fbpx Skip to content

Ugyan az új készülékek értékesítése csak 20-án kezdődik, de időközben az iLounge is megkaparintott egy bontatlan iPhone 5c tokot, amiről nagy felbontású fotók is készültek.

1x

Érdekes ez a tok, nagyon furcsa, hogy nem látszik rendesen az iPhone felirat (Steve ezt valószínűleg sosem engedte volna) 🙂 és emiatt számomra nagyon furcsa. Ettől függetlenül érdekesek az új tokok, amik egyelőre úgy tűnik, hogy csak az új készülékre jók.

2x 4x 3x

Eredeti Apple iPhone 5, 5s és 5c tokok a SzifonStore-ban

cases_hero_2x

Magyarországon először a SzifonStore-ban tudjátok megrendelni az új iPhone 5s és 5c tokokat. Az iPhone 5s bőrtokjai teljesen illeszkednek az iPhone 5 készülékre is, mert méretre az új készülék nem változott. Az Apple új bőrtokjai 6 színben érhetőek, amiket a fenti képen láthattok és plusz a piros “RED” tok. Alább tudjátok megrendelni őket:

Screen Shot 2013-09-17 at 12.53.59

Olvasd el a hozzászólásokat is

18 Comments

  1. Jó kis gyári tokot kapott az 5S, tuti veszek hozzák.

  2. Tényleg nagyon szép az 5s tokja, na de az 5c lyuggatott gumi izéje…. én ezt nem is értem hogy, és miért. Döbbenet.

  3. inkább egy bumpert adtak volna ki az 5/5s-hez…

  4. Nekem az 5s tok nem tetszik (csak en vagyok igy ezzel)???

  5. Nem igazán értem az apple uj politikajat. Nem beszélve arról hogy ocsmány az 5c tokja és ahogy írtátok takarja a feliratot izléstelenűl, de azt sem értem miért kell kiadni gyári tokot, ezzel azt sugalva hogy a készülék szar és karcolódik.

  6. @JEROME: a gyári tok kiadása számomra is arra a kérdésre adott választ, hogy a fekete iPhone5 esetén az éleknél tapasztalt kopás az 5S esetén is meglesz-e. ez pont olyan amatőr dolog, mint hogy a 3G hátlapja berepedt a töltőnél. csak ez esetben nem cserélik a készüléket. pedig baromi ronda, ahogy jön le pontokban a festék… :-/

  7. @airness23: az nem festék, hanem egy eloxált, felületkezelt réteg, ennek következtében meg sem közelíti egy festékréteg vastagságát. mivel alumíniumról van szó, ami egy alapvetően puha fém, így ez az eloxált felület óhatatlanul is megsérülhet, ha odaütődik valahová.

  8. Csodaszép!!!! pfffff

  9. @Jadeye ne haragudj, de az fogjuk rá rendben van, hogy óhatatlanul is megsérülhet, de nem mondhatod normálisnak azt, hogy egy 200 ezer és afölötti értékű telefonon megengedheti magának az Apple, hogy kopjon róla a nem festék.

  10. @Jadeye: köszönöm a pontosítást. Sajnos ez nem csak odaütéstől kopik. Csalódás, ha ez a cucc a szilikon tok alatt!! képes lepattanni. Vigyázok a telefonra, ha mindig odaütögetném valahova, megérteném. Még a hangszóró kerek nyílásainál, belül!! is leválik.
    És ezek szerint, ez így lesz az 5S-nél is. Persze ez most engem nem érint, tökéletesen elég tudásra, teljesítményre az 5 is.

  11. @Bertalan: több iPhone-om van, sosem kopott egyik sem – igaz, iPhone 5-öm az pont nincs. nem, a kopást nem engedheti meg magának egyetlen gyártó sem, de az eloxálás az egyszerűen ilyen. a fémet anyagában csak ötvözetként tudod színezni, de ez egyszerű alumínium, és nem anyagában van színezve, így ha odavágod valahová, akkor mivel puha fém, sérülhet. ha nem feketét vettél volna, hanem fehéret, ott a készülék oldala ugye normál alumínium színű, így jóformán fel sem tűnik rajta, ha sérül, míg a fekete és az alumínium ezüstös-szürke színe közt óriási a kontraszt, így rögtön feltűnik, ha sérül.

    hasonlóan alumínium az első generációs iPhone hátlapja is. én azzal kezdtem az iPhone-ozást anno, és míg egy csomó embernél borzalmasan leharcolt állapotú egy-egy készülék, nekem még az iPhone 2G-m is majdnem olyan, mintha most vetted volna ki a dobozból. valamennyire ezt is embere válogatja.

    @airness23: szerintem akkor vegyél fehéret, ott ez nem fog feltűnni.

  12. Ezért bosszankodik néha, hogy nem fehéret vettem de hát az meg nem tetszett. Viszont én is minden telefonomra vigyaztam eddig, 3GS -re is viszont az egyik ultra case tok agyon harcolta a hátlapját…

  13. Nálam kettő fekete után,képtelen voltam fehéret venni,mert nagyon idegesitett a kopás.Jaaa s tokban még jobban kopott.Viszont a fehérrel tényleg nincs semmi gondom.És tok nélkül használom,nagyon próbálok vigyázni rá…

  14. @Jadeye: ha nincs iPhone 5-öd, akkor nehéz tapasztalatot cserélnünk. Mielőtt megvettem, én is azt gondoltam, hogy csak óvatlan kezekben kopik. Hát nem. Azért mégiscsak elgondolkodtato, hogy ennyien panaszkodnak rá. Nekem felhasználonak édesmindegy hogy ez festék vagy nem. Mert ha már magyarázni kell a bizonyítványt, miért kopik…
    És köszi a tanácsot, talán meglep, de nekem is eszembejutott már. 😉

  15. 10400 azért az ocsmány szarért…. vicc….

  16. vegig tokban (switch easy, ozaki) kopik az iphone5, pedig vigyazok ra rendesen. Idegesito amikor leszedem a tokot, alatta, az eleknel latszik a kopas. 🙁 ezek az uj tokok azon kivul, h dragak, nem adjak vissza a telefon formajat, legalabbis az iphone 5/5s -et nem… nekem azert ez is szempont… Jobb lett volna olyan, nem pedig, egy nem tul egyedinek tuno bortok, egy almaval. azt hittem nagyobbat fog utni, foleg ennyi penzert.

  17. Amióta Jobs meghalt az iPhone egyre rosszabb külsővel készül. Szegény forog a sírjában.
    Volt egy jól kinéző, minőségi anyagból készült 4-es, üveg elő és hátlap, rozsdamentes acél kerettel, ami alig kopott, feketében. Aztán először jött a fehér, majd az alumínium keret, ami kopik, most meg már a színes (szagos) kivitel. Lassan már villogó LED-ek is lesznek rajta, mint a kínai noname sz@rokon.
    Az a gond, hogy Steve halálával az egész Apple meghalt.

  18. Van igazsag abban amit mondasz, talan meg az 5 -is elmegy, de ezek a gagyi muanyag telefonok az apple szegyene ….


Add a Comment