fbpx Skip to content

Itt a blogon a dohánybolt-kereső alkalmazásokról még nem igazán írtunk. Egyrészt azért, mert mi, a Szifon.com szerkesztői nem vagyunk potenciális vevőkör, másrészt mert ezek az alkalmazások eddig nagyon rosszak voltak. Tegnap ismét egy újabb magyar fejlesztés jelent meg, ami ezt a “hatalmas” űrt hivatott betölteni. 🙂

fotó 1-1 fotó 2-2

A Dohánybolt app a többi ilyenhez hasonlóan ingyenes, azonban néhányszor alul reklámmal találkozhatunk, ezt egyébként 0.79 euróért kikapcsolhatjuk. Ez végeredményben senkit sem zavar, de ha valaki támogatni szeretné a fejlesztőket, ezzel megteheti. Az alkalmazástól pont azt kapjuk, amit ígér. Egyszerűen tudunk keresni a dohányboltok között, kényelmesen nézelődhetünk a térképen és megfelelő információt kapunk a trafikokról is.

fotó 1-2 fotó 2-3

A kiszemelt trafik helyzetét egyetlen kattintással megoszthatjuk másokkal, illetve megnyithatjuk az Apple és Google térképekben. A Google térképek miatt hatalmas plusz pont a fejlesztőnek, mert az Apple térkép sokszor használhatatlan navigációra is. Innentől már a Google térképes navigáció segítségével egyszerűen csak odasétálunk a legközelebbi trafikhoz. Összességében nem találkoztam komoly problémával, esetleg a trafikokat lehetne szűrni nyitva tartás alapján, vagy például lehetne alkalmazáson belüli navigáció, de így is azt látom, hogy egyszerű és működőképes alkalmazás volt a cél, amit teljesítettek.

[appstore id=”670070990″]

Trafikvadász, Trafikradar, Trafikok, Smoky Point

fotó-2

A Dohánybolt mellett még 3 alkalmazást teszteltem. A Trafikvadásztól az App Store-os hozzászólások és 1 csillagos értékelések alapján semmit sem vártam, nem is működött megfelelően, gyakorlatilag egy katasztrófa volt. A Trafikradar kezdi kinőni a gyermekbetegségeit, nagyon sok funkció van benne, ami részben hasznos, részben pedig felesleges. Ott volt, hogy 1-2 boltot nem találtam meg a térképen, de a hibabejelentőjük és a rendszer is tetszett, a dizájn azonban már kevésbé. A trafikok is egy új fejlesztés, mely végeredményben hozta a vártat és hasonlóan jó alkalmazás, mint a Dohánybolt. A Smoky Point-ról meg korábban már írtuk.

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Én a smoky point alkalmazást használom erre a célra. Ingyenes, reklámmentes, és még egy kis játék is van benne unalom űzőnek. Az adatbázisa elég elfogadható, kb 95%-os

  2. Én leszoktam.

  3. Minek még népszerűsíteni is ezeket az alkalmazásokat? Undorító szokás, pfuj


Add a Comment