fbpx Skip to content

A héten találkoztam az iMore-on a Woof nevű fejlesztéssel, ami nem más, mint a kutyáknak és gazdáiknak egy Facebook és egyben Instagram alkalmazás. Amennyiben szereted a kutyákat, vagy esetleg gazdi is vagy, akkor ezt az appot neked találták ki. Kutyásoknak szinte kötelező! 🙂

woof_iphone_kaya_hero

Az app letöltését követően a regisztráció után feltöltjük a kedvencünk, illetve a saját adatainkat. Több menüponttal is találkozunk rögtön, az egyik a saját profilunk, amiben láthatjuk, hogy éppen milyen idős a kutyánk, illetve hány másik kutya tulajdonos követ minket és így tovább… Az alkalmazás tulajdonképpen egyben Facebook és Instagram is, mivel a Feed menü alatt láthatjuk, hogy ismerőseink milyen képet tettek fel, vagy éppen hol sétáltatják kedvencüket.

woof_iphone_screens

A Hood menüpont alatt megoszthatjuk, ha éppen sétálni visszük a kutyát, és ezt akár ismerőseink is láthatják, így csatlakozhatnak hozzánk. 🙂 Könnyedén kijelölhetünk a kutyának területet, illetve parkokat is felvihetünk a rendszerbe, ezzel pontokat kapunk és szintet léphetünk, tehát részben kutya-foursquare is.

Összességében ez egy remekül eltalált, iOS 7 dizájnnal ellátott, kutya tulajdonosoknak és -barátoknak jóformán kötelező ingyenes alkalmazás.

[appstore id=”723205310″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. (A cikkeknél minden OFF-topic hozzászólást törlünk. Erre van a kereső a jobb felső sarokban, illetve a Gyakran Ismételt Kérdések cikk. Kérünk, használd a keresőt, vagy ha az nem ad eredményt, a linkelt cikknél tedd fel a kérdésed!)

  2. @DaffiQ:

    aha, nvm

  3. felraktam kutyámat 🙂 próba 🙂

  4. (Nem ment el a kommentem?) Szóval az volt a kérdésem, hogyan kell a fotókat törölni? Mert pl. véletlenül 3-szor raktam be ugyanazt a fotót a galériába, de semmi módot nem találtam arra, hogy töröljem azokat. A settingsben csak a kutya adatait tudom változtatni.

  5. Közben megtaláltam a megoldás. A fotó alatti 3 kis pontra nyomva jön fel egy újabb menü, ott már benne van a delete.


Add a Comment