fbpx Skip to content

Ha több mobileszközzel is rendelkezel, amit napi rendszerességgel töltesz, de mindig gondot okoz, hogy találj elég üres konnektort a lakásban, illetve mindig elkevered a töltőket és kábeleket, akkor a Leitz Complete univerzális asztali töltőállomását neked találták ki.

leitztolto1

Ezt a töltőállomást elég csak egyszer bedugni a konnektorba és máris 4 eszköz töltésére képes USB kábelen keresztül. A töltő 3db 1A áramerősségű és 1db 2A áramerősségű porttal rendelkezik, az utóbbi iPad és egyéb tabletek töltésére szolgál. A töltőn található zöld gumicsíkok a töltődő készülékek tapadását biztosítják és egy kicsit feldobják egy egyszerű fehér vagy fekete színű töltőt. A terméket felnyitva láthatjuk az USB portokat és 3 db tojás-szerű valamit, ezek szolgálnak a kábelek feltekerésére, hogy ne alakuljon ki káosz.

A csomag tartalmaz 3db extra rövid töltő kábelt is, amiket nem kell a tojásokra feltekerni: 1db 30 tűs dock csatlakozót, 1db mini USB-t és 1db micro USB-t, ezeken felül már saját kábelt kell használnunk. Lecsukva a töltőállomás fedelét, pont egy akkor rész nyitva marad, amin a kábelek feje épp kifér, de nem csúsznak vissza, ha használaton kívül lennének.

leitztolto2

Nem csak egyszerű töltőként használhatjuk ezt a terméket, hanem akár iPad-állványként is, mivel a hátsó felén van egy vájat, amibe be tudjuk állítani a tabletet és így akár filmnézésre vagy videótelefonálsára is alkalmas. Ha éppen nem töltünk rajta telefont, akkor az iPad-et akár fektetett állapotban is elhelyezhetjük, mert a lecsúszást meggátolják a zöld gumicsíkok, így akár gépelni is tudunk rajta – bár nem a legkényelmesebben, mivel ahhoz egy kicsit magasan van.

leitztolto3

Szerintem egy szép formatervű töltőről van szó, ami még akkor se zavaró a szobában, ha épp használaton kívül van, és ami rendkívüli módon megkönnyíti az eszközök töltését. Több mobil eszközt használóknak kötelező darab.

A Leitz Complete univerzális töltő állomást a SzifonStore-ban tudjátok megvásárolni fényes fehér és matt fekete színekben.

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Nem drága ez egy kicsit? Én 9 USD-ért vettem most egy 4 USB portos töltőt, ami elfér a zsebemben, és az is 2 Amperes. Na de a design ugye…. 😉

  2. az officedepot- os olcsobb


Add a Comment