fbpx Skip to content

Az Apple idén is megrendezi az iTunes Festival nevű eseményt Londonban, ahol 30 napon keresztül, minden este más és más előadókat lehet élőben követni. A szerencsések most is csak sorsolás révén juthattak be a helyszínre, mindenki más pedig a stream segítségével követheti a koncerteket.

Az Apple 2007 óta rendezi meg ezt az eseményt, és előző évben már mi is követhettük a koncerteket. A koncertek idén is szeptember 1-jén kezdődnek, tehát ma este, és a hónap végéig néhány kivételtől eltekintve minden este 2 előadó lép fel a londoni Roundhouse-ban.

Az idei line-up olyan nevekkel vár minket, mint például Lady Gaga, Sigur Rós, Paramore, Elton John, Avicii, Thirty Seconds to Mars, Justin Timberlake, Katy Perry vagy az Icona Pop.

itunes_festival_2013_lineup

A koncertek megtekintéséhez nincs semmi másra szükség, mint például egy almás eszközre az iTunes Festival alkalmazással, vagy egy számítógépre, amin az iTunes legfrissebb verziója fut, vagy pedig egy Apple TV-re.

[appstore id=”431168066″]

Az alkalmazásban ezen felül idén is napi bontásban láthatjuk a felsorakozó előadókat, illetve rövid biográfiát is olvashatunk róluk, ha esetleg nem ismernék, sőt, bele is hallgathatunk a legnagyobb slágereikbe, amiket akár egyből meg is vehetünk az iTunes-ban.

A koncerteket pedig nem csak élőben követhetjük, hanem egy ideig utólag is visszanézhetőek lesznek, így ha valaki lemaradna adott napon a kedvencéről, akkor azt másnap már akár meg is tudja nézni felvételről.

Végül pedig egy kis videós ízelítő arról, hogy mi várható az elkövetkezendő 1 hónap során:

[poll id=”119″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Fél óra késé, de mar kezdödik 🙂

  2. Eleg unalmas volt sajnos szar számokkal. Az utolsó számot eltekintve.


Add a Comment