fbpx Skip to content

Ahogy azt már megszokhattuk, ebben a hónapban is elérhetővé vált az új Slide magazin. A hatodik számról bővebben kicsit lejjebb olvashattok, illetve akár egy iPad mini nyereményjátékon is könnyedén részt vehettek! A fejlesztők továbbra is buzdítják az iOS tulajdonosokat, hogy segítsenek nekik, merre haladjanak tovább, mit javítsanak, vagy éppen mi legyen a következő számban. Ezt megtehetitek a Facebook oldalukon.

SLIDE 06 MINDENRE copy

Miről szól a hatodik szám?

Lehet, hogy már ősz a haja, poénjai azonban – a szakállasak is – még ma is ütnek. Számos egyéb gondolat mellett erről is lehet olvasni a Laár Andrással készült interjúban. Másik interjúalanyunk nem ősz, és nem is öreg, cserében nő ráadásul fiatal és Radics Giginek hívják. A tehetséges énekesnőnek valójában még csak most indul a karrierje.

nyeremenyjatek_ipadmini_s6

(töltsd le a Slide magazin legfrissebb számát a kérdéshez)

Vendégszerzőként egy cikk erejéig megjelenik a végletes reakciókat kiváltó ByeAlex is, aki most nem zenéről osztja az észt, hanem arról, amihez valóban ért. Nem, nem a filozófiáról. Arra a sokakat kínzó kérdésre kaphatunk tőle választ, hogy mi fán terem egy hipszter.

Hasonlóan unortodox a nagyon is ortodoxan öltözködő Kevin Spacey főszereplésével bemutatott House of Cards című sorozat, így aki szereti az ízes beszólásokat a filmekben, valahogy szerezze be!

A szokásos kütyü-óra-kocsi szentháromság természetesen most sem hiányozhat, és mivel úgy látszik, a rettentő hőség a következő napokban sem enyhül, beraktunk egy hegymászós élménybeszámolót a közeli Ausztriából.

Ahogy eddig is, a SLiDE Magazint ingyen lehet letölteni mindegyik iOS, és rengeteg Android eszközre, de az Amazon, PC és Mac hívők sem maradhatnak ki. Bővebben a  http://www.slidemagazin.hu/ illetve az alábbi ikonra kattintva:

[appstore id=”593012189″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment