Megjelent az Elle Man iPad magazin új száma

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ingyenesen letölthető a legújabb Elle Man iPadre készített verziója. Ez a szám a tudomány és a technika világába enged bepillantást a sajátságos Elle Man szemszögből. A címlapon Simon Baker, a mentalista, aki valóban különleges képességekkel rendelkezik, de mentálisan amúgy rendben van. Vezető írásuk arra keresi a választ, hogy vajon milyen irányba fejlődik az emberiség.

iPad Retina GUI PSD  iPad Retina GUI PSD

A szuperembereké a jövő, vagy esetleg valóban átvehetik a gépek az uralmat? Megmutatják egy cikk erejéig, hogy miért nem adekvát ma már az IQ mérése, és mi válthatja fel. A magazin az olvasó kezébe ad egy olyan technikát (cold reading) vagy legalábbis a hozzá vezető utat, aminek segítségével nagyon sok mindent megtudhatunk a beszélgetőpartnerünkről – mintha csak magunk is mentalisták lennénk. Interjú olvasható Szabó Kimmel Tamással, akinek a személyében feloldódik a modern férfi számos belső ellentmondása. Maróth Miklós professzor úr, a Közel-Kelet talán legelismertebb hazai szakértője, pedig kimerítő magyarázatot ad arra, hogy miért érti végzetesen félre a Nyugat az arab világot.

És természetesen van sok divat, dekor, kütyü és kultúra, továbbá interaktivitás, nem várt megoldások, mozgó képek, videók, hangeffektek színesítik a kiváló írásokat.

Az interaktív Elle Man iPad elérhető az App Store-ban:

  • Méret: 0 MB | Verzió:
  • Ár: | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Köszi az infót, megnéztem, mert a Mentalista a kedvencem!! Én is az vagyok (mármint mentalista és bűvész). Viszont lehet mégiscsak le fogom cserélni az iPad minit az újra, mert elkezdtem pixeleket látni rajta. 🙂

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!