fbpx Skip to content

Ismét a nyomtatott sajtóban reklámoz az Apple. Ez azért érdemel említést, mert a cég viszonylag ritkán tesz így, ráadásul ez az első iPhone 5s reklám, mert eddig csak az iPhone 5c-ről volt inkább szó.

Iphone5sad1

Most tehát nyilván nem YouTube videóval találkozhatunk (az nyomtatásban ugye nem igazán menne…), hanem egy hatalmas, arany színű iPhone 5s képpel és hozzá egy apró szöveggel, amely az ujjlenyomat-olvasót taglalja.

Your finger is the password.

Touch ID was created not only to protect all the important and personal information on your phone, but to be so easy to use, you’ll actually use it. Its state-of-the-art technology learns your unique fingerprint, so you can unlock your phone or even authorize purchases with just a simple touch.

Touch ID. Only on iPhone 5s.

Az ujjad a jelszavad.

A Touch ID nem csak az összes fontos és személyes adatod védelmére készült, hanem hogy olyan könnyű legyen a használata, hogy valóban használd. Ez a világszínvonalú technológia megtanulja az egyedi ujjlenyomatodat felismerni, így a készüléket feloldani, vagy egy vásárlást engedélyezni már csak egy egyszerű érintés.

Touch ID. Csak az iPhone 5s-ben.

A “csak az iPhone 5s-ben” szöveg alapján már rögtön elindultak a találgatások, hogy ezek alapján akkor talán az új iPadek mégsem kapnának majd ujjlenyomat-olvasót. Ugyanakkor az Apple nem fogja épp az iPhone 5s reklámján lelőni a poént, illetve a még meg sem jelent iPadek nem számítanak egyelőre, így a hirdetés állítása, hogy “csak az iPhone 5s-ben”, tökéletesen megállja a helyét.

Jelen esetben a New Yorker magazin hátlapján kapott helyet a hirdetés, amit egyébként nem csak a T-Mobile nevével fémjelezve, hanem egyéb más szolgáltatók nevével is megtalálhatuk, így például a Sprinttel is.

new-yorker-gold-iphone-5s-ad-01

Egyébként ha már a nyomtatott sajtónál tartunk, érdemes Magyarországon is beleolvasni az egyetlen Apple életmód magazinba a One More Thing-be:

1146462_10151800569092692_1226309038_n

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. Bocs az offért de egy kérdés ! A szervíz tudomásom szerint nyitva van szombaton is ? ! A telefonjuk ki van kapcsolva ! Hogy tudok velük komunikálni , hogy elinduljak vagy sem hozzájuk ??? Pláne mivel 90 km a távolság !!!! Köszi a segítséget ha kapok !

  2. @mrisz32: Szia! Nyitva van igen, a kolléga már bent van és egészen 15:00-ig vannak!

  3. Amugy ez t-mobile altal fizetett reklam. Ilyet nalun is lehet talalni.

  4. “@Symy Gery: “amit egyébként nem csak a T-Mobile nevével fémjelezve, hanem egyéb más szolgáltatók nevével is megtalálhatuk, így például a Sprinttel is.” ez egyértelműen nem mondható el.


Add a Comment