fbpx Skip to content

Nem kis meglepetés ért minket, amikor ma reggel elérhetővé vált az új Retina iPad mini. Hazánkban már most megrendelheted az új készüléket, a szállítási határidő 5-10 nap. Más országokban, például az USA-ban, akár 1 napos határidővel is szállít az Apple, ami azt jelenti, hogy hamarosan érkeznek az iPad mini tesztek. 🙂 Arról még nem kaptunk hírt, hogy az itthoni APR-ekben mikor lesz elérhető.

Screen Shot 2013-11-12 at 10.14.17

A Retina iPad mini a tavalyi modell áraihoz képest átlagosan 20.000 Ft-tal lett drágább itthon, így az induló ára 119.990 Ft. Az iPad Air szállítási ideje is lecsökkent, és az iPhone 5s is 1-2 héten belül már itt lehet, ha most rendeljük meg. Úgy látszik, az Apple komolyan elkezdett gyártani, és akár még karácsonykor is lehet készlet!

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. Nagyon kiváncsi vagyok már a tesztekre mert jómagam is szeretnék egyet vásárolni, már régóta gondolkozom rajt de mondom megvárom az újat. A réti a kijelző és ez a 64 bites proci sokat húz rajta.

  2. Retina*

  3. Inkább az ipad airt venném ! Ami még nincs kizárva !

  4. Sunáznám….

  5. Sziasztok,

    Igen, a kiszállítás valóban 5-10 nap, de nem mindegy, hogy mikortól…

    “Szállítmány 1 Kiszállításra kész: 5-10 munkanap
    Kézbesítés: 27 Nov. , 2013 – 04 Dec. , 2013 Expressz szállítás”

    Most rendeltem egy Mini-t és talán Miklulásra itt is lesz! Nem értem, hogy miért kell komplett hü**ének nézni az embereket?!
    Csak, hogy senkit ne érjen meglepetés.

    Szép ébredést Mindenkinek.

  6. @byron: Köszi a tippet Byron!

  7. @byron egyaltalan nem vesz hulyere a kiszallitasrankesz azt jelenti h a kozpontban feldolgozzak az adatokat es atadjak a futarszolgalatnak. Az iPad airnel is igy volt es vasarnapi rendelessel szerda reggel kezbesitettek, es hetfon reggel lett szallitasra kesz a termek ami igaz h egy napon belul volt


Add a Comment