fbpx Skip to content

Handrás nem tétlenkedett, tesztelte az iOS 7-et és persze az új MacBook Air is tapogatható már az XMS-ben! Az iOS 7-ről és az Air-ről is írtunk már korábban, aki teheti most váltson Air-re, mert ez a gép bizony nem semmi. 🙂

Az iOS 7 videó 2 napja készült, azóta kiderült, hogy béta alatt még rengeteget fog változni a készülék dizájnja, így biztosra vehetjük, hogy az Apple a következő 3-4 hónapban a legtökéletesebbre fejleszti majd a rendszert nekünk. Az alábbi MacBook Air videót pedig mindenképp érdemes megnézni, mert a mostani Air-ek szinte az összes gépet kenterbe verik jelenleg:

862b39270137a1310113482cbfe4fa66432acfd4

Screen Shot 2013-06-13 at 12.01.35

Screen Shot 2013-06-13 at 12.01.41

Olvasd el a hozzászólásokat is

13 Comments

  1. Köszönjük a videót!

    Nagyon egyforma izlésünk van ugyan is én is pont ugyan azokat a pontokat nem tetszenek mint neked (mappák hátere zöld kapcsolók Safari ikon már ha annak lehet nevezni!) a funkciók viszont teljesen rendben vannak hasznos dolgok lesznek benne!

    Ám jut eszembe! Senki nem tudja vagy nem jutott eszetekbe, de a vakut legegyszerűbben kétszer a kikapcsoló gomb megnyomásával lehet aktiválni!

  2. @swayze: a sleep gomb kétszeri megnyomásával te valami jb tweakről beszélhetsz. legalábbis ios6-ig nem volt ilyen a rendszerben.

  3. Hogy ennek a handrás fiúnak stílusa mennyire irritáló, arra nehéz szavakat találni… és ha már egyszer a megmondó ember szerepében tetszeleg, igazán elmehetne egy beszéd tanfolyamra… az is furcsa, hogy a safari tabokban nem a handras.hu volt benyitva 8x…

  4. @swayze: semmit ilyesmit nem csinál az alap iOS egyik verziója sem a power gomb dupla lenyomására, mindössze felébreszti a készüléket, majd elaltatja. amire te gondolsz, az egy activatorral beállított opció, önmagában ilyesmi még közvetlenül a jailbreak után sem érhető el.

  5. Én csak azt az egyetlen dolgot nem értem, hogy ennek a cikknek a tetejére miért kellett berakni fél képernyőnyi reklámot. Ráadásul egy almás oldalon Galaxy S-est.. oké, hogy pénz, meg minden, de azért ennyire nem kéne leadni a színvonalat..
    http://img837.imageshack.us/img837/182/59ox.png

  6. kescar: pontosan
    es pluszba nem is ert hozza “nem az en telefonom”
    “kalkulator, kalendar” 🙂

  7. off
    ez a szifon fejlec (wp) safariban eleg idegesito,
    nem scrollozodik rendesen

  8. ráméretem ugyanezzel a programmal az én mac-em rendszertárolójára 510/510MB/s volt…

  9. Sziasztok!

    A tanácsotokat szeretném kérni abban, hogy mb air vásárlás előtt állok és ha jól tudom szokott lenni iskolakezdési akció az apr-eknél. Ha valakinek van infója a korábbi évek tapasztalatai alapján, hogy mikor kezdődik és milyen ajánlatok szoktak lenni, megosztaná velem?

    Előre is köszönöm!

  10. Atyaég ! Ez a Handrás nevű figura nem nézi vissza a művét ? Nagyképűen, unottan, lekezelően nyilatkozik ! Értem én, hogy ő a körzeti nagyvagány szerepében akar tetszelegni de ezután én köszönöm de az ilyen stílusból nem kérek. Borzasztó volt még végignézni is. Ennyi lenne a hozzáfűznivalóm.

  11. Ha nem tetszik valami, akkor minek nézitek?! Kötelezett valaki arra, hogy végignézzétek? Handras mindig is ilyen volt.

  12. @gasztony: Ez nem egy okos kérdés… Mert az anyagot azért posztolták, hogy megnézzük. A vélemény pedig ezután alakul ki. Jelen form fölé meg az van írva, hogy “írd le a véleményed”. Most akkor mit nem értesz?

  13. Mióta kipróbáltam a retinás Macbook Pro-t azóta tudom, hogy vagy retina vagy semmi. Reménykedtem, hogy most az Air is megkapja és lecserélhetem a 7 éves masinám.
    Az iOs 7-tel bedobták a gumicsontot, olyan mintha csak egy élő koncepció lenne. Figyelik a reakciókat, hogy melyik irányba finomítsák a dizájnt a kiadásig. Legalábbis remélem, mert ez így kevés. Az annak idején nagyra tartott felhasználói élményt tekintve mindenképp.


Add a Comment