fbpx Skip to content

Ma reggel az alábbi két alkalmazásba futottam bele. Az egyik egy vicces megoldású játék, a másik pedig egy 3D-s fotózást lehetővé tévő app.

iphone5cconnect4

Az első a Flipcase, ami leginkább iPhone 5c tulajdonosoknak ajánlott app, sőt, sajnos további eszközt, vagyis kiegészítőt (tokot) is igényel. 🙂 A fejlesztő biztos sokszor futhatott bele abba vicces képbe, amikor az iPhone 5c eredeti Apple tokját átalakítják a tic-tac-toe játékra (az amőba egy változata). Így nem volt rest és megírta ezt a játékot, ami mától ingyenesen elérhető az App Store-ból. Ötletes megoldás.

Nézzétek meg a videót:

[appstore id=”712929884″]

A másik remek alkalmazás a Seene, amiről a TheNextWeb írt. Az app segítségével egy bizonyos tárgyat úgy fotózhatunk le, mintha a térben lenne. Ez egyébként akkor működik tökéletesen, ha a tárgy mögött nincs semmi, vagy nagyon messze van a “háttér”, tehát kicsi a mélységélesség. A kész képeket pedig vagy az alkalmazásban a készülék döntögetésével, vagy a webböngészőben nézhetjük meg.

Nézzétek meg itt is a videót,  aztán ugyancsak töltsétek le az alkalmazást:

[appstore id=”698878590″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. Ez a Flipcase hatalmas 😀 Ha iPadhez is lesz ilyen ocsmány tok és megírják rá az alkalmazást, akkor jövőre megérdemlik az Apple Design Awardot 😀

  2. Nem tudom mi a baja ennek a seene-nek. Nekem az i4-en is, és az i5s-en is a következő üzenet fogad ha rátapizok a kamerára.
    ” Sorry Creating seenes requires a dual-core processor, but you can still use the app to explore other peoples seenes.


Add a Comment