fbpx Skip to content

A Slide magazin negyedik száma az előző három megjelenés tapasztalatait összegezve kínál új tartalmat. Természetesen továbbra is ingyenesen férhetünk hozzá az olvasást interaktív élménnyé varázsoló cikkekhez. Hogy egy kicsit a hölgyeknek is kedveskedjenek, a legújabb szám interjúalanya az Európa- és világbajnok Kucsera Gábor, aki magánéletéről, illetve sportkarrierjének csúcsairól és hullámvölgyeiről számol be.

iPhone5_all_04

05_tattoo-2

Az ellenpontot természetesen a tetovált lányok rovat adja, benne az elbűvölő tekintetű Cami Livel. Szintén a női szépséget hangsúlyozzák Ódor Enikő fotóművész egyedi hangulatú képei, de minden egyes felvétel ennél jóval mélyebb tartalommal is bír. Azoknak, akik esetleg csak sejtik, de nem tudják megfogalmazni a képek közvetítette érzelmeket, Enikő néhány sornyi gondolatébresztővel segít. Az érzelmek világából a racionális gondolkodáséba kalauzol korunk legnagyobb elméjének, Stephen Hawking munkásságának bemutatása. Mielőtt sikítva menekülnék, biztosítjuk kedves olvasóinkat, hogy cikket köznyelven, érthetően fogalmazták meg.

11_autoszalon-2@2x

Biztosak vagyunk benne, hogy még azok is találnak benne érdekes bekezdéseket, akiket különösebben nem érdekel az univerzum, illetve az örökkévalóság. Férfias témáknál maradva természetesen nem hiányzik órás, illetve autós rovatuk sem. Előbbiben a svájcin kívül a világ másik óraipari nagyhatalmával, a japán Seiko időmérőjével ismerkedhetünk meg, míg utóbbiban önkéntelenül is nyálcsorgatást kiváltó sportautót, a McLaren P1-t mutatjuk be. Persze lesznek olyanok, akik a McLarenre félretett aprójukat inkább másra költik, mondjuk egy élményre. Mit szólnának súlytalanságban való lebegéshez, mindezt 100 km fölötti magasságban? Igaz, hogy egy kicsit még várni kell, de már nagyon közel járunk a civil űrutazás általánossá válásához.

cimlap_mindenre_04 APPLE

Ha a SLiDE Magazin app már eszközünkön van, az új számot az „Újságok” között találjuk. Aki pedig még nem ismeri, az App Store-ban rákeresve, vagy az alábbi linkre kattintva olvashatja az ingyenes, interaktív, digitális magazint.

[appstore id=”593012189″]

Végezetül pedig a magazin szerkesztői köszönetüket szeretnék kifejezni hűséges olvasóiknak, és egy nyereményjátékkal hálálják meg figyelmüket.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment