Magyar iOS 7 és MacBook Air videó teszt

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Handrás nem tétlenkedett, tesztelte az iOS 7-et és persze az új MacBook Air is tapogatható már az XMS-ben! Az iOS 7-ről és az Air-ről is írtunk már korábban, aki teheti most váltson Air-re, mert ez a gép bizony nem semmi. 🙂

Az iOS 7 videó 2 napja készült, azóta kiderült, hogy béta alatt még rengeteget fog változni a készülék dizájnja, így biztosra vehetjük, hogy az Apple a következő 3-4 hónapban a legtökéletesebbre fejleszti majd a rendszert nekünk. Az alábbi MacBook Air videót pedig mindenképp érdemes megnézni, mert a mostani Air-ek szinte az összes gépet kenterbe verik jelenleg:

862b39270137a1310113482cbfe4fa66432acfd4

Screen Shot 2013-06-13 at 12.01.35

Screen Shot 2013-06-13 at 12.01.41

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Köszönjük a videót!

  Nagyon egyforma izlésünk van ugyan is én is pont ugyan azokat a pontokat nem tetszenek mint neked (mappák hátere zöld kapcsolók Safari ikon már ha annak lehet nevezni!) a funkciók viszont teljesen rendben vannak hasznos dolgok lesznek benne!

  Ám jut eszembe! Senki nem tudja vagy nem jutott eszetekbe, de a vakut legegyszerűbben kétszer a kikapcsoló gomb megnyomásával lehet aktiválni!

 2. Hogy ennek a handrás fiúnak stílusa mennyire irritáló, arra nehéz szavakat találni… és ha már egyszer a megmondó ember szerepében tetszeleg, igazán elmehetne egy beszéd tanfolyamra… az is furcsa, hogy a safari tabokban nem a handras.hu volt benyitva 8x…

 3. @swayze: semmit ilyesmit nem csinál az alap iOS egyik verziója sem a power gomb dupla lenyomására, mindössze felébreszti a készüléket, majd elaltatja. amire te gondolsz, az egy activatorral beállított opció, önmagában ilyesmi még közvetlenül a jailbreak után sem érhető el.

 4. Sziasztok!

  A tanácsotokat szeretném kérni abban, hogy mb air vásárlás előtt állok és ha jól tudom szokott lenni iskolakezdési akció az apr-eknél. Ha valakinek van infója a korábbi évek tapasztalatai alapján, hogy mikor kezdődik és milyen ajánlatok szoktak lenni, megosztaná velem?

  Előre is köszönöm!

 5. Atyaég ! Ez a Handrás nevű figura nem nézi vissza a művét ? Nagyképűen, unottan, lekezelően nyilatkozik ! Értem én, hogy ő a körzeti nagyvagány szerepében akar tetszelegni de ezután én köszönöm de az ilyen stílusból nem kérek. Borzasztó volt még végignézni is. Ennyi lenne a hozzáfűznivalóm.

 6. @gasztony: Ez nem egy okos kérdés… Mert az anyagot azért posztolták, hogy megnézzük. A vélemény pedig ezután alakul ki. Jelen form fölé meg az van írva, hogy “írd le a véleményed”. Most akkor mit nem értesz?

 7. Mióta kipróbáltam a retinás Macbook Pro-t azóta tudom, hogy vagy retina vagy semmi. Reménykedtem, hogy most az Air is megkapja és lecserélhetem a 7 éves masinám.
  Az iOs 7-tel bedobták a gumicsontot, olyan mintha csak egy élő koncepció lenne. Figyelik a reakciókat, hogy melyik irányba finomítsák a dizájnt a kiadásig. Legalábbis remélem, mert ez így kevés. Az annak idején nagyra tartott felhasználói élményt tekintve mindenképp.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!