fbpx Skip to content

Az iMore csapata mindig szép képeket készít az iPhone készülékekről. Szinte minden cikkhez maguk gyártják a képi anyagokat, így gondoltam, összeszedem nektek azokat a képeket, amiket ők készítettek az iPhone 5s és 5c készülékekről. Így ez most inkább egy “nagyítás galériának” felel meg, de biztos érdekesnek találjátok majd így is:

iphone_5s_gallery_comparisons_hero_1

iphone_5s_gallery_comparisons_hero_8

iphone_5s_gallery_comparisons_hero_4

iphone_5s_gallery_comparisons_hero_10

iphone_5s_gallery_comparisons_hero_15

iphone_5s_gallery_comparisons_hero_17

iphone_5s_macro_back

iphone_5s_macro_front

iphone_5s_macro_touch_id

iphone_5s_macro_isight_camera

iphone_5s_gallery_comparisons_hero_5

iphone_5s_gallery_comparisons_hero_6

iphone_5s_gallery_comparisons_hero_7

iphone_5s_macro_case_back

iphone_5c_blue_gallery_photos_1

iphone_5c_blue_gallery_photos_2

iphone_5c_blue_gallery_photos_3

iphone_5c_blue_gallery_photos_7

iphone_5c_blue_gallery_photos_9

iphone_5c_blue_gallery_photos_10

iphone_5c_blue_gallery_photos_15

iphone_5c_blue_gallery_photos_5

iphone_5c_blue_gallery_photos_21

Olvasd el a hozzászólásokat is

16 Comments

  1. Kapásból az első képnek semmi köze nincs a “fókusz” nevezetű dologhoz. És még jó pár másik képnek… Ez így nem like!

  2. Kérlek csináljatok olyan képeket is a telefonokról, amit elölről (FRONT) fényképeztek.

    Köszi

  3. sajnos tényleg nem valami jó képek…

  4. Sziasztok ! Bocs az off ért DE képeket kismilliót láttunk már !!! Engem sokkal inkább érdekelne az iOS7 beltartalmak pl.: miért marad az app storeban a frissítéseim dátum szerint ? Nem lehet kitörőlni ! ? Jobban örülnék ha ilyen dolgokról menne egy kis eszmecsere ! Köszi !

  5. A leveleknél a ios6 ban csak rá katt a képre és már kérdezte is milyen feladatot hajtson végre ! Jelenleg hosszan nyomva kell tartani ! Az újlenyomat olvasóval gyorsabb vásárlás !! Hurrá! De minden egyebet lassítottak ! Ejnye!!!!

  6. A piros gyári tokot hol lehet kapni?

  7. @mrisz32: a frissítések listája szándékos, az egy új funkció. jelenleg nem tudunk arról, hogy törölhető lenne. a leveles kérdésed kapcsán meg úgy tűnik, megváltoztatták a működését. a lassúbb működés sok esetben annak az eredménye, hogy másik készülékről készült mentés kerül az új eszközre. ezt egy tiszta restore megoldhatja, ami után semmiféle backupból nem állítasz vissza semmit.

  8. A lasúságot úgy értem , hogy pl az idoki videóban hallható miszerint gyorsabb lett a feloldás és a vásárlás is az újlenyomat olvasó által ! Elkenben amit írtam is a levelezésben a kép mentése lassabb lett mivel ott kivették azt a funkciót , hogy egyszer megérintem a képet és már kérdezi is mit tegyen : mentés , tovább küld , faceebok stb ! Nem a teló a lasú !

  9. Ugyanitt, lehet hogy szép gyors a touchID feloldás, de emiatt a sok parasztvakîtó sallang animált baromság miatt (pl lock screen feloldás után, multitasking, mappák megnyitása stb.) napi szinten minimum 5 percet vesztek a régi, igényesen, nem minimalista módon szép és funkcionális iOS 6-al szemben… Attól, hogy az ember megszokja, még felháborító… :/

  10. @csabaidav: Azért vannak dolgok, amik épp az iOS 6-ban voltak idegesítően lassúak, és az iOS 7-ben gyorsították fel (nem hiába gyorsították fel jailbreak tweakkel sokan az iOS 6 alatt is az animációkat) . Pl. éppen a multitasking, ill. az alkalmazások közötti váltás sokkal gördülékenyebb, nem kell azt a 3D-s ablakváltós animációt végigvárni. Ugyanígy pl. az e-mailek, képek törlése is gyorsabb, vagy akár a képek megnyitása a filmtekercsben. Jó, van 1-2 animáció amin én is gyorsítanék szívem szerint, de várjuk ki a frissítéseket, még lehet, hogy ezeken változtat az Apple HA pedig nem, akkor majad itt is a JB. 🙂

  11. Kár, hogy nincs fekete, ezek egyike sem az igazi valahogy…

  12. Kár,hogy meg kell szokni az ios7-et!Szerintem ez nem jó.Személy szerint én kipróbáltam,de maradtam a 6-nál!

  13. @Before: Meg kell nézni élőben, de a Space Grey szerintem ütős lehet (mondom ezt fekete i5 tulajként :)). Én mondjuk mindig fekete iPhone rajongó voltam, de ez persze ízlés kérdése. Szerintem az az igazán dögös, amikor kikapcsolt állapotban a teló kijelzője egybeolvad az előlappal, és ront az összhatáson, ha a fehér előlapot elrondítja egy nagy fekete terület. Szóval nálam a fehér és egyéb variációk alapból kiesnek, de ez tényleg egyéni preferencia kérdése. 🙂 Ha most vásárolnék 5S-t, gondolkodás nélkül a space grey-t venném.

  14. @mrbyu: Ha én vennék 5S-t kizárásos alapon venném a space grey-t, mert a világosabb színek egyáltalán nem jönnek be. Most egy 4S-em van, amitől mindig is el voltam ájulva, viszont nemrég láttam egy fekete 5-ös mellett és az valami eszméletlenül elegáns hatást keltett a teljes feketeségével, illetve vékonyságával. Ahogy Te is írtad, teljesen egybeolvad a telefon, nem látszik külön a kijelző és ez nagyon jól néz ki.

  15. @Before: Á, szerintem a fekete nagyon nem praktikus, ha a szerszámostáska alján kell megtalálni. Belenézel, és nem látsz mást, csak sötétséget. Azonkívül iszonyatosan porosodik, kinn hagyom a gerendán, és fél óra múlva már ótvar koszosnak néz ki, pedig csak a szemközti falon dolgozik az ütvefúró.

    (ezer bocs, de nem tudtam kihagyni :)) )

  16. En magam is fekete I4et használok és vártam az 5St hogy egy szép feketére beruhazok..Hát nem lesz szép fekete.Ahogy fentebb irták a fiuk amikor a kijelző egybe olvad a telefonnal gyönyörű!!:)De azért élőbe kiváncsi leszek erre a "Space Grey" -re.Mondjuk bár milyen is az lesz..Fehér Iphone nők kezébe szép az aranyrol nem tudok mit mondani igy marad a Space Grey..:) de remélem élőbe azért meggyőzőbb..:P


Add a Comment