fbpx Skip to content

Az iOS 7 GM, vagyis az iOS 7 kiadásra szánt változatának két újdonsága a teljesen megváltozott alapértelmezett csengőhangok és az új háttérképek. Az alapértelmezett csengőhangokat röviden itt tudjátok megnézni általunk.

Apple-C-642x362

Először a bejövő hívást hallhatjátok, majd egy üzenet hangot, végül pedig a töltés jelzésének hangját.

Egyébként sokkal több új hang érhető el még a rendszerben, de ha valaki esetleg a régi Marimbát szeretné visszakapni, arra is van lehetőség. A Classic menüpont alatt az összes régi csengőhangot elérhetjük. Addig is, akik esetleg kíváncsiak az új hangokra, 6 percben meghallgathatják az összeset! 🙂

Ráadásul az új hangok mellett a régebbieket is “felújították”, így a megszokottak helyett egy kicsit másképp hangzanak azok is, vagy kaptak egy kis visszhangosítást a végükhöz, vagy csilingelést, vagy csak egy picit más karakterük lett.

Nem csak új csengőhangokat, hanem új háttereket is kaptunk, főleg az iPhone 5c miatt. A színes Apple készülékekhez különböző hátterek tartoznak, így leginkább új színes hátterekkel találkoztunk. Íme pár, amik nekünk kifejezetten tetszettek, de ezen a linken letudjátok tölteni az összeset: Letöltés

Vizuális típusoknak egy videó erről is:

103@2x~iphone 102@2x~iphone

104@2x~iphone 107@2x~iphone

126@2x~iphone 125@2x~iphone

Olvasd el a hozzászólásokat is

20 Comments

  1. Fent van mar a GM verzio, de a billentyűzet még mindig a régi egy csomó alkalmazásban (szifon ;), watsapp, viber FB messenger…) Ez marad is így amíg az appok nem frissülnek, vagy az appok használják az ios7 billentyűzetet ami még nem 100%os? Köszi a válaszokat.

  2. Gm-et dev Account nélkül ugyanúgy tudom felrakni mint az eddigi betakat?

  3. ezt ios 6-ra le lehet tölteni a hangokat?

  4. Honnan lehet letölteni az új beta ipswjét?

  5. Eddig azt hittem hogy egy beta6 bug miatt nincsen feloldáskor zárhang, de hogy a GM-ből is kimaradt…nekem hiányzik. Vagy csak nálam jelentkezik ez a probléma? Az alkalmazásoknak is át kell venni a flat kinézetet, az új visszhangos hangzást, förtelem a facebook messenger értesítő hangja mondjuk egy beérkező üzenet trillázása, e-mail vagy csengőhang után

  6. @DrKemoSabe: igen, az új Xcode-dal kell őket leforgatni, akkor lesz jó a billentyűzet, illetve például a Szifon appban egy cikket megnyitva a jobb felső sarokban a megosztási opciók szürke hibája is, ugyanez a dropboxnál is megvan, stb.

    @solarenqu: elvileg igen, de nem próbáltuk.

    @BARNEE: ha megszerzed a csengőhangok fájljait, akkor természetesen igen, iTunes fel tudja őket szinkronizálni.

    @Tailor993: fejlesztőként a fejlesztői központból. nem fejlesztőként meg gondolom onnan, ahonnan korábban letöltötted bármelyik korábbi beta verzióét.

    @taylortish: igen, ezt mi is tapasztaltuk, de igazából nincs értelme, miért maradt ki a feloldási hang. elképzelhető, hogy a hivatalos verzióig ezt még esetleg javítják, de az is lehet, hogy ez “by design”, szándékosan ilyen, csak az elég értelmetlen lenne.

  7. sok helyen irjak hogy a GM telepites utan csak 11.1 ituness-el haverokdik..
    az meg pc-re nincs ha jol tudom csak mac-re..
    jol tudom? 🙂

  8. @solarenqu: jól tudod, tegnap óta vadászom, de nincs pc-re itunes 11.1 beta…

  9. Mi van ha 18.án befrissítek ios7 re de par nap mulva kiderül hogy az ios 6 jobban tetszene…akkor mi van? Mert vissza nem tudnám tenni ugye? :/

  10. ellenben most képzavarba vagyok, fel lehet tenni a 11.0.5-el is, csak annyi a baja hogy nem szinkronizál csak a 11.1-el? csak mert az pont lényegtelen…

  11. jaja felrakni fel lehet.. csak aztan nem lehet kb jovohetig szinkron.. 🙂

  12. @solarenqu: szuper!
    honnan is lehet leszedni? 😛

  13. ugy tudom nem szabad ide linkelni, ilyen “warezeket” de konnyen meg lehet talalni 😉 google a baratod.. en most raktam fel i5-re siman felment a regi itunes-el a szokasos beta telepitos modon..

  14. @solarenqu: találni találtam, csak félek nehogy vmi “rossz” fájl legyen 🙂

  15. es azt is megerositem, hogy nem latja utana a telefont a itunes 🙂

  16. viszont, azt nem tudja valaki esetleg, hogy ha most fent van a GM-verzio, es jovoheten kijon a vegleges, akkor fel fogja ajanlani a telefon, hogy frissitsem OTA vagy nem? 🙂 mert ha nem akkor megszivtam.. ja nem mert az itunes frissites utan mar latni fogja es nyomok egy restore-t es akkor mar az megy ra fel..
    vagy nem igy van? 🙂

  17. @solarenqu: a GM verzió az iOS kiadásra szánt változata, tehát nagy valószínűséggel a hivatalos is ez lesz majd. a korábbi GM verziók nem ajánlották fel frissítésként a hivatalos verziót: vagy azért, mert bitről-bitre egyeztek a hivatalos verzióval; vagy azért, mert a verziószám maradt, csak maximum a build változott, amit nem fog új verzióként feldobni.

    az iTunes csak az új, 11.1-es verziójával fogja kezelni az iOS 7-es készüléket, ami iTunes frissítés még az iOS 7 hivatalos megjelenése előtt elérhető lesz majd.

  18. Értem köszi, de ha teljesen hivatalossá szeretnek jövő heten válni akkor megvárom az iTunes frissitest aztán csinálok egy backupot aztán restore es akkor mar a hivatalos megy fel.. Jól látom?:)

  19. Sziasztok! Az ios 7 csengőhangjait hol lehet letölteni?!


Add a Comment