tényleg bármikor megtámaszthatom vele az iPhone-t. Egyébként a Glif+ mellett még a BlueLoung Kii-t is a kulcsok mellett tartom. Imádom, mert mióta használom, nem viszek magammal kábelt sehova. Tegnap kipróbáltuk egy állványon is a Glif+-t, amiről készítettem pár képet is:

IMG_0004

IMG_0010

IMG_0012

Konklúzió

Összességében hibátlan a kiegészítő. Jó minőségű, esztétikus, egyetlen hátránya, hogy tokkal nem lehet használni, és ha fólia van a készüléken, óvatosan kell belehelyezni a Glif-be. A sima Glif ára 20 dollár, a Glif+ pedig 30 dollárba kerül, a szállítás pedig 7 dollár. Tehát, amennyiben itthonra szeretnénk megrendelni, akkor összesen 8.200Ft-ba kerül. Megrendelni a Studio Neat honlapján tudjátok.

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. Ipadre is jól jönne valami hasonló:(

  2. Hát az bazi nagy lenne.

  3. 8200ft? uh… akkor várok még a kínai klónokra tized árért. Mégiscsak egy darab műanyagról beszélünk…

  4. @kidon7: kinai klonra varhatsz, nem uj darab a cucc

  5. @admin: miert a kijelzo oldalara tetted a rogzito darabot? en mindig a hatara teszem

  6. @b3nk3: mindegy volt 🙂

  7. Megjelenés után nem sokkal megvettem én is, csak jót mondhatok róla. mivel a +-t vettem én is a kulcstartós része nagyon bejön, így a kulcsot se hagyom el meg a glifet sem 😀 Egy apró hiba amit a cikkben is megemlítetek a kijelzővédő fólia nekem simán beleakadt, tehát megváltam tőle. Igaz kellett vennem egy uj tokotemiatt hogy valami védelem legyen de azzal sem jártam pórul (ez itt a reklám helye) Snugg -éknál leárazás volt s a 30 dolláros tokot 10 dolcsiért megvettem. (megjegyzem most is leárazás van érdemes megnézni) http://www.thesnugg.com/smartphone-cases/iphone-5-cases/snugg-iphone-5-the-new-iphone-leather-pouch-case-in-black.aspx


Add a Comment