fbpx Skip to content

A Samsung Galaxy S4 beépített extra funkciója, amellyel egyszerre használhatjuk az első és a hátsó kamerát a kép készítésekor, most elérhető ingyenes alkalmazásként is az App Store-ban.

Volt már többször szó a blogon erről a funkcióról, azonban a FrontBack pont az az alkalmazás, amit vártunk. Egyszerűen készíthetünk vele egyszerre az első és a hátsó kamerával képet, majd 1 képként továbbíthatjuk ismerőseinknek vagy megoszthatjuk azt.

mzl.cdujhndd.320x480-75 mzl.yzsdgtqb.320x480-75

Az indítás után rögtön megkér minket, hogy regisztráljunk, ez azért van, mert az Instagramhoz hasonlóan itt is elérhető egy képfolyam. Láthatjuk ismerőseink képeit, illetve mások publikus képeit. Az appal először a hátsó kamerával készítjük el a képet, majd pedig az első kamerával, így van idő, hogy mindkét képet beállíthassunk, illetve kreatív képeket is készíthetünk. Miután végeztünk, rögtön megjelenik a megosztás, elmenthetjük a képet, vagy megoszthatjuk Facebookon, Twitteren, illetve feltölthetjük az Instagramra is.

IMG_0570 IMG_0571

Az app egyébként ingyenes, tehát akinek van kedve hasonló képeket készíteni, nyugodtan töltse le innen:

[appstore id=”673566671″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. Mikor kijött az S4, minden iPhone-os mondta, hogy mi értelme ennek a funkciónak blablablablabla… Erre mikor már van rá program, akkor milyen jó 😀 Nagyon gáz…

  2. @xedamen: én most sem látom értelmét, pláne úgy, hogy külön regisztráció kell hozzá.

  3. @xedamen: Ezt legalább nem erőltetik rád ha nem akarod használni.

  4. @WiC0: asszem az S4-en sem kötelező használni, csupán egy opció. 🙂


Add a Comment