fbpx Skip to content

Várható volt, hogy az Apple már elkezdi gyártatni a késő ősszel, vagy inkább egy téli eseményen megjelenő iPad mini 2 és iPad 5 alkatrészeket. Így most már a külföldi portáloknak hála ebből is kaphatunk ízelítőt. A következő generációs, normál méretű iPadekről egyelőre nincs semmi konkrét hír, az iPad mini 2 esetleg már megkaphatja a retina kijelzőt, illetve nyilván mindkét készülék gyorsabb lesz az elődjénél.

iPad mini 2

Természetesen várható, hogy a korábban új üdvöskeként bemutatkozó iPad mini is frissül. Itt talán nincs túl sok változás, legalábbis külsőleg, ugyanakkor a belső esetén nincs semmi biztos hír.

nemkinai

照片8.24-002

照片8.24-0081

照片8.24-0171

照片8.24-004

iPad 5

Várható volt, hogy az iPad mini után az iPad 5 is új, a minihez passzoló készülékházat kap, amit az újabb képek szintén megerősítenek. Az új eszköz belsejéről azonban nem igazán lehet tudni semmit. Nyilván gyorsabb lesz, mint elődje, de ezen felül semmi részlet nem derült ki még igazából.

iPad-5-14

iPad-5-23

iPad-5-20

iPad-5-06

iPad-5-15

ipad_silver_new_back_FSMdotCOM-368x490

ipad_silver_new_front_FSMdotCOM-368x490

Szerintetek tud majd azért még meglepetést okozni az Apple az őszi eseményen, vagy már mindent lelőnek előre az ilyen képeket kiszivárogtatók?

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. sztem lesz meglepi… (remélem)

  2. Szerintem az lesz mint tavaly. Amikor Tim Cook csak annyit mondott..Vagyis mutatott, h tessék, itt van az, amit be szerettem volna mutatni. De már senkinek sem új, mert mindenki látta.. Kb ez lesz most is.. Kár, h van 1-2 [email protected] aki mindent kiszívárogtat.. És nincs meglepetés érzet..

  3. Apple és a meglepetés? 😀 Ne már…

    Az A7 es proci gyorsabb lesz az iphone 5S ben 31% kal… jobb kamera… kész..vedd meg.. 😀

    Hatalmas meglepetések…

  4. @AppleFan: ez nem meglepetés, ez le is van írva a cikkben, hogy lesz gyorsulás, stb. az pedig, hogy az iPhone 5S-ben mi lesz, abból nem lehet 100%-ra kijelenteni, hogy bármely iPadben is az lesz.

    a meglepetés része éppen az lenne, ami nem szivárgott ki. ám mivel szinte mindent kiszivárogtattak már egyesek, így nagyjából megint olyan lesz a keynote, mint a legutóbbi: igen, a hírek igazak voltak, valóban ezek az új készülékek. ennyi, nem több. meglepetés tehát az ilyen kiszivárogtatások miatt nem lesz.

  5. @Jadeye: Azt èrtem is de mindenki tudja hogy az iphone 4 óta nincs meglepetès. Ugyan az a design, gyorsabb proci, jobb kamera. Persze ez az osszes gyártóra igez nem csak az apple ra. Lásd s3 v s4.

  6. @AppleFan: az iPhone 4 és az iPhone 5 nem ugyanaz a design.

  7. @Jadeye: Ok 😀 3,5″ vs 4″

  8. @AppleFan: Meg az egész telefon alu, nem üveg, vékonyabb, könnyebb, új kijelző technológia.

  9. @ef-dani: vágom de elorol ugyan az 🙂 Tegnap vettem egy iphone 5 ot felesègemnek , iphone 4 et váltotta…

  10. Sajnos az Apple nem igazán szeretné meglepni a vásárlóit. Az egyetlen meglepetés az lesz, hogy a mini 2 nem lesz retina.


Add a Comment