fbpx Skip to content

Múltkor már írtam egy trafik alkalmazásról, most azonban itt egy újabb. Az előzőhöz hasonlóan ez is egy egészen letisztult fejlesztés. Indítás után rögtön megmutatja, hogy mely trafikok vannak a közelünkben, illetve sorba rendezi őket. Külön kiemeli, hogy melyik van nyitva és melyik van zárva, illetve egyetlen kattintással bővebb információt is kapunk.

mzl.amfoodki

photo 1-2 photo 3

Bal oldalt felül találjuk a már megszokott menü gombot. Itt átválthatunk akár a térképes nézetre, vagy gyorsan kereshetünk a trafikok között is. A trafikokat egyébként el is menthetjük kedvencekbe, így könnyebben vissza találunk, a már megszokott boltjainkhoz. Külön kiemelném, hogy reklámmal nem találkoztam az alkalmazásban, és emellett ingyenes is!

photo 2-2 photo 4

Összességében egy remek trafik kereső app a dohányosoknak, amit nyugodtan letölthetünk a többi mellé. Az alkalmazás használói könnyedén tudnak beküldeni hibajelentést, így nem elhanyagolható az sem, hogy így hamar frissülhet majd az adatbázis.

[appstore id=”680557191″]

A Szifon.com nem foglalkozik a dolog politikai hátterével, és ugyanerre kérjük az olvasóinkat is. A cikknél a politikai felhangú hozzászólásokat ezért törölni fogjuk.

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Ennek is van hibája, mint az összes többinek.
    Itt tőlünk egyiket rosz helyre mutatja. De ez még “oké”.
    Azt tudnám a távolságot ezekben az APP-okban miért légvonalban lévő távolság szerint rendezik? Miért nem az útvonal szerint? Balatonbogláron van hogy a révfülöpi trafik van a legközelebb. Ússzak?

  2. @Csapszi: “Itt tőlünk egyiket rosz helyre mutatja.”
    valószínűleg a központi adatbázisban is hibás, és azért.

    “miért légvonalban lévő távolság szerint rendezik? Miért nem az útvonal szerint?”
    gondolom azért, mert nem minden eszközön tud a beépített térkép útvonalat tervezni, ráadásul ott nem mindegy, hogy gyalog vagy autóval. egyszerűbb és lényegesen gyorsabb a légvonalban való keresés.

    de amúgy jelezd ezt a fejlesztők felé, hátha megcsinálják.

  3. Pfujj, dohány…

  4. Már annyi dohányboltos app van, mint égen a csillag.

  5. @infy: és semmire nem jó egyik sem. Nyitvatartások teljesen pontatlanok, így tiszta hiába, főleg hogy nem nagyon fejlesztik őket…


Add a Comment