fbpx Skip to content

Lassan közeledünk az iOS 7 megjelenéséhez, így ahogy már korábban írtam, egyre több alkalmazás felülete frissül és alkalmazkodik az új rendszerhez. Ilyen például az új YouTube is, ami tegnap frissült.

2013-08-20_20-03-47-youtube2-1

Gondolom sokan frissítettetek már az új verzióra, melynek az ikonja is megváltozott. Az alkalmazás indítása után röviden elolvashatjuk és vizuálisan is láthatjuk, milyen újdonságokat kaptunk. Ilyen például a jobb felső kép alján látható pici videó. Mostantól egyszerre nézhetjük a videókat és böngészhetünk is. Az új YouTube megkapta az iOS 7-es designt is, jól látszik, ahogy a Google alkalmazkodik az új rendszerhez: szép, letisztult felületeket kapunk.

2013-08-20_20-11-39-youtube2_2

A menüben vékony betűtípusokkal találkozhatunk és a megosztások is megváltoztak. Az egész alkalmazás szebb és persze gyorsabb is lett.

[appstore id=”544007664″]

Nektek hogy tetszik iOS 7 előtti rendszeren ez az új kinézet?

Olvasd el a hozzászólásokat is

14 Comments

  1. Ha frissítek akkor a yourtube for ios 6 megmarad. Vagy várják még kompatibilis lesz az app-al?

  2. A webes felületen elérhető “likes” menüpontot vajon direkt, vagy véletlenül hagyják ki az appból? 🙁 Egyik frissítéssel sem került bele, csak “favourites” van.

  3. Inkább várjál szerintem. Nekem az iPaden nem indult el a frissitett YouTube alkalmazas, amig fent volt a YourTube jelenlegi verzioja. Indulasnal mar osszeomlott tole a YouTube. En leszedtem addig, mig nem lesz uj verzio, hogy hasznalhassam addig a YouTube-ot. Egyebkent brutalisan jo lett az uj YouTube verzio. Mar csak azt oldhatnak meg, hogy a hatterben menjen tovabb, ha mas alkalmazasban tevekenykedek, de hallgatni szeretnem tovabb. Szuper, mert mar kezeli a Playlisteket is…

  4. 2 dolog. Nem értem, hogy miért lenne olyan nehéz megcsinálni, hogy az app-ban is lehessen commenteket likeolni. Szerintem ez butaság. A másik baj pedig az, hogy ha nézek egy videot, és onnán pl rámegyek egy “ajánlott” videóra, akkor nincs kis visszanyíl, hogy visszamenjek.

  5. Nálam kifagy ha ráküldöm az apple tv-re. Vannak mág bajok!

  6. Gyönyörűen lett megcsinálva szerintem, mégsem frissítek, így ugyanis nem tudnék háttérben zenéket lejátszani, videókat letölteni, abból a zenéket a zene appba importálni, reklámokat letiltani, régió-és kormegkötéseket feloldani, felbontást manuálisan változtatni stb. Valamit valamiért.

  7. az Mctube nevezetű youtube kliens is már ios 7 dizájnos és nagyon jó 😀 ezerszer jobb a sima youtube appnál azt próbáljátok ki

  8. az McTube-t használom én is 🙂

  9. Ez nem iOS7 design hanem “google” design, ugyanigy nez ki androidon is. Ha csak kopizni tudtok cikkeket es kepeket forrasmegjeloles nelkul, legalabb nezzetek utana a tartalmanak.

  10. Nanofan, az előző verziőban lehetett a minőséget állítani?

  11. Patrik és draft örök hála, hogy megemlítettétek a MctTube-ot 😀
    De rég óta akarok úgy zenét hallgatni, hogy a háttérben fut az app.

  12. @T.Mark: Nem, csak az új verzióval már nem lenne kompatibilis a Cydiában található kiegészítő (YourTube for iOS 6), bár valószínűleg megoldják pár héten belül a problémát.

  13. Ez valóban inkább google design mint iOS7…
    Ami kifejezetten tetszik, hogy lerakható a jobb alsó sarokba a videó és közben lehet tovább böngészni.


Add a Comment