fbpx Skip to content

A napokban megérkezett az Android rendszerre az új Google Maps, mely a már korábban megjelent webes újdonságokat kapta meg, és ezek hamarosan az iOS-verzióba is bekerülhetnek. Persze erre egyelőre még várunk, így addig nem is akkora hír, míg “kézbe nem vehetjük”.

google_maps

Az új Google Maps egy szép új dizájnnal frissült, és sokkal több információval szolgál nekünk. Jobb lett a közlekedés jelzése, a térképen lévő boltok, üzletek, helyek információit is bővítették, és most már akár kuponokat is letölthetünk közvetlen a Google térképről. A vektoros térkép egyszerűen gyönyörű és működik minden platformon is, az egész nagyon gyors.

Egy kattintással kereshetünk üzleteket, majd azt akár a Google térképen pontozhatjuk is. Az egész Google kezd Foursquare-esedni, megnézhetjük, hogy egy étterem mennyire tetszett másoknak, összehasonlíthatjuk más helyekkel, illetve az alkalmazás segítségével még oda is navigálhatunk. A frissítés hamarosan elérhető lesz iOS-re is.

Frissítés: elérhető!

16-án éjjel megjelent a frissítés, irány az App Store, és hadd frissüljön! 🙂

[appstore id=”585027354″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Remelem iPadra is kijön, illene már

  2. Szép a videó meg minden, de igazán beköhöghetnék univerzálisra az appot, nincs egy napos meló se…

  3. Lesz iPad-es verzió, Google I/O konferencián bejelentették 😉

  4. vártam a “smack my bitch up”-os befejezést… 😀

    én már ezt használom navigon helyett is… sokkal egyszerűbb, bár múltkor bevitt egy egyirányúba szembe (de lehet csak építkezés miatt volt ideiglenesen fordítva az utca) … :O

  5. A video végén az animáció supercuki lett 🙂


Add a Comment