fbpx Skip to content

Az iPhone 5 tavaly őszi megjelenésekor Jimmy Kimmel (egy amerikai talkshow-házigazda) gondolt egyet és megviccelte az embereket a Hollywood sugárúton. Az akkor éppen bejelentett, de még meg nem jelent iPhone 5-ről kérdezte a járókelők véleményét, most ugyanezt tette az iPhone 5s kapcsán – no persze egy kis csavarral a történetben.

Múlt évben az új, még meg sem jelent iPhone 5 helyett az akkor már 1 éves iPhone 4S-t adta a kezükbe – legalábbis ezt akarta, de videóban egy iPhone 4 szerepel. A válaszok és reakciók igen meglepőek és viccesek voltak, és nyilván kizárólag csak azok kerültek be a videóba akik nem tudták, hogy ez nem az új iPhone. A tavalyi videót itt nézhetitek meg.

new-iphone-ipad-mini-skit

Az 5s Jimmy Kimmeles átverése sokkal jobban sikeredett, mint a tavalyi, ugyanis nem egy iPhone-t adtak a járókelők kezébe, hanem egy iPad minit. 🙂 Érdekes figyelni a reakciókat, mert van aki kisebbnek és könnyebbnek tartja az új készüléket, mint a régit, sőt, van aki még telefonál(na) is vele. Mégis az egyik legjobb reakció benne talán az, amikor a fekete színt azzal magyarázzák, hogy ezzel támogatják Nelson Mandelát. Ami viszont vitte a pálmát az egész videóban, az az a lány, aki meg még az új “kattints és nyalj” funkciót is kipróbálta, majd második nyalásra már érezte is a csoki ízt a képernyőn. 😀

Conan O’Brian is szokott a műsorába paródiákat készíteni, ami most az 5s esetében az arany színről és annak a menőségéről szól, ezt is érdemes megtekinteni:

Az élő közvetítés alatt mi is kiraktuk a következő videót, ami egy paródia-filmelőzetes az 5s keynote-jára.

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Nem lehetséges, hogy a megkérdezett emberek többsége az iPad-ra gondolt? Nekem úgy tűnt, hogy ahhoz hasonlították (naiv vagyok?).

  2. Ez van, Amerika. Ilyenkor mindig az a petíció jut eszembe, amit rengeteg amerikai aláírt, miszerint a kormány tiltsa be a H2O vegyületet, mert káros az egészségre… Vagy legalábbis valami hasonló nagy baromság volt. 🙂


Add a Comment