fbpx Skip to content

Frissítés #2

December 1-ével lezártuk a nyereményjátékot! A képek továbbra is elérhetőek a Facebook falunkon, a napokban elkezdjük majd átnézni őket és kiválasztjuk a legjobbakat. Körübelül hétvégén fogunk ezzel végezni, így jövőhét elején várhatjátok az új cikket, amelyben kihirdetjük a nyerteseket! 🙂

Frissítés #1

Nagyon sokan küldtetek már képernyőfotókat. Elképesztően sok tippet kaptunk már és remekül játszotok velünk! Nézzétek meg, ki milyen képet küldött már be, és csatlakozzatok ti is a játékhoz.

Kérünk titeket, hogy NE Facebook üzenetben küldjétek el a képet, mert azt nem tudjuk nevezésnek tekinteni. Töltsétek fel a Facebook falunkra.

***

Elég régen volt már itt a blogon SzifonJáték, ezért úgy gondoltam, itt az ideje, hogy egy újabb játékot indítsunk. Sokáig gondolkoztam, mindez mi is legyen, mert fontosnak tartottam, hogy hasznos is legyen és értékes nyereményeket is kaphassanak azok, akik veszik a fáradságot és játszanak velünk.

hatterkepesjatek@2x

A játék lényege röviden, hogy mutasd be az iOS 7 rendszeredet, vagyis annak egy részét. Nem kell mást tenned, mint a Szifon.com Facebook oldalára feltölteni egy képernyőfotót, amin látszik, hogy milyen alkalmazásokat használsz a legtöbbször és hogy hogyan néz ki az iOS 7 rendszered. Kíváncsiak vagyunk, mennyire tudtátok kihasználni az új rendszer stílusát, és hogy milyen appokat használtok leggyakrabban.

Lépésről – lépésre

  1. Webes felületen vagy mobilról tölts fel egy képernyőfotót a Szifon.com Facebook oldalának falára, amin látszanak a legtöbbet használt alkalmazásaid. Majd a szerinted kevésbé ismerteket mutasd be röviden, és esetleg linkeld a háttérképedet is.
  2. Nincs több lépés 🙂

(Figyelem: nem feltétele a játéknak a megosztás, sem a “like gyűjtés”, mi magunk választjuk majd ki a legjobb képeket, az alapján, hogy ki mennyire vette komolyan és mennyire segített a közösségnek azzal, hogy feltöltött egy képet és megosztotta a rajta lévő alkalmazásokat.)

Például:

Screen Shot 2013-11-10 at 22.05.00 Screen Shot 2013-11-10 at 22.05.09

Ajándékok

mf030Unknown-490x490

colors_1_1024x1024

Screen Shot 2013-11-11 at 15.09.05

Tehát összesen több mint 50.000Ft értékben kedveskedünk nektek, számos ajándékkal. A játék egészen december 1-ig tart, amikor kiosztjuk majd a fenti kiegészítőket. 🙂 A nyereményeket csak személyesen lehet átvenni. Reméljük mindenkinek felkeltettük az érdeklődését, és segítetek majd egymásnak, a közösségnek!

Akinek nem iOS 7 van a készülékén, az se búsuljon, tervezünk még több játékot is.

Olvasd el a hozzászólásokat is

22 Comments

  1. Ha csak személyesen lehet átvenni a nyereményt, az azt jelenti hogy aki nem pesti az megdögölhet?

  2. @superxaba: Nem a vidékiek ellen vagyunk, de ahogy látod értetek készítettük a játékot és így sem nulla forintba kerül nekünk az egész. Amennyiben ajándékba kapsz valamit Te sem szeretnél 2.000Ft-os futár költséget fizetni, így a legjobb megoldás, ha direkt kiírjuk, hogy csak személyes átvétel lehetséges. Bárki, akit meghatalmazol átveheti a terméket, amennyiben Te kapod meg.

  3. @admin: Utánvétellel feladjátok és az összeget a nyertes állja. Ezt nem lehet megoldani?

  4. Üdv!
    Tudom hogy OFF téma, de a Spotify-t hogy használod mobilon magyarországról? PC-n tudom hogy kell használni, de telefonon nem. Köszi előre is!

  5. És, ha IOS 6-ra egy fullos 7-es témát letöltök, az is ér? 😀

  6. @WiC0: Nyilván, ha odakerül a sor megtesszük ezt, de alapjában véve nem akarunk ilyesmivel pluszban foglalkozni, és managelni.

  7. @superxaba:
    Nem értem, miért vagy egyből negatív. Nem a szifonosokat védem, de ha kicsit pozitívan gondolkozol, akkor a végén hidd el neked is jobb lesz.
    Senki nem várja, hogy dögölj meg, és biztos vagyok abban is, hogy sok segítő ember van a világon, és segít majd megoldani az átvételt valamilyen formában.

  8. már lassan 2 évvel ezelőtt nyertem a szifonos cut the rope-os játékon a darus képpel, de nyereményből se láttam semmit : )

  9. nem sorsolás lesz?

  10. És aki nincs fenn Fészbúkkon azzal mi lesz?

  11. @Martinus: Amennyiben Premium accountod van telefonon nem figyeli hogy honnan használod.

  12. oké emberek, megértettem az átvétellel kapcsolatos dolgot!

  13. Sziasztok nem hiszem el hogy nem fér meg bele 1600-2000 forint posta költség. Ne legyetek már ilyen kisstílűek….

  14. (A cikkeknél minden OFF-topic hozzászólást törlünk. Erre van a kereső a jobb felső sarokban, illetve a Gyakran Ismételt Kérdések cikk. Kérünk, használd a keresőt, vagy ha az nem ad eredményt, a linkelt cikknél tedd fel a kérdésed!)

  15. És ennek most mi a tököm értelme van? Lesz 200 iPhone képernyőtök… baromi változatos, ötletes dolgok ezek tényleg. Akkora kreativitás kíván mint atom. Ezzel az erővel már inkább fotózza le mindenki mekkorát produkált utoljára a budiban… még annak is több értelme lenne mint ennek…

  16. @dnp: lol dnp az nem lehet mert előnyben lennél a többiekhez képest… 😀

  17. @dnp: Látom a budiig jutott az értelem nálad. De természetesen itt a lehetőség, mondj legalább 1 játékot amit játszanál.

  18. Mikor lesz a nyeremeny sorsolas?

  19. Mikor lesz eredmény hirdetés?


Add a Comment