fbpx Skip to content

Az élő közvetítés előtt ez az utolsó bejegyzésünk itt a blogon. Holnap délelőtt átállunk majd a live felületre, így a régebbi cikkeket csak a Szifon.com alkalmazásból érhetitek majd el. Ebben a cikkben most összegezzük nektek, hogy mire számíthattok holnap.

Tehát kedden este 7 órakor kezdődik az Apple idei, talán legfontosabb eseménye számunkra. Ezen számíthatunk az iPhone 5S és iPhone 5C készülékek bejelentésére, illetve az iOS 7 béta végleges, kiadásra szánt (GM) változatára. Ezt természetesen idén is élőben közvetítjük a szokásos élő oldalunkon. A frissített Szifon.com alkalmazással számítógép nélkül is követhetsz minket, mivel a live felületünk ott is elérhető lesz és automatikusan frissül.

breezi_placeit-1

[appstore id=”478349163″]

Az esemény alkalmából a [tech]pirítós és a Szifon.com összefogott, hogy Magyarországon először az élő Keynote közvetítés Podcast formájában is létrejöhessen. Így most először hang formájában is követhetsz minket bármilyen eszközről, például a kocsiban az iPhone-ról is hallgathatsz minket. 🙂 Mindenkit szeretettel várunk ezen a linken kedden 18:30-tól:

banner

(Az új [tech]pirítós logóért köszönet wildgica-nak!)

A podcast menete:
18:30 – zenék (az eddigi összes Keynote-on elhangzott zene időrendben)
18:45-50 – körül bejelentkezünk (bemutatkozunk) és már is elkezdünk beszélgetni arról, hogy mit várunk az idei szeptember 10-i Keynote-tól.
19:00 – hogy magyarosan fogalmazzak, belevágunk a lecsóba!

Ahogy azt már megszokhattátok a közvetítés után visszaáll majd a blog a szokott formájába és folytatjuk a Keynote összesítő cikkeinkkel. Amennyiben még nem tetted meg, csatlakozz a Facebook eseményünkhöz, és töltsd le Pass-t a Passbookba:

passbookszifon-1

szifonlivefacebook-490x148

Van itt még valami

Az Apple eseményét a One More Cafe-ból közvetítjük. A One More Thing csapat ígéretéhez híven megnyitotta az Apple kávézót. Erről bővebben lesz egy cikk hamarosan itt a blogon, de addig is, ha van kedvetek, nézzétek meg a kávézót, és kövessétek náluk az Apple eseményét! Helyek csak korlátozott számban vannak, így érkezettek korán és hivatkozzatok a Szifon.com-ra! 🙂

Screen Shot 2013-09-09 at 15.55.09

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. Podcastban kik fognak közvetíteni ?:)

  2. @solarenqu: baloo és ba3525 a techpirítóstól.

  3. Sziasztok!
    ADMIN: IOS7-nél normális dolog hogy egy két app-nál a régi billentyűzet ugrik fel?

    Köszi a választ…:-)

  4. Sziasztok,

    Tudja esetleg valaki, hogy lesz-e hivatalos apple live stream, vagy barmilyen egyeb live stream?

    Koszi 🙂

  5. @Funtana: igen. de az iOS 7 amúgy is beta, így ott jóformán bármi “normális”.

    @Fasirt: erről egyelőre nincs információ, de ha lenne hivatalos, akkor azt már kiírta volna az Apple, így nem tartom ezt valószínűnek. nemhivatalosból meg nem szokták engedni a streamet, csak az élő blogolást.

  6. Ne mááár ;( Mindig adták liveban nem?

  7. @Cydie: nem adták mindig élőben. ettől még elképzelhető, hogy mégis lesz stream, de egyelőre nincs kint ilyesmi információ az Apple oldalán, így nem lehet kijelenteni, hogy lesz.

  8. iPhone 4-re is ki fog jönni az iOS 7?? Ha igen, akkor mikor lehet rá frissíteni?

  9. @lawindj: amire van beta, arra lesz hivatalos verzió is. az Apple a WWDC-n jelentette be, hogy mely készülékekre lesz iOS 7, ezek között az iPhone 4 természetesen megtalálható, a 3GS az, ami kiesett.

    a megjelenés időpontját talán ma bejelentik.

  10. köszönöm a gyors választ, direkt nem raktam fel beta verziót, nehogy valami baja legyen a telefonnak, ezért várom már a végleges verziót.

  11. Ios 7 : iphone 4, 4-s, 5 és természetesen majd az új Iphonon is elérhető lesz majd vmikor….. :DD


Add a Comment