fbpx Skip to content

Ahogy az várható volt, a “Will it blend?”-es úr (vagyis esetünkben urak) ismét kezébe vette az új Apple készülékeket – természetesen most is azok vesztére. Többek között az arany iPhone 5s-t és a színes iPhone 5c-ket is ledarálta.

will-it-blend-iPhone-5s-iPhone-5C

Érdemes megnézni az alábbi videót, melyben először az összes 5c készülékből kapunk egy adag, megszokott fekete port, majd pedig az aranyból “aranyport”. Ezekből úgy tűnik, hogy az iPhone 5s már anyagában színezett ötvözetből lehet, így az iPhone 5 eloxált felületét érintő sérülések miatt itt már talán nem bukkanhat elő az alumínium eredeti, szürkés-csillogó színe, ha odacsapnánk a készüléket valahová.

Egyébként az egész videó alatt szándékosan trollkodnak, mivel direkt egy arany Blendtec-ben törik össze az iPhone 5s-t és ráadásul lassítva is mutatják az egészet. 🙂

Mindenképp nézzétek meg a videót:

A Blendtec már sokszor kapott hideget-meleget az ilyen darálós videóik miatt, de mivel ők ezeket a speciális és bivalyerős turmixgépeket gyártják, így számukra valóban igen komoly reklám, hogy a turmixgépük még ezeket a készülékeket is képes teljesen porrá zúzni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. Azt ugye nem hiszitek el, hogy az az aranypor az iphoneból való? 😀

  2. Mikor kiöntötte azt az aranyporos akármit felröhögtem :D:D

  3. Idióták!

  4. Az az aranypor mennyiség kb. 100 ájfonötessnek felelt meg…
    Barmok, máshol meg éheznek…


Add a Comment