fbpx Skip to content

Ha Angry Birds fan vagy, akkor jó helyen jársz, ha viszont eleged van már a madarakból, akkor nyugodtan görgess tovább. Pár nappal ezelőtt a Rovio elhintett egy promo képet a közösségi csatornáin, azzal a szöveggel, hogy július 15-én nagy bejelentésre készülnek, érdemes lesz figyelni.

A kép önmagáért beszélt, így nem volt nehéz kitalálni, hogy az Angry Birds Star Wars második részét fogják bemutatni, mely az előzmény trilógia eseményeit fogja feldolgozni, hiszen a kis Anakin madár árnyéka már Lard Vader (Darth Vader) volt, ahogyan a Baljós Árnyak egyik plakátján is láthattuk több mint 10 évvel ezelőtt.

angrybirdsstarwars2-1

angrybirdsstarwars2-2

Nem is tévedtem, hiszen tényleg az új Angry Birds Star Wars játékot mutatták be a mai napon, ami tartogat pár igencsak izgalmas újítást, de előbb nézzétek meg a bemutató videót:

Amint láthatjátok, a Star Wars előzmény trilógia eseményeit játszhatjuk végig az új játékban, melyben az összes fontosabb karakter (több mint 30) megtollasodott. Végre nem csak az Erő világos oldalán harcolókkal játszhatunk, hanem majd átállhatunk a Sötét oldalra is.

Úgy tűnik minden fejezetet majd végig lehet játszani az Erő Sötét és Világos oldalával is. Az új karakterek látványos képességekkel bírnak, például a Mace Windu madár el tudja dobni a lézerkardját, vagy Darth Maul a dupla kardjával is igen nagy rombolást tud végezni.

angrybirdsstarwars2-3

Ami igazán igazán feltette az érdeklődésem, az a Telepods volt, ezzel a szerkezettel és a telefon előlapi kamerájával kvázi beolvassa az app, hogy milyen karaktert helyeztünk fölé a Telepod állványra, és azt a karaktert betudja rakni a játékba, ezzel segítve hozzá a győzelemhez. Jól tud majd jönni néha egy-egy olyan karakter, ami nincs is azon a pályán, de a képességeinek örülnénk. A Telepods-okat majd a Hasbro termékeket forgalmazó üzletekben lehet szeptembertől beszerezni és minden játékbeli karakternek lesz Telepodos figurája is, így ebből is több mint 30 figurára számíthatunk. Pontos megjelenési dátum és ár nem ismert még. Amint megjelennek tesztelni fogjuk nektek, hogy érdemes lesz-e párat beszerezni belőle.

angrybirdsstarwars2-4

Önmagában egy nagyon ötletes dolognak tartom, csak sajnos ezzel megint arra akarnak rávenni, hogy még több pénzt költsünk, hogy minél jobb pontokat érhessünk el a játékban. Én már annak sem örültem, mikor bevezették a régebbi Angry Birds játékokban a Power-Up-okat, hiszen az igazán jó játékosnak nincs ezekre szüksége. Az csak azt eredményezte, hogy aki pénzt költött ezekre, az jobb pontszámokat tudott könnyebben elérni. Emiatt a számból ez a mondat sokszor elhangzott, mikor a ranglistán lejjebb kerültem: “Rohadt Power-Up-osok!”

angrybirdsstarwars2-5

A bemutató videóban egy pillanatra láthatjuk Jar Jar Binks-et is, de a Rovio azt nyilatkozta, hogy még nem fognak reagálni a pletykákra és spekulációkra Jar Jar játékban való szerepléséről, lehet, hogy lesz, lehet, hogy nem. Jar Jar egy nagyon megosztó karaktere volt az előzmény trilógiának, így érthető a dolog.

Az Angry Birds Star Wars 2 szeptember 19-én érkezik, új plüssökkel, pólókkal, játékokkal és a Telepods-okkal, de addig is még rengeteg promo anyagot kapunk majd.

Az Angry Birds Star Wars első része ezen a héten még ingyenesen letölthető az App of the Week keretében, melyhez hamarosan érkezni fog a 6. rész, azaz a Jedi visszatér első fele is. Akinek még nem lenne meg a játék, az most mindenképp töltse le!

[appstore id=”557137623″]

[appstore id=”557138109″]

May The Birds Be With You!

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment