Összegezzük neked: Apple iPhone-esemény holnap

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az élő közvetítés előtt ez az utolsó bejegyzésünk itt a blogon. Holnap délelőtt átállunk majd a live felületre, így a régebbi cikkeket csak a Szifon.com alkalmazásból érhetitek majd el. Ebben a cikkben most összegezzük nektek, hogy mire számíthattok holnap.

Tehát kedden este 7 órakor kezdődik az Apple idei, talán legfontosabb eseménye számunkra. Ezen számíthatunk az iPhone 5S és iPhone 5C készülékek bejelentésére, illetve az iOS 7 béta végleges, kiadásra szánt (GM) változatára. Ezt természetesen idén is élőben közvetítjük a szokásos élő oldalunkon. A frissített Szifon.com alkalmazással számítógép nélkül is követhetsz minket, mivel a live felületünk ott is elérhető lesz és automatikusan frissül.

breezi_placeit-1

Szifon.com
  • Szifon.com
  • Méret: 20.24 MB | Verzió: 3.2.10
  • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Az esemény alkalmából a [tech]pirítós és a Szifon.com összefogott, hogy Magyarországon először az élő Keynote közvetítés Podcast formájában is létrejöhessen. Így most először hang formájában is követhetsz minket bármilyen eszközről, például a kocsiban az iPhone-ról is hallgathatsz minket. :) Mindenkit szeretettel várunk ezen a linken kedden 18:30-tól:

banner

(Az új [tech]pirítós logóért köszönet wildgica-nak!)

A podcast menete:
18:30 – zenék (az eddigi összes Keynote-on elhangzott zene időrendben)
18:45-50 – körül bejelentkezünk (bemutatkozunk) és már is elkezdünk beszélgetni arról, hogy mit várunk az idei szeptember 10-i Keynote-tól.
19:00 – hogy magyarosan fogalmazzak, belevágunk a lecsóba!

Ahogy azt már megszokhattátok a közvetítés után visszaáll majd a blog a szokott formájába és folytatjuk a Keynote összesítő cikkeinkkel. Amennyiben még nem tetted meg, csatlakozz a Facebook eseményünkhöz, és töltsd le Pass-t a Passbookba:

passbookszifon-1

szifonlivefacebook-490x148

Van itt még valami

Az Apple eseményét a One More Cafe-ból közvetítjük. A One More Thing csapat ígéretéhez híven megnyitotta az Apple kávézót. Erről bővebben lesz egy cikk hamarosan itt a blogon, de addig is, ha van kedvetek, nézzétek meg a kávézót, és kövessétek náluk az Apple eseményét! Helyek csak korlátozott számban vannak, így érkezettek korán és hivatkozzatok a Szifon.com-ra! :)

Screen Shot 2013-09-09 at 15.55.09

Ezek még érdekelhetnek:


  1. @Funtana: igen. de az iOS 7 amúgy is beta, így ott jóformán bármi “normális”.

    @Fasirt: erről egyelőre nincs információ, de ha lenne hivatalos, akkor azt már kiírta volna az Apple, így nem tartom ezt valószínűnek. nemhivatalosból meg nem szokták engedni a streamet, csak az élő blogolást.

  2. @lawindj: amire van beta, arra lesz hivatalos verzió is. az Apple a WWDC-n jelentette be, hogy mely készülékekre lesz iOS 7, ezek között az iPhone 4 természetesen megtalálható, a 3GS az, ami kiesett.

    a megjelenés időpontját talán ma bejelentik.

  3. köszönöm a gyors választ, direkt nem raktam fel beta verziót, nehogy valami baja legyen a telefonnak, ezért várom már a végleges verziót.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!