fbpx Skip to content

Előtted van a kép, amikor céges útjaid során szállsz ki az autóból és már nyúlsz is a mobilodhoz, hogy elindítsd a fizetős parkolást? És az, hogy hó végén görcsölsz az irodában, hogy összeizzadj valami hihető útnyilvántartást vagy kiküldetési rendelvényt?

RoadRecord mobil útnyilvántartó alkalmazása felszabadít a rabszolgaságból! 

Ha már a mobilod a kezedben van a parkolás miatt, miért ne rögzíthetnéd iPhone-odon plusz egy gombnyomással az útnyilvántartásodat is? Utazó üzletkötőknél is egyre többször bukkan fel a tablet: ezen jegyzetelnek, emaileznek, fotóznak, töltenek ki kérdőíveket, sőt, már dokumentumbeolvasást, illetve digitális aláírást is megoldja az iPad vagy az iPad mini! Ha már kézben van, miért ne ezen rögzítsük az útnyilvántartást is?

ipad-utnyilvantartas

Semmi akadálya, egy gombnyomással időbélyegesen és GPS koordinátákkal ellátott hiteles útnyilvántartást vagy kiküldetési rendelvényt lehet készíteni! Abból kell kiindulni, hogy az asztali RoadRecord útnyilvántartó programodban már vannak adatok (rögzített partnerek, utazási célok), melyet a felhő megoldásukon keresztül szinkronizálhatsz le az alkalmazásba.

Innentől kezdve ha egy partneredhez megérkezel, csak megnyitod az alkalmazást, és a GPS segítségével felismeri, hogy hol vagy, felajánlja rögzítésre a partnert, az időpontot, és az utazás célját! Ha benzinkutat ismer fel, akkor a rögzítéshez még meg kell adni a km óra állását, a tankolás árát és mennyiségét – és ennyi az egész!

Ezeket a rögzítéseket a program úgynevezett fix pontként fogja kezelni, szükség szerint (kényelmesen, nagy képernyőn) ezt lehet szerkeszteni, egyéb utakat hozzáadni és már nyomtathatod is a NAV-biztos útnyilvántartásodat, kiküldetési rendelvényedet!

[appstore id=”556436556″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. (A cikkeknél minden OFF-topic hozzászólást törlünk. Erre van a kereső a jobb felső sarokban, illetve a Gyakran Ismételt Kérdések cikk. Kérünk, használd a keresőt, vagy ha az nem ad eredményt, a linkelt cikknél tedd fel a kérdésed!)


Add a Comment