fbpx Skip to content

Ahogy telnek-múlnak a napok, egyre jobban kíváncsivá tesz minket az Apple. Milyen készülékek érkeznek szeptemberben? Vajon váltani fognak rájuk az emberek?

Apple iPhone Becomes Available Through Verizon Wireless

Például szerintetek az iPhone 4 és 4S használók váltanak majd iPhone 5S-re? Tényleg lesz színes olcsóbb iPhone, és ha igen, vajon mennyibe fog kerül? Rengeteg kérdés fogalmazódik meg szerkesztőségben, így arra gondoltunk, készítünk nektek vasárnapra egy szavazós cikket.

Ebben a cikkben arra lennénk kíváncsiak, hogy ti hogyan vélekedtek a pletykákról, illetve, ha adott esetben megjelennek ezek a készülékek, ti lecserélitek-e a jelenlegit?

[poll id=”110″]

[poll id=”118″]

[poll id=”116″]

[poll id=”117″]

[poll id=”115″]

[poll id=”111″]

[poll id=”113″]

[poll id=”112″]

[poll id=”114″]

Ahogy azt már megszokhattátok, idén is élőben közvetítjük az Apple evenetet, csatlakozzatok Facebook-on az eseményhez:

szifonlivefacebook

Olvasd el a hozzászólásokat is

23 Comments

  1. Jelenleg 4S készülékem van, egyelőre még mindig teljesen megfelel arra, amire használom és az iOS 7 bétáival is teljesen megfelelően működik (bár amennyire az alkalmazások iOS 6 -ra optimalizált verziói engedik).

    Szóval ezek alapján szerintem csak jövőre váltok. Nekem nem lét kérdés, hogy mindig a legfrissebb iPhone legyen a kezemben.

  2. Követni fogod a szeptemberi iPhone eseményt?
    Igen az apple honlapjan… Miert neznem blogon ha az apple stream-eli.

  3. Választ vártok olyan dologra, amiről semmit se tudunk (ár, specifikáció, stb)? Vagy csak fizetett piackutatás? Inkább az utóbbi…
    Én 3 generációt vártam a 3G után, a 4S után is annyit fogok.

  4. @imot886: eddig egy szó nem esett arról sehol, hogy az Apple streamelné majd, de meglátjuk. viszont bármely esetben aki nem ért angolul, az majd itt követheti magyarul.

    @crampus: “Vagy csak fizetett piackutatás? Inkább az utóbbi…”
    hangosan felröhögtem.

  5. Az Apple tuti fogja streamelni, az előző 2-t is streamelte, miért most hagyna fel vele?

  6. @crampus: Ha elég rég óta használsz Apple terméket akkor azért az már feltűnhetett, hogy az új termékek ára annyi lesz mint a most elérhető termék ára ez esetben az ár kérdést nem is értem a specifikáció itt a lényeg nem az ár, ha nem lesz semmi extra mint anno 4 vs 4S akkor nem váltok de ha pl lesz ujjlenyomat olvasó akkor biztos hogy rendelem is az online store-ból.

  7. @waldo9: mindig tudnak meglepetéseket okozni. ameddig nem jelentik be hivatalosan, hogy lesz stream, semmi sem biztos.

    @szorian: na jó, de “olcsó iPhone”, mint új termékkategória, jelenleg még nincs, így nem igazán lehet mihez mérni (bár én tartom továbbra is azt az álláspontot, hogy az olcsó iPhone jelenleg az iPhone 4, mert ugye jelenleg az a legolcsóbban megvásárolható független készülék az Apple Store-ban).

  8. @szorian: kinek mi kell. Te ujjlenyomat olvasót szeretnél én meg a 4-es kijelző méretét vissza. Neked több esélyed van:) De komolyan, ha megkérdeznék, h mi hiányzik, nem tudom mit mondanék. További gyorsulás, hogy versenyképes maradjon és talán még jobb kamera rész… kábé ennyi…

  9. @crampus: nem értem azt hogy a 4 colos kijelző méretét vissza? Hova 3,5 colra vagy neked 4 col kell? kisebb nem lesz az biztos minden telefon 4 col lesz így könnyítve meg a fejlesztők dolgát nem úgy mint az android platformon lesz 3 típus különböző paraméterekkel a motorháztető alatt és majd mindenki el tudja dönteni neki mi a fontos és a szerint fog vásárolni (ha iPhone-t akar)

  10. Szerintem ahhoz, hogy 10-en legyen bármi is már be kellett volna jelenteni…

  11. @athis1975: addig van még 9 nap. ráérnek 1 héttel előtte bejelenteni, tehát mondjuk 3-án. akinek fontos a sajtóból, hogy jelen legyen 1 hetes határidőn belül, az úgyis megoldja, hiszen erre az eseményre várnak. készüléket meg aznap szinte biztos, hogy nem fognak még eladni, csak bejelentés lesz.

  12. én akkor váltok ha igzo kijelzője lesz ha nem akkor nem 😀 annyit nem ér az az ujjlenyomat olvasó sem h váltsak.

  13. Ha azt választottam, hogy nincs 5C akkor hogy választok neki árat?
    Miért nincs ott is olyan opció, mint a nem veszek telefont?

  14. @kristee: ha azt választottad, hogy nem lesz 5C, akkor értelemszerűen kihagyod az árára vonatkozó kérdést 🙂

  15. Hát nem tudom milyen új specifikációk tudnának meggyőzni arról, hogy i5-ről váltsak…

    Ujjlenyomat olvasó: Kit érdekel?
    Jobb kamera: Nekem nem létszükséglet
    Külső dizájn változás: nem valószínű, hogy lesz

    Max. azt tudom elképzelni, hogy az új típushoz fog tartozni egy szoftveres korlátozás-feloldás, mint anno az i4S-nél a Siri volt.
    Itt ha az új Siri csapat létrehozna egy bővebb funkció repertoárt, akkor az elég meggyőző lenne…

  16. biztos nem cserélem le a 4-et, legszebb iphont egy csúnyácskára? alig tud valamivel többet..

  17. sőt azon gondolkodom veszek addig még egy 4-est míg lehet kapni, mert az enyém már 3 éves lassan.

  18. Arra, hogy hol veszem az újat, miért nincs olyan opció, hogy nem szolgáltatónál veszem? Attól még nem feltétlen független.
    Hardveraprón vennék majd vodás 5-öst.

  19. Azon fogok majd röhögni hogyha majd bejön az ujjlenyomat olvasó a telefonba akkor hány embernek fogják majd lenyulni. Lesz nèv ès telefonszám amihrz társítani lehet majd. Plusz az fbi nak meg a cia nak is igy konnyebb dolga lesz…! 😀

  20. @AppleFan: jelenleg is van már ujjlenyomat-olvasós telefon, ami nem iPhone. sehonnan nem érkeztek olyan hírek, hogy megugrott volna az ilyen készülékek iránti lopási kedv. egy rakás laptopban, és egyéb eszközben is van, azokat sem lopják ettől jobban.

  21. @AppleFan: Nem reprodukálható az ujjnyomat azokból az adatokból, amiket ezek az eszközök tárolnak róla.

  22. Ha még gyártani fogják a régi modellt, akkor én egy új sima iPhone 5-re neveznék be, de ilyen szavazási lehetőség sajnos nincs. Már régebb óta tervezem a váltást, de kb. 1 hónapja ért be az ötlet, akkor meg már megvárom, hátha az új modell(ek) bejelentésével olcsóbb lesz a régi 5-ös.

  23. @rgbx: Na, erről lecsúsztam, a régi iPhone 5 gyártás leállt, így nem valószínű, hogy a raktárakban maradt újak árai lemennek. 🙁 Kár. Akkor marad az 5C vagy S.


Add a Comment