fbpx Skip to content

Rengeteg iPhone szerviz érhető el már hazánkban, többek között nekünk is van sajátunk, azonban saját egyedi alkalmazással rendelkező garancián túli iPhone szerviz csak az iSamurai hazánkban.

Egyébként velük szorosabban is közreműködünk, a HasznaltSzifon.com oldalon elérhető garanciális termékeket ők értékesítik. Arról már írtam korábban, miért döntöttünk úgy, hogy egy ilyen használt oldalt elindítunk. Visszatérve az alkalmazásra, ezek a használt termékek és a kiegészítők is elérhetők benne. De meséljen az iSamurai csapat az alkalmazásukról:

readyyy 3 readyyy2

Már jó pár hónapja a piacon tengődik hivatalos alkalmazásunk, az iSamurai app, mégis szükségét látjuk annak, hogy egy kicsit jobban megismertessük veletek. Az App Store ugyanis a legtöbb emberben egy játékokkal teli alkalmazásboltként jelenik meg, mely nem feltétlenül fedi a valóságot.

Rengeteg telefonhívást és emailt kaptunk, és kapunk a mai napig is, amiben egyes javítások áráról, vagy aktuális készletünkről érdeklődtök. Mennyivel egyszerűbb, ha fent van az iPhone-odon, vagy iPad-eden az alkalmazásunk, és pár kattintással már meg is kapod a kért infót, nem? Az app fejlesztésénél a legfontosabb szempontok az egyszerű kezelhetőség, az átláthatóság volt. Úgy gondolom, maradéktalanul sikerült megfelelnünk ezeknek. Kis program, gyors indítás, és máris a kezdőképernyőn vagy.

Az alkalmazásban több funkció is elérhető, először a Hírek oldallal találkozol, ahol az aktuális akciónkra vonatkozó leírást olvashatod. Bizonyára tudjátok, hogy minden második hétben új szervizelési akciókkal kedveskedünk meglévő és leendő ügyfeleinknek. Két hét viszonylag hosszú idő, ennyi elég kell, hogy legyen arra, hogy eljusson hozzád egy-egy akciós javítási ár híre, és el tudd juttatni hozzánk a készüléked. A leírásban megtalálod, melyik is az a bizonyos akció, mennyi ideig tart a javítás, és mindezért mennyit kell fizetned. Fontos, hogy gyakran -50%-os akcióink futnak, így érdemes mindig átvizslatnod, mi éppen a kínálat. Ezt igény szerint push üzenet formájában minden héten tudatja veled, miért érdemes hozzánk fordulnod.

mailbox hirdetes

A rólunk fülön rövid leírás az üzletről, képekkel tarkítva, de a lényeg az oldalon legfelül van: az alkalmazáson belülről tudsz minket hívni, emailt küldeni, kedvelni a Facebook oldalunkat, vagy ellátogatni az isamurai.hu-ra.

A szerviz menüpont az egyik legfontosabb része a programunknak. Amellett, hogy innen (is) tudsz emailt küldeni a problémád leírásával, alatta találod az árlistánkat. Bruttó árakkal dolgozunk, a feltüntetett árak tartalmazzák a szerelést, alkatrészt, mindent. A legtöbb szerviztevékenységünket 1 órán belül megoldjuk, időigényesebb szervizelések esetén szoktuk bekérni a készülékeket, de akkor is csak maximum 24 órára.

Ahogy már fent említették a Szifonos kollégák, mi vagyunk a HasználtSzifon.com oldal mögött is, így ha vásárlás előtt állsz, akár az alkalmazásból is könnyen elérheted a mobilra optimalizált Adás-Vétel menüpontot. Szintén szortírozva nézheted át az iPhone-okat, iPad-eket, Mac-eket. Az oldalon képekkel, rövid leírással, árral találhatod meg az eszközöket, melyek mindegyike megtalálható az üzletünkben – kipróbálhatóak, megvásárolhatóak azonnal, az adatbázisunk minden esetben a naprakész állapotot tükrözi.

Mi minden esetben arra törekszünk, hogy a lehető legrövidebb időn belül, a lehető legolcsóbban megoldjuk a gondjaitokat. Szakképzett szervizeseink és eladóink várnak Titeket továbbra is, legyen szó akár javításról, akár eladásról, vételről, cseréről. Keressetek minket a jövőben is bizalommal:

 [appstore id=”593677657″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment


Add a Comment