fbpx Skip to content

Hajnalban megérkezett a Google Maps 2.0. Több újdonsággal is találkozhatunk az új alkalmazásban, illetve már teljes mértékben támogatja az iPad-et is. Készítettem egy előtte és utána képet nektek, hogy mennyiben változott a térkép kialakítása:

IMG_0469 IMG_0471

Balra a régi, jobbra pedig az új verzió

A Google ígéretéhez híven egy sokkal részletesebb térképet kaptunk. Jobban kivehetőek bizonyos helyek, éttermek, közlekedési pontok. A térképen lévő helyeket most már értékelhetjük, illetve írhatunk róluk rövidebb véleményt is.

IMG_0472 IMG_0468

Elérhetővé vált már a Google úgynevezett Indoor fejlesztése is, mellyel plázákban vagy pályaudvarokon nézhetünk körbe belülről is. Segítségünkre lehet a térkép akkor is, ha éppen nem tudjuk, melyik kávézóba üljünk be, megmutatja azokat a helyeket, amik népszerűbbek vagy adott esetben valami egyedi ajánlatot adnak a Google-ön keresztül. Valójában a Google foursquare-esedik, próbálja azokat az egyedi dolgokat beépíteni a saját térképébe, amit már évek óta meg kellett volna tennie. Íme pár kép, hogy iPad-en hogyan néz ki a Google Maps 2.0:

IMG_0115

IMG_0118

IMG_0121

IMG_0122

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. Első körben számomra semmi extra, de valakinek még feltünt, hogy az oldalsáv előhozása és eltüntetése eléggé darabos animációval történik?

  2. @appledomer: Valóban semmi extra, csak most már iPad-re is elkészítették. Nincs is hírértéke… 😀

  3. Belekerült az offline térkép is, be kell írni keresőbe “ok maps” és becacheli a várost, csak Magyarországon nem működik. 🙁
    Esetleg nem tudtok valami trükköt, amivel kijátszható?

  4. @appledomer: nem darabos (kurvajó, hogy) zoomol közben… 🙂

  5. @petipro: nekem amit elötte wifin például betöltött azt utána offline is meg tudom nézni nem kell hozzá cach-elni

  6. Nálam nem darabos az oldalsáv előhozása és eltüntetése. Érdekes 🙂 Nagyon jó lett! Gratula…

  7. @krisgo:

    Nincs hírértéke? Hasonlítsd már ossze az Apple térképével légyszives… 😀

    Ég és a fold….

  8. Igaz….Az Apple térképe pontosan megmutatott egy címet, amit a google 500 méterrel arrébb mutatott nálam! 😀 Ennyit az ég és földről…

  9. @AppleFan: 1. Remélem az iskolában tanultál az irónia kifejezésről. 2. Az Apple térképe messze nem olyan rossz, mint aminek sokan be akarják állítani. Sokszor jobb mint a Google!


Add a Comment