fbpx Skip to content

2 hónapja dolgozunk együtt az iSamurai csapatával, akik a Használt Szifon weboldal üzemeltetésében és árukészletében segítenek bennünket. Ezalatt az idő alatt a csapat minden tagját megismertem és elmondhatom, hogy a lehető legjobban próbálják végezni a munkájukat. Természetesen, mint mindenütt, itt is előfordulnak problémák, azonban az iSamurai akcióival és elhelyezkedésével nehéz versengeni. 🙂

A csapat a héten ünnepli az 1 éves születésnapját, ami persze mi mást hozna magával, mint akciót. Akiknek most szervizelésre szoruló iPhone 4 vagy 4S van a tulajdonukban, mindenképp keressék fel az üzletet a fővárosban lévő WestEnd City Centerben!

 

Screen Shot 2013-05-28 at 15.00.30

Úgy gondoltuk, ha a három legkedveltebb akciónkat hívjuk életre egy héten belül, mindenki jól jár.

  • iPhone 4 és iPhone 4S készülékeken vasárnapig, azaz június 2-ig mindössze 14.990Ft-os áron cserélünk előlapot, érintőkijelzőt, ahogy tetszik. Mindegy, hogy fekete, vagy fehér, ha törött, karcos, sárgult, hozhatod.
  • Emellett a Home vagy Power (bekapcsológomb) hibával szenvedő iPhone tulajdonosokat sem hagyjuk cserben: iPhone 4 és iPhone 4S készülékeken a héten mindössze 4990Ft-ért cserélünk Home, és 4990Ft-ért javítunk Power gombot, 3 hónap garanciával.

IMG_0253

Az iSamurai segítségével a HasználtSzifon.com is folyamatosan bővűl, már rengeteg terméket elérhettek nálunk garanciával! 🙂 Amennyiben becserélnéd, eladnád, vagy esetleg vásárolnál új vagy használt Apple terméket, mindenképp nézz be hozzánk, mert itt biztosan találsz kedvedre valót!

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment