fbpx Skip to content

Magyarországon közel 120% a mobiltelefonok penetrációja, ez azt jelenti, hogy minden egyes állampolgárra átlagosan legalább 1,2 készülék jut. Míg néhány éve mindenki árgus szemekkel figyelte, hogy mi fog történni abban a pillanatban, amint elérjük a 100%-os lefedettséget, addigra ma már egészen más mérőszámok tartják izgalomban a szakmabelieket.

Az egyik ilyen az okostelefon-penetráció. Míg tavaly ez a szám hozzávetőleg 22% körül mozgott, addig idénre felkúszott 34%-ra és jó eséllyel bőven 40% körül leszünk jövő tavaszra. A kérdés az, hogy ki hogyan reagál erre. Elég csupán egy mobil, vagy reszponzív oldal? Megengedhető, hogy egy komoly piaci szereplő applikáció nélkül legyen jelen a piacon? Esetleg az app-only modell nyereséges lehet Magyarországon?

cvonlinemobilalkalmazas-3

Az utóbbi időben egyre több magyar fejlesztés is megjelenik iOS-re, így például már álláskeresők is könnyedén használhatják okostelefonjukat. A Cvonline.hu egyike azoknak a cégeknek, akiknek már elérhető iOS és Android appjuk.

photo 2-1 photo 5-1

A Cvonline segítségével több mint 4.000 álláshirdetés közül választhatunk és egyetlen kattintással szűrhetjük őket. Például könnyedén találhatunk állást, ha az IT szekcióban dolgozunk, vagy akár iskolásként is számtalan lehetőség közül választhatunk. A kereső segítségével szinte másodpercek alatt megtudhatjuk, hogy az elmúlt 2 napban vagy hónapban milyen állásokra kerestek jelölteket. 

Könnyedén létrehozhatunk profilt magunknak, aminek a segítségével elmenthetjük az állásajánlatokat, vagy akár push üzenetben értesülhetünk az új ajánlatokról!

Már a specifikálás során olyan irányelveket és követelményeket fektettünk le, melyben az app nem csupán vadhajtása a portálnak, hanem azt kiegészítve, azzal szerves egésszé összeállva áll az álláskeresők rendelkezésére. Ez a proaktív hozzáállás vezette kezünket akkor is, mikor megírtuk a teljes feature-listánkat. A piacon jelenlévő összes, magyar nyelven elérhető applikációt megnéztük, és láttuk, hogy mi nem működik, hogy hol lehetne javítani és mivel lehetne a felhasználói élményt a lehető legjobbá tenni! – Cvonline.hu

Az alábbi funkciók érhetőek el az alkalmazásban:

  • Jelentkezés az appon belül
  • Push üzenetek a legfrissebb munkalehetőségekkel
  • Részletes kereső
  • Helyzetfüggő keresés
  • Hírek
  • Állásértesítő email-szolgáltatás
  • Elmentett állások
  • Mobil regisztráció
  • Belépés meglévő felhasználónévvel

photo 3-1 photo 4-1

Az alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store-ból:

[appstore id=”432309946″]

Mobil applikációjuk indulásához nyereményjátékot is szerveztek, mely elérhető a talaldmeg.cvonline.hu oldalon.

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. Keresni lehet bármit, csak nem biztos hogy találsz is!! Főleg ebbe a retek országban.

  2. Meg majd a sok kamu otthonról végezhető-, meg MLM-es munkaajánlat hiteltelenné teszi az egészet. De ne legyen igazam!

  3. @boardrider:

    Ugyan ezt akartam írni… Lehet fejleszteni ilyen alkalmazást,csak kár hogy sz@rt se ér az egész,mert munka az ugyan nincs.Ha levélben,nyomtatott önéletrajzzal lehetne túlnyomó részt állásra pályázni,az sem zavarna az embereket,csak legyen mire.

    “Elég csupán egy mobil, vagy reszponzív oldal? Megengedhető, hogy egy komoly piaci szereplő applikáció nélkül legyen jelen a piacon? Esetleg az app-only modell nyereséges lehet Magyarországon?” ez az álláskereső részéről, még mindig a tök mindegy kategória itthon.

  4. Na és mostanában minden munkanélküli Ipad-el járkál 🙂

  5. Sokan nem tudják de rengeteg cég nem add fel álláshírdetést hanem az álláskeresők között szemezgetnek. Én is így találtam állást 3 éve. Azóta is itt dolgozom és aránylag jó fizetést is kapok. Áldom az eszem hogy felraktam magam. 🙂

  6. @dedyke: ott a pont :))))

  7. Meglesz az 1 milla munkahely de meg aaaam … a budos eletbe se

  8. Szidjátok itt a büdös magyar valóságot, közben ti magatok is erősítitek az ilyen negatív kommentekkel! Örüljetek, hogy megjelent egy hasznos app, és használjátok, ha szükségetek van rá! 🙂

  9. Pf

  10. Az a cég amelynél kevés a lóvé, ott nem is az iPaddel járkáló hómlessz a célpont.
    Aki sokat akar keresni az ad magára, és olyan cégek közt keres állást, ahol a legjobb munkaerőre vadásznak.
    Aki fikázással akar pénzhez jutni az nem tudom milyen állással lenne elégedett. Valakinek van ötlete?


Add a Comment