fbpx Skip to content

Ismét egy újabb Apple reklám jelent meg a napokban. Ezúttal az iPhone zenei képességeit ecsetelik nekünk.

Valóban nagyon sokan hallgatnak zenét telefonjukról, ami manapság már egyenlő a fehér fülhallgatóval. Ez persze csak részben fedi a valóságot, mert aki megteheti, vásárol magának egy jobbat. Azonban még most is a legtöbb iPhone tulajdonos a készülékéhez kapott fülhallgatóval használja azt.

Az új reklám egyébként a Music Every Day címet kapta, és a pár héttel ezelőtti Photos Every Day-t követve:

A Music Every Day reklámban 0:30-nál egy izgalmas dologra lehetünk figyelmesek, mely szerintem az Apple egyfajta trollkodása. 🙂 Mintha egy érdekes órát látnánk a kolléga kezén, ami egyébként lehet egy iPod Nano is.

screen-shot-2013-05-24-at-11-17-26-am-1

Az elmúlt napokban hazánkban is láthattátok a kereskedelmi csatornákon az egyik Apple reklámot. Természetesen ez nem az Apple, hanem a T-Mobile kérésére jelent meg, csak éppen nem magenta színben, amin már meg sem lepődünk. Egyébként én szeretem ezt az iPad mini reklámot, így akinek kevés lenne a TV-ben, itt is megnézheti:

Eközben valami különös indíttatásból a Microsoft is követi azt a hülye Samsung-szokást, hogy úgy mutassuk be a termékünket, hogy a másikéhoz viszonyítjuk. Ez szerintem továbbra sem a jó útvonal, sőt.

Ettől függetlenül, hogy ne érje szó a ház elejét, korábban ugyebár az Apple is készített hasonló reklámokat (Mac vs PC), azonban azok sokszor inkább viccesek voltak, vagy tényleg arra mutattak rá, amilyen valójában a termék és nem próbálták ferdíteni azt.

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. Ez éppen nem sikerült a microsoftnak, de a lagzis reklám az zseniális. Amerikában nagy divat a másik céget szapulni.

    Ez az egyik kedvencem a témában 🙂

    http://www.youtube.com/watch?v=CF8K1QH8uwM

  2. igaz en nem iPhone-on inkabb iPodon hallgatok zenet, hiszen a shuffle-t eleg ritkan kell tolteni, altalaban el is felejtkezem rola, es ha Mosonmagyaróvár – Budapest tavlatban a vonaton kioffolja magat a kis kutyu akkor dugom csak a szifonba az earpods-ot. Imadok zenet hallgatni, kenyes is vagyok a szar minosegre de az en velemenyem szerint az earpods valami borzaszto jora sikeredett. A regi iPod fules egy kalap szar az teny…

  3. A Windows Tab vs iPad reklám tényeket közöl. 🙂 Fejlettségi szintben már a WindowsRT is maga mögé utasítja az iOS-t, nemhogy a Windows 8.

  4. Kint ez a fajta reklám szokás, nincs ezzel sok baj. Nem csak a Samsung és az MS csinálja. Amióta az Apple megerősödött, a háromból ők csinálták ezt a legkorábban igen erőteljesen (lásd Mac vs PC sorozat éveken keresztül)

  5. @skandigraun: Ja most látom az utolsó sorokat Nem szóltam 🙂

  6. “Egyébként én szeretem ezt az iPad mini reklámot, ” – látod akkor pont neked készült…

  7. aki gyári fülessel használja, az meg is érdemli….

  8. az óra szerintem egy sima Nixon Newton

  9. @taylortish: en szerintem is az kell legyen


Add a Comment