fbpx Skip to content

Biztos sokan követtetek minket az elmúlt héten, amikor élőben közvetítettük az iPhone 5s és iPhone 5c premierjét. Mára már mindenki épségben hazaért és Budapest Apple kávézójában, a One More Cafe-ban megcsodálhatjátok az új készülékeket.

omccikk

Amennyiben szeretnél inni egy jó kávét és közben megtapogatnád az új készülékeket gyere be hozzánk a Gozsdu udvarba, kollégáinktól bármikor elkérheted az új készülékeket és kipróbálhatod. Készíts lassított felvételeket és posztold ki Facebookra, vagy pedig próbáld meg, hogy az ujjlenyomat-olvasó érzékeli-e az orrodat! 🙂 A One More Cafe-ban egyébként szerviz is működik, az iSzervizPont napközben készséggel áll rendelkezésedre, és ha bármilyen, garancián túli problémád van, segít neked. Adott esetben 1-1 kiegészítőt, kábelt, fóliát is vásárolhatsz nálunk!

Screen Shot 2013-09-25 at 23.44.28

Csatlakozz a Facebook oldalunkhoz, ahol minden információt és friss akciókat is megtalálod, és ne felejts el bejönni hozzánk kipróbálni az új készülékeket. Természetesen mától egészen vasárnapig extra akciókkal is várunk titeket, amiért csak a Szifon.com alkalmazást kell bemutatnod a készülékeden.

iSzervizPont akció:

  • Elő-hátlap fólia iPhone 5, 5s és 5c-re: 1490,- Ft
  • Eredeti Apple kábel iPhone 5, 5s és 5c-hez: 3490,- Ft

One More Cafe akció:

  • Minden kávé 50%-os kedvezménnyel.

1075 Budapest, Dob utca 16. Gozsdu udvar, E udvar, VI. Épület, One More Cafe

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Ez ugyan az mint a kontakt kávézó?

  2. @petrusxx: nem. ez a One More Cafe.

  3. @petrusxx Lehet azért keverted össze, mert mindegyiknek a címe egy udvar (a kontakt a Röser udvarban van)
    Onnan jegyezheted meg egyszerűen hogy különböznek, hogy a Kontakt volt az első, ez pedig one more. Nem véletlen az elnevezés 😉


Add a Comment