fbpx Skip to content

Elindult a közösségi vásárló oldalak közt Közép-Európában elsőként a Bónusz Brigád mobilra optimalizált weboldala. Mostantól a telefonról internetezők még egyszerűbben tudják használni az egyik legkedveltebb e-kereskedő portált.

A Bónusz Brigád továbbra is az egyik leginnovatívabb szereplője a hazai e-kereskedelmi piacnak. 2010-ben elsőként jelent meg a régióban iPhone és Android alkalmazással, most pedig elsőként készült el a Brigád mobil oldala. A mobil oldallal a népszerű portál minden funkcióját bármilyen készülékről kényelmesen el lehet érni és ugyanúgy vásárolni, ahogy azt korábban csak a számítógépeken lehetett.

gyujtooldal

Egyre több a mobilos

A nyári időszak miatt jelentősen többen nyitják meg mobilon a Brigád hírleveleit, de ez a növekvő trend már megfigyelhető volt az év folyamán is. A mobil oldal elindítása utáni első napon 20%-ra nőtt a mobilos látogatók száma az oldalon, ami 15%-kal több mint a korábbi napok értéke.

“A statisztikáink azt mutatták, hogy egyre többen használják a Brigádot mobilon. Az új oldal csak az első lépés a fiatalabb generáció felé, igyekszünk minden szempontból a legjobban kiszolgálni a felhasználóinkat.” – mondta Kaprinay Zoltán, a Bónusz Brigád egyik alapító-tulajdonosa.

Közel egy éves fejlesztés

A Bónusz Brigád által végzett kutatás kimutatta, hogy a felhasználók a gyorsaságot és a hagyományos oldalon található minden funkció elérését tartják a legfontosabbnak, amikor mobiloznak. Sem az iOS, sem az Android platformmal nem lehet elérni olyan sebességet és a funkciók teljes skálájának azonnali biztosítását mint a mobil oldallal.

ajanlat leiras

„Mostantól minden új szolgáltatás, fejlesztés vagy ötlet egyszerre kerül ki a mobilra és a teljes képernyős verzióra is.” – mondta Heller Gábor, a Bónusz Brigád másik alapító-tulajdonosa.

A mobil webes tervezésben élenjáró fps webügynökség (www.fps.hu) tervezte, a mobil oldalak fejlesztését a Bónusz Brigád hagyományos felületeiért is felelős CIT Systems Kft (www.cit.hu) végezte.

„Örülök, hogy a Bónusz Brigád felhasználói is megtapasztalják azt az élményt, amit egy ergonomikus, szerethető mobil oldal ad.” – mondta Kolozsi István, az fps egyik alapító-tulajdonosa, webergonómusa.

„Kihívás volt számunkra a meglévő funkciókat hűen adaptálni a mobilra, de azt hiszem, hogy a felhasználók szeretni fogják.” – mondta Józsa Szabolcs, a CIT Systems Kft. ügyvezetője.

Tehát a Bónusz Brigád új, mobilra optimalizált oldala elérhető az m.bonuszbrigad.hu oldalon!

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Gyerekek, ezeket a cégeket sponzoroknak hívjuk 😀

  2. @awesomegreg: ezt mire érted? milyen cégeket hívunk “sponzoroknak”?


Add a Comment